. אין לו נושא, זה כאילו. איימי יושבת. איימי עומדת. וגם הוא יותר מידי דומה לקליפ שלAFI.
ח חצילע New member 14/1/07 #28 ../images/Emo45.gif. אין לו נושא, זה כאילו. איימי יושבת. איימי עומדת. וגם הוא יותר מידי דומה לקליפ שלAFI.
../images/Emo45.gif. אין לו נושא, זה כאילו. איימי יושבת. איימי עומדת. וגם הוא יותר מידי דומה לקליפ שלAFI.
E EvRules New member 13/1/07 #15 אוקיי, אני מודה סופית, אני סתומה על כל הראש... אבל יש לי שאלה נכון כשנכנסים לרשימות האלה של כל הפורומים..אז יש כאלה עם כוכבים ויש כאלה עם משקפיים.. מה זה אומר?
אוקיי, אני מודה סופית, אני סתומה על כל הראש... אבל יש לי שאלה נכון כשנכנסים לרשימות האלה של כל הפורומים..אז יש כאלה עם כוכבים ויש כאלה עם משקפיים.. מה זה אומר?
E EvRules New member 13/1/07 #16 דיי. אוף. איזה בושות ../images/Emo10.gif כרגע עניתי לעצמי על השאלה הזו...תמיד אחרי שאני כותבת אני מוצאת את התשובה!! איזה מעפןן!!! אוף.. ...סליחה על ההפרעה..
דיי. אוף. איזה בושות ../images/Emo10.gif כרגע עניתי לעצמי על השאלה הזו...תמיד אחרי שאני כותבת אני מוצאת את התשובה!! איזה מעפןן!!! אוף.. ...סליחה על ההפרעה..
A Aragollum New member 13/1/07 #17 כוכב=פורום רשמי משקפיים=פורום בניהול איש מקצוע את לא סתומה, גמני גיליתי את זה רק עכשיו, כשהעברתי את העכבר על האייקונים XDDD יום טוב
כוכב=פורום רשמי משקפיים=פורום בניהול איש מקצוע את לא סתומה, גמני גיליתי את זה רק עכשיו, כשהעברתי את העכבר על האייקונים XDDD יום טוב
F FireInsaid New member 14/1/07 #31 ../images/Emo41.gifנצל"ש-תגידו מזל"ט../images/Emo70.gif ^____^../images/Emo41.gif קיבלתי מכתב ממשרד הפנים#@$#^# "ברכותינו בהגיעך לגיל 16 שנתון 1991 הנך זכאית לקבלת תעודת זהות ראשונה" אני מרגישה כה בוגרת ^.......^ חעחע
../images/Emo41.gifנצל"ש-תגידו מזל"ט../images/Emo70.gif ^____^../images/Emo41.gif קיבלתי מכתב ממשרד הפנים#@$#^# "ברכותינו בהגיעך לגיל 16 שנתון 1991 הנך זכאית לקבלת תעודת זהות ראשונה" אני מרגישה כה בוגרת ^.......^ חעחע
F FireInsaid New member 14/1/07 #39 XD מה לעשות שאתם זקנים.^^ סתם לאלא. אל תרביצו לי ]; עכשיו גם אני זקנה ]:
A Aragollum New member 15/1/07 #42 חח אני עוד לא קיבלתי כזה../images/Emo3.gif למרות שיש לי תעודת זהות..