לשבת?

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif לשבת? ../images/Emo128.gif../images/Emo67.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: המליצו לנו על משהו (ספר ששווה לקרוא, מוסיקה ששווה להקשיב לה, סרט ששווה לצפות בו, מקום ששווה לטייל בו או כל מה שעולה לכם בראש).

ReallyWrong

New member
אני ממליצה לכולם להתחיל לחרוש

על האלבום האחרון של סימפל פלאן, כי הם מופיעים בארץ ב3.12 ואני כל כך שם!
ואני צריכה שתמליצו לי איזה עגיל לעשות, ממש בא לי ולא עולה לי שום דבר.. [יש לי ג'וקים כאלה מדי פעם]

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|הם טובים..^^

ואם את רוצה עגיל, יש מלא מלא מלא, רק איפה [איזה איזור] את רוצה..0.0 פנים אוזניים, שאר הגוף..0.0 מה שלא תבחרי, תעשי בזהירות ובסטודיו טוב |יכולה לחפור עלאמצעי זהירות בעת חירור הגוף במשך שעות| והכי חשוב לא עם אקדח!!!!!!

ReallyWrong

New member
טוב, האמת כשחושבים על זה אין ממש הרבה אפשרויו

[ואני מתכוונת לאפשרויות לא פסיכיות, כי ראיתי אנשים עם עגילים במקומות מזעזעים באוזניים- תתפלאו, אפשר] בא לי טראגוס נורא.. אבל אמרו לי שהצ'ופצ'יק שלי קטן מדי
יכול להיות כזה דבר? XD וסימפל אכן טובים, והאלבום האחרון שלהם.. שונה חח אבל אחרי חרישה של כמה ימים אני דווקא ממש אוהבת אותו^^

ToryMaster

New member
זה נורא עניין של טעם

תשמעי, ני תמיד טוענת שאסור לעשות קעקוע או עגיל עקב גחמה או חשק, כשמדובר באמנות גוף צריך להתחיל מלרצות משהו, ואז לעבור ללרצות לבצע אותו, אחרת, לפחות בעיני, מדובר בסתם חירור של הגוף כי משעמם ומתחשק, ואני לא רואה לזה טעם.

ReallyWrong

New member
זה ממש לא משעמום,

אני רוצה ואני אוהבת את זה ואני די נעולה על משהו, רק רציתי לשמוע עוד הצעות..

ReallyWrong

New member
אני אוהבת איך שזה נראה,

אבל רק באוזניים, ולא הרבה. מה סה"כ יש לי, לוב בכל אוזן ודאבלהליקס [שאני לא מתחרטת עליו בגרוש
]

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|המממ...

דווקא יש..:p אני בתור אחת שיש לה 6 חורים רגילים באוזניים והיולי 2 הליקסים..XD וכרגע עם עגיל באף, ואקס-סיידליפ זכרונו לברכה שההורים דרשו להוריד...T.T הבנתי שאת נעולה על עגילים באוזן. תבחרי משהו, באוזן יש נראה לי את כמות העגילים הגדולה ביותר יחסית לכל איבר אחר בגוף.

Guid

New member
תראו הירוס!! *_____*

זה ע-נ-ק!!! ועוד סדרה: אנימה שנקראת Soul Eater. כ``כ כיף לצפות בזה! D: מומלצים, שניהם. אבל הירוס זה חובה לחובבי סדרות על טבעיות, ולחובבי סדרות בכלל! /tapuzforum/images/emo45.gif

Guid

New member
את רואה סול איטר! ^__^

מגנייב~ לא חשבתי שעוד מישהו כאן צופה בזה. /tapuzforum/images/emo6.gif

sapir aloud555

New member
כן,

אבל כבר חפרתי מספיק (ויותר מדי) על סוליטר, ו.. הירוס, וול, סיילר. 3>

Guid

New member
התחלתי מזמן~

רק שהעונה השלישית העירה את הטירוף הזה מחדש! /tapuzforum/images/emo99.gif הולך להיות מטורף!! ^____^

למעלה