לסופ"ש.

Yoko Nakajima

New member
*סותמת את הפה*

נהההההההההההההה אין יותר אנגלית להלהלהללהלהלהליליליליליליליללולולולולולולולו חופשחופשחופש שנה וחצי בלי אנגלילילילילילילתתת חיחיחיחיח חהחהחהחהחח יש יש יש !!! *מקפצת במעויינים* [טחח, עד שיוצא לי להגיב כאן, תראו למה אני מגיבה XD]

kittycatbone

New member
חח מה?../images/Emo6.gif

למה?
זאת מוזיקה מצחיקהXD ואיך היא כל כך מפריעה?
כלומר היא טיפה מעצבנת ומסיחה את הדעת.. אבל לא בצורה ממש נוראית..... העובדה שהם עושים שאלות מטומטמות ומבחנים מטומטמים הם מה שהורסים את המבחן. חע. XD

שאלה ..

אהמ... מישהו יכול להגיד לי כמה דיסקים אוונסנס הוציאו עד עכשיו..ואיך קוראים לכל דיסק.. תודה

SexyMexicanMaid

New member
ממ..

הם הוציאו את fallen לפני כמה 3-4 שנים משהו. ובתחילת השנה הם הוציאו את the open door. לפני זה היו להם כמה אלבומי דמואים, אורג'ין וכל מיני.. אבל הם לא אלבומים רישמיים או משהוP:

kittycatbone

New member
אני מסכימה איתך ביותר!!!

ובמיוחד אם אתה אומר את זה בגלל הבגרות באנגלית, כי זה אחת הבגרויות הכי מטומטמות שבנאדם יכל לחשוב לעצמו להמציא!

NeT NiT

New member
לא לא ולדינקה.. טעות בידיך.

הצבא ממלא את הקטגוריה הזאת
אבל אנחנו אוהבים אותו בכל מקרה, אז אנחנו לא אומרים לו. חוץ מזה שאם נגיד את זה בקול רם ישלחו את כולנו לבית כלא צבאי!

frozen Blood

New member
לא לא לא... הצבא אומנם דפוק

אבל משרד החינוך יותר. מי לעזאזל מחליף לבנאדם בחינת בגרות בזמן שהוא סיים חצי ממנה:|. ובגלל שהוא אידיוט והעתיק את מה שהוא כתב עכשיו יכול להיות מצב שהוא לא יקבל תעודת בגרות כי יהיה חשד להעתקה. יאי.

frozen Blood

New member
שמשרד החינוך ימות.

מי שם בחינת בגרות בביולוגיה יומיים אחרי בחינת בגרות בספרות:\. אני מציע לעשות חרם!!

למעלה