לשבוע חדש

didmaus

New member
זחלי משי

מי שמעוניין בזחלי משי ויש לו עץ תות קרוב שישלח לי מסר.

בובית 29

New member
../images/Emo32.gifקניתי אוטו../images/Emo73.gif../images/Emo140.gifאבל...עכשיו תקועה../images/Emo3.gif

עם פיאסטה 96 שחוסמת לי את החניה
. אשמח לקבל עצות איך למכור אותה כי: מצד אחד מכנית היא עברה שיפוץ רציני (12,000שקל בשנה וחצי) אבל מצד שני חיצונית היא מקולפת ומכוערת (נראית זוועה). מצד שלישי אני מוכנה למכור אותה ממש בגרושים (פירסמתי ביד 2) רק שאף אחד לא מתקשר.... ויש לה טסט לעוד 3 חודשים אז אני חייבת להזדרז. כל תובנה תתקבל בברכה
סיגל

../images/Emo92.gif את עזרתכם עבור משפחה שמצבה הכלכלי

ירוד מאד. צריכה עבור תאומים בני שנתיים- משחקים/צעצועים- כל דבר שיעשה להם טוב, כמו כן ביגוד מתאים לבן/בת. תודה ענקית מראש!

יה-יה

New member
../images/Emo207.gif מצות - מי שצריך קופסא שלמה...

טוב נו, פחות שקית אחת
זה ילך לפח בסוף, אז מי שחובבת מצות גם אחרי פסח- מוזמנת להגיד.

מכיוון שיש לנו חניה כפולה

ופתאום עשית לי נורא חשק לפיאסטה 96 חבוטה ומכוערת שלחי לי מסר כמה את רוצה עליה, והאם באמת אצליח לא להתקע איתה באמצע הדרך עם שני ילדים רעשניים מאחור.

בובית 29

New member
יו למה עלבונות../images/Emo12.gif אז שתדעי שהפרמטרים

שלי לחיפוס בן זוג לא היו מראה חיצוני בעדיפות ראשונה (או שניה) וכך זכיתי בבנ"ז מ ד ה י ם , אמנם לא מכוער וחבוט אבל בעל תוכן נפלא, חברה שלי תפסה את החתיך של השכבה, 11 חודשים אחרי היא כבר התגרשה
הכל כמובן ברוח טובה
אבל ברצינות, אני לא באה לתחמן אף אחד ומציגה את כל העובדות, כרכב עבודה לדעתי הוא יופי, חצונית הוא מזעזע אבל אם היתי סטודנטית למשל, לא היתי מהססת. אני מבקשת עליו 5000 ש"ח וגם מוכנה לרדת אבל בנתיים אף אחד עוד לא התקשר
כנראה שנבהלים מהצורה החיצונית. אגב, הוא לא מעוך אלה פשוט מאוד מקולף מהשמש

אבל זה דפיקות ידועה בפיאסטה

מתי פרסמת אותו? אל תשכחי שהיה חג וסופ"ש רצוף... תקפיצי את המודעה, ופרסמי גם בהומלס/אגורה/בחתימה מה קנית בסוף?

בובית 29

New member
יש לי אופציה (כנראה זה מה שיעשה היום)..../images/Emo73.gif

לצבוע את המכסה מנוע שלה בעלות של 400ש"ח שזה אמור לשפר מאוד את החזות שלה כי רוב הקילוף זה שם, אבל זה לא מבטיח לי שהיא תימכר... פרסמתי שלשום רק ביד 2, אני באמת צריכה להוסיף בעוד אתרים. קניתי בסוף (אגב, תודה לכל מי שתרמה ממרצה וזמנה ליעץ לי) אופל קורסה 02 יד שניה. אם למשל מישהו עכשיו סיים ללמוד נהיגה, יכול להיות מצויין עבורו רכב כזה לא? מקווה שאני לא הולכת לזרוק סתם כסף

בובית 29

New member
מנסה להעלות תמונה-תבינו במה מדובר

זה מה שרשמתי: מציאה!!!מצבר חדש(באחריות),רדיודיסק נשלף של פיוניר, נוסעת יופי,סוס עבודה. נמכרת לרגל קניית רכב חדש. נהגת יחידה, כמעט לא יצאה מהעיר. גמיש! לא להתקשר אחרי 7 בערב עברה שיפוץ כללי(לא בגלל תאונה)בלמים,צלחות,דסקיות,פילטר,צינור בלם,הגה,צריות,פנסים-יש קבלות על הכל והכל הוחלף בחלקים מקוריים. אולי פשוט פירטתי יותר מדי?

אהמ - רגיל או הילוכים?

ובאיזה איזור? גם לי עשית חשק. ובאמת שהיא לא נתקעת? יו איך שבא לי!

בובית 29

New member
היא גיר רגיל, מה אתן אומרות על המודעה?../images/Emo12.gif

אולי אני תורמת שם יותר מדי אינפו'? יש כאלה שאפילו מחיר לא רושמים....

עוד שאלות מהיועץ שלי לענייני רכב:

כמה ק"מ איזו יד (ונדמה לי שזה אומר לא שפירטת יותר מדי במודעה אלא שלא פירטת מספיק כי אלו כנראה פרטים שחשובים לאנשים שמבינים במכוניות. אני סתם התלהבתי מאוטו במחיר זול כי אין לי ואני מאוד מאוד רוצה) וגם - אל תמהרי לצבוע, כי לי אישית ממש לא מפריע המראה שלה ואני אעדיף שתחסכי את ה-400 שקל האלה תמורת הנחה במחיר של הרכב, למשל.

בובית 29

New member
היא יד חמישית ולא ממש יודעת כמה ק"מ

צריכה לנסוע הביתה כדי להסתכל... כנראה שאני עכשיו לוקחת אותה לצביעה (התייעצתי עם החצי) ומקווה שהיא תתעופף לי במהרה מהחניה
מעצבן אותי שלא חוטפים אותה כי מאוד השקעתי בה (בזכות החצי הפולני יש קבלות ואישורים על הכל) וממש לפני חודשיים החלפתי מצבר חדש של "ורטה" אבל כשרואים את התמונה שלה (כמעט כל מי ששאלתי) אנשים פשוט נרתעים... אוף

בובית 29

New member
נשלחה לצביעה...איזה קטע מעצבן../images/Emo46.gif

אלו שקניתי את הרכב מהם איבדו את המפתח הנוסף. הלכתי לתומי לשכפל מפתח +שלט ויצאתי בנזק של 430 ש"ח!!!!!

אני חושבת שהמודעה שלך לא טובה

יותר מדי פרטים, שנותנים הרגשה שמשהו לא בסדר. הייתי כותבת במקום "מציאה" "בהזדמנות", כדי שיבוא מי שמחפש לקנות בזול, ולא מי שמחפש מציאות. תתלי שלט על האוטו עם המחיר שאת מבקשת, ותסעי איתו קצת. וגם תכתבי שאת רוצה 5000 ש"ח.

יה-יה

New member
אולי לא מתקשרים כי כתבת לא להתקשר אחרי 7?

סתם
בהצלחה במכירה ותתחדשי על האוטו.

לא רשמת המון פרטים חשובים...

איזו שנה, כמה ק"מ, איזה גיר. וגם את המחיר כדאי לציין (במקום לכתוב "מציאה" שזה לא נשמע רציני). כדאי להתחיל ממחיר קצת יותר גבוה ממה שאת רוצה, כדי שתוכלי לרדת (אבל קחי בחשבון שבגלל הקילופים בצבע את צריכה לבקש לפחות 10% פחות ממחיר מחירון).

למעלה