לשבת?

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תודה לאל על ראש השנה.. הצלחתי לראות את שני הפרקים הראשונים.. בסוכות אעשה לי השלמה של הפרקים שישודרו עד אז יחד עם פרק 3 שיש לי להשלים.. (ככה זה שאתה בצבא
)

הייתי ממליץ...

כדאי לקרוא את כל ספרי הארי פוטר, וגם הסרטים. אני ממליץ לצאת לדוג. לצאת בחמש בבוקר, להגיע ב6-7 בבוקר ולטיייל באזור ( מקום מומלץ- הים. )

MiRi XD

New member
מומלצת סדרת הספרים "יומני הנסיכה"

וגם שני הסרטים.. אני כרגע בספר השלישי, אבל לפי דעות של חברות הסדרה פשוט מדהימה!!

yarden41

New member
אני ממליץ

לקרוא את לעולם-לא-עולם של גיימן איזה ספר

Jolteon

New member
ההמלצה שלי~

סיפורי האוטורי =] קראתי את כל ארבעת הספרים, נהניתי מכולם. הרביעי היה ממש טוב, אהבתי אותו במיוחד =]

D amaged R oses

New member
גוד שאבאס :]

אני ממליצה על הספר המדהים פרנויה של ג'וזף פיינדר ושומרת אחותי שחלק מכם אמורים להכיר! ובסדרות - מה שאני עכשיו רואה. סמולוויל ו ITAZURA NA KISS שזאת אנימה ממש חמודה ועוד לא סיימתי אז מי שכן, שששש.. !! שבת שלום

Don Nirtin

New member
מה בדיוק מעניין בפרנויה?../images/Emo87.gif

ההתחלה משעממת. זה משתפר?

D amaged R oses

New member
זה אחד הספרים המוצלחים והמעניינים ביותר

שקראתי. ואני מאוד מאוד פיקי בקטע הזה, אני לא מסוגלת לקרוא ספר אם הוא לא מצליח למשוך אותי אחרי הדף השני. אולי אותך זה לא מעניין פשוט אבל אני סיימתי את הספר הזה ביום וחצי מרוב שהוא היה טוב

D amaged R oses

New member
../images/Emo45.gif

יש מצב שיוצאת עונה 3? ראיתי בVEOH אבל הטריילר היה כאילו סדרה שונה עם מישהו אחר, לא יודעת למה חיברו את זה לדקסטר.

שירלי317

New member
בהחלט

למרות שראיתי את הפרק הראשון של העונה השלישית והוא די מאכזב. העונה הראשונה הייתה הכי מוצלחת.

oded12120

New member
לא יודע מי את/ה אבל הטעם שלך בסדרות משובח P:

אם את/ה רואה גם גיבורים ואבודים אז סחטיין ומגניב להכיר!

ReallyWrong

New member
חחחח תראו איפה אני לומדת!

http://rotter.net/forum/scoops1/16324.shtml כןכן. כבר התחמקתי מאיחור אחד כשידעתי מהי פרשת השבוע, ולפני שבוע בערך המנהל עשה לנו 15 דקות על חגי ומועדי תשרי
[אני מאחרת כרונית, אני מעודכנת בהכל
] אגב, זו רק אני או שאין סיכום שבועי?

MiRi XD

New member
ROFL

אצלנו אם מאחרים א כולה צריך ללכת להביא הוצאה(להרשם במזכירות) או אם זה איחור גדול להחתים ב15:30 או ב 07:30.. הייתי צריכה להחתים ב07:00 עם חברה הכי טובה שלי כי שחכתי לעשות שיעורים בתנ"ך, וזה לא כיף.. אולי ב15:30 זה כיף.. כי יש זמן להיות עם חברה ולא לחוץ להגיע בזמן :p.. אבל לא ממש באלי גלות XC...

למעלה