לשבוע חדש

מללנ

New member
הפריים מאוד נמוך עכשיו

ועלייה שלו קשורה לעלייה של המדד אז כשזה עולה , גם השני יעלה דבר שני מהלוואה על בסיס פריים, אפשר תמיד להכניס כסף כדי לסגור את החלק הזה של ההלוואה מבלי לשלם קנסות בכל רגע נתון, או גם לשנות מסלולים למסלול על בסיס מדד

בובית 29

New member
היי ורד, יכולה להמליץ על ../images/Emo22.gifשיטת

החיפוש שלי, שמתי בקניון בישוב מודעה עם פתקים לתלישה וראיינתי לפחות 10 בנות אחת יותר מג'וננת מהשניה
בסוף בחרתי בזו שנראתה הכי שפויה וקיוותי לטוב... בנתיים אנחנו יחד כבר חצי שנה, לא באושר גדול (שבוע שעבר הבריזה והיום התלוננה שיש הרבה כלים (אז מה אם יש גם מדיח)) אבל מסיפורים של בנות אחרות היא עוד בסדר. בחיפוש שלי אחרי עובדת נקיון התקשרה מישהי וקבענו להפגש ב4. יומיים אחרי היא התקשרה להגיד שלא מוצאת את הבית...
בקיצור-את הכי שפויה.

בלה22

New member
את מחפשת לפעם בשבוע או פעם בשבועיים?

באיזה איזור את גרה?

אה בלה,לאיפה נעלמת???

רשמתי את טל לגן שאז המלצת לי עליו..אבל ההנהלה חדשה.. מה שכן המטפלת שלו תיהיה נראה לי זאת שאמרת לי.. זקנה כזאת,וקטנטונת כמו סבתא? לא זוכרת את שמה,מלכה?זהבה?

בלה22

New member
מה קורה?

אני פה, בעיקר קוראת... אנחנו בדיוק עזבנו כשההנהלה היתה בתהליך החלפה. מי המנהלת? גלי? לנו המטפלת היתה זהבה, מדהימה! בן כמה טל יהיה כשתכניסי אותו? כמה ילדים יהיו איתו בקבוצה? דרך אגב לפי מה שראיתי ושמעתי ההנהלה החדשה מאוד הוסיפה לגן.

אז זאת אותה מטפלת../images/Emo13.gif

נראה לי 8 ילדים,הוא יהיה בן 8 חוד'.. כן המנהלת נראית אחלה,התפריט גם(אחרי שאמרתי שאני לא מוכנה ללחם עם ריבה ושוקולד..) ושום ביסקוויטים בפירות שלו(הם יטחנו לו בנפרד
) אה והגן עובד באוג' עד ה20.8,שזה מעולה! אולי אני אביא לשם את תומר(הם ישימו לב?
)

בלה22

New member
המצלמות הם פנימיות

לא ניתן לראות מהבית באינטרנט (או שזה השתנה...) בימים הראשונים הייתי יושבת במשרד שלהם כדי לראות... לגבי הפירות אני ביקשתי שלא יוסיפו לו גם חלבה... ואכן החופשים שלהם טובים שם, בנוסף לזה שהם מסיימים ב-20.8 הם עוד עושים קייטנה של עוד כמה ימים. גם בפסח הבנתי שהם עשו קייטנה, מאוד נוח.

יאפפפ,אז אני אשרוץ במשרד נראה לי../images/Emo6.gif

עכשיו אין חלווה,ם יש נורד גם את זה
בפסח הם עבדו היתה קייטנה,ובשאר החגים, עובדים בחול המועד אבל זה כבר לא יהיה רלוונטי לי,לעומת זאת אוגוסט,שווה!

פעם בשבוע. פ"ת

רק חשוב נורמלית....... היתה לי כבר גנבת ועכשיו יש לי טוחנת שוקולדים. היא אוכלת חצי קופסה וחושבת כנראה שאני לא שמה לב.... אני פשוט מפחדת שהיא תעבור לדברים אחרים גם....

שימי לה שוקולד משלשל תראי איך היא תפסיק

כשגרתי עוד עם ההורים קניתי פעם שוקולד לקסעדין אני חושבת ... (שוקולד משלשל ) ממש טבלית שוקולד .. ושמתי במקרר... אבא שלי חובב השוקולדים אכל חצי חפיסה... כל הלילה הוא שילם על הזללנות שלו ....

../images/Emo32.gif שירי ילדים ,

היי, מה קורה?
נתבקשתי ע"י חברה טובה להכין רשימת שירי ילדים, אני בגילי הכה מופלג (22
), מכירה רק שירי פרפר נחמד ובלי סודות, והשירים שגדלתי עליהם, היא ביקשה גם שירים שהילדים היום שומעים. אז החלטתי לפנות למקור הטוב ביותר, אליכם, אילו שירי ילדים הם שומעים היום? האם הם שומעים גם את ה"קלאסים"? (פרפר נחמד וכאלה ) תודה רבה על העזרה

שבלונות מספרים - דחוף !!!!

איפה אפשר להשיג שבלונות של מספרים (להתזה עם ספריי ) בגודל 15X8 ???????? יש איזה אתר שאפשר להדפיס ולהכין לבד ? /

לא יודעת על אתר אבל תוכלי להכין לבד -

תדפיסי בWORD את האותיות כמו שאת רוצה אותן. תניחי את הדף המודפס (או אפילו תדביקי) על קרטון עבה ותחתכי את האותיות בסכין יפנית. והרי לך שבלונה.

טאקית24

New member
100 שירים ראשונים

הולך אצלנו חזק, כל מיני שירי אצבעות של דתיה בן דור, הבן שלי חולה על יובל המבולבל וסבא טוביה (בן שנה וחצי). בעיקרון אני משמיעה לו את 100 שירים ראשונים די הרבה, זה כל השירים שגדלנו עליהם.

למעלה