לשבוע חדש

רק לעדכן שתודה אבל אני וויתרתי

עשינו חישובון והגענו למסקנה שלא משתלם לי כרגע. בהצלחה!

בובית 29

New member
סבבה, הפיאסטה בצביעה ותודה למקרוני ../images/Emo140.gif

על הטיפ בעניין המודעה, זה הנוסח החדש: בהזדמנות!!! פורד פיאסטה 1996 5,000ש"ח שמורה ומטופלת 0507884122 יותר טוב

בובית 29

New member
מקווה שיבינו שמדובר אחרי 7 בערב../images/Emo3.gif יש

לי בשבילך קופסאת מצות שלמה וסגורה יקירתי
. ברצינות, פירסמתי באגורה ואף אחד לא פנה, למסירה קופסת מצות גדולה וסגורה של מצות רשל"צ מי שרוצה-היא שלה.

יה-יה

New member
טוב, לא צריך

אני אשב ואחסל את כל המצות לבד בחושך
הן בדרך לפח... מהרו להחליט! רק היום! במבצע לשבוע אחד בלבד! חבילת מצות חינם אין כסף! מבצע חסר תקדים! מחכים לכם! לפרטים חייגו: 1-800-000-000 (כל האפסים זה בגלל שתשבו אח"כ הרבה ב-00...
)

down under1

New member
אני רוצה!!!

לא היתה לנו ולו מצה אחת השנה. הילד לא יודע מזה מצה ברייט
נחגוג פסח מאוחר עם המצות שלך

down under1

New member
אני רצינית, אבל...

קודם כל זה יהיה כמעט חודש בדרך ואחרי זה כמעט בטוח שלא יכניסו כי הם קשים בכל מה נוגע לאוכל פה. מה שלא אטום וסגור ומוצהר.. היתי רוצה, רק בשביל מצה-ברייט אחת.. אבל לא שווה את המאמץ! תודה
בשנה הבאה אני מתחייבת לשנס מתניים, לסוע רחוק ולקנו מצות! יענו בשנה הבאה נתבול מצה בביצה וטגנה! בי הבטחתי.

down under1

New member
ומה ההבדל?

גם אם זורקים לפח זה נאכל. ע"י עכברים, חולדות, תולעים, ציפרים... לאויר זה לא יעלם בלי עזרה של מישהו

יה-יה

New member
אני אגיד לך מה ההבדל!!!

ההבדל הוא שזה רעיון גאוני, כי אז הציפורים יאכלו מצות, תהיה להן עצירות ואז הם יפסיקו לחרבן עליי! וברצינות, קיבלתי את הרעיון ואף אהבתי אותו
תודה.

פרקטים ביית

יודעת שהנושא לא ממש קשור לפה אבל אין לי כל כך את מי לשאול אז... אנחנו בונים עכשיו בית ומתלבטים לגבי פרקטים בחדרי השינה. רציתי לשאול אם יש כאלה בינכן שגרות בבית עם פרקט. האם אתן מרוצות? מה היתרונות או החסרונות אם יש. שמעתי שצריך להחליף אחרי איזה 10 שנים זה לא הרתיע אתכן קצת? בקיצור ממליצות ללכת על זה או שעדיף ריצוף רגיל? תודה על העזרה

../images/Emo45.gif אנחנו עם פרקט כבר 3 שנים...

(לא גילו לי שצריך להחליף אחרי 10 שנים, אני לא סגורה על זה שזה נכון) אין מה להשוות לריצוף רגיל. אצלינו החלוקה היא כזאת שהמטבח, סלון, מסדרון, חדרי אמבטיה ושירותים הם מרוצפים וחדרי השינה של הילדים ושלנו, וכן החדר שכרגע הוא חדר משחקים, עם פרקט. זה כיף, זה עולם אחר, זה נעים ויש לי רק דברים טובים להגיד

ויש הפרשי גבהים אצלכם בין הסלון שהוא מרוצף

לחדרים שאני מניחה שהם ריצוף ועליו פרקט. זה מפריע הילדים לא נופלים ככה? תודה

אין הפרשי גבהים משום שזו דירה ששיפצנו

וגם בסלון ובחללים האחרים הריצוף מונח על ריצוף אחר. בכל אופן, בדירה הקודמת הדבקנו ריצוף רק במטבח (שהיה ממש נפרד ולא חלק מהסלון) והיה שם הפרש גבהים. אף ילד לא נפל / נתקל אף פעם - הם פשוט רגילים שככה זה בבית. אז אני לא בטוחה שזה צריך להיות שיקול.

מבקשים מהקבלן לעשות ריצוף נמוך יותר בחדרי שינ

ככה היא אצלינו ואין בכלל הפרשי גובה

למעלה