לסופ"ש.

Lost Lullaby

New member
אה, סלחו לי,

יש לו נושא? [מלבד 'הנה איימי. הנה שוב איימי. הנה אוו...אה לא, הנה שוב איימי']

../images/Emo45.gifמסכימה על מה שאמרת אבל תתפלאי

דווקא יש לו נושא(תפני ליוגב שיסביר לךXD הוא הסביר לי) אבל זה לא מונע ממני לא לאהוב את הקליפ ולהיות מאוכזבת...

yakir31

New member
ולMI יש נושא?

לפעמים קליפים לא חייבים סיפור או עלילה סתם מראים את הלהקה מנגנת את איימי במצלמה 1 את איימי במצלמה 2 את איימה במצלמה 3
אפשר להמשיך עם זהעוד

Evi Virus

New member
../images/Emo45.gif

לפעמים קליפים הם כל כך עמוסים בעלילה שזה כבר הופך להיות מפגר, ולא ניתן לעקוב אחרי זה. יש קליפים חסרי עלילה שהם יותר יפים מעלילתיים P: [אני לא בהכרח יכולה לחשוב על אחד עכשיו, אבל מן הסתם יש.] לא לכל קליפ צריכה להיות עלילה... במאי שלא יודע לעשות עלילה שתמשוך את הצופים, לא יעשה. וטוב שכך
:) מה היה קורה אם הבמאי של לית'יום היה עושה עלילה? זה בטח לא היה יוצא כל כך טוב, כי לפי מה שהבנתי - ברוב [או כולם] הקליפים שהוא עשה עד עכשיו לא הייתה עלילה, רציתם שעכשיו הוא יעשה? זה היה יוצא גרוע. ולאלה שחושבים שגם עכשיו זה גרוע - זה היה יוצא יותר גרוע. P:

EvRules

New member
../images/Emo45.gif אבל..

תמיד יש אבל..
אם עושים קליפים בלי עלילה , לפחות שיעשו אותם נורמליים.. המצלמה כל הזמן שיחקה עם הפוקוס, כבר השתגעתי!!, וגם עשו לאיימי תסרוקת שעם כל הכבוד, היא יצאה בעע!!, ואיימי בחיים לא יוצאת מכוערת!!...לפחות עד הקליפ הזה..
ואם אני לא טועה, ל-MI יש קצת עלילה לא? אני זוכרת שקראתי עליו איפה שהוא..ועל מה הוא מדבר..משו עם רוח רפאים..אל תשאלו אותי..
בכל מקרה,עם כל הכבוד [
] אני בטוחה שיכלו להפיק מהקליפ הזה יותר.

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gifמסכימה ביותר..

גם לדעתי קליפים בלי עלילה יכולים להיות טובים מאוד, ואפילו יותר מכאלה עם עלילה... אני לא חושבת שכל קליפ באמת צריך עלילה ברורה כשלהית, או אפילו אחת הזויה. אבל מה שעשו כאן בקליפ לדעתי לא היה פשוט עשוי טוב. מילא בלי עלילה, אבל שיהיה עם עניין כלשהו. ושוב, זה פשוט מפריע לי
השיער!!!!!!!!!!!

frozen Blood

New member
זה קליפ אומנותי...

אבל את לא צלמת
! את לא מבינה בדברים כאלה
! מואהאהא! כפרעליך^^ אני אוהב את הקליפ הזה. הוא נחמד. חבל לי שהוא חסר פואנטה... אבל הוא בהחלט נחמד.

Lost Lullaby

New member
נו, באומנות אמור להיות מסר

ובעצמך אמרת שזה חסר פואנטה אומנות זה לא סתם משהו שאתה אומר "איזה יפה"... זה משהו שמעביר לך מסר כלשהו בין אם פרשנות אישית או שאשכרה מה שהיוצר התכוון אליו ומשחקי הפוקוס בקליפ עושים לי כאב ראש, אם כבר צילום ולא אני הייתי זאת שאמרה שהצילומים בכתבה האהובה שלנו לא טובים.................. (-8

frozen Blood

New member
התכוונתי שמבחינה רעיונית

הוא חסר פאונטה.. זאת אומרת שאין עלילה מאממת או סקס מוכר או משהו בסגנון. וזה לא רק משחקי פוקוס גברת עורכת.היו שם הרבה משחקי מצלמה...(כרגע עולה לי בראש ההשתקפותו הזום אין וכאלה..) וזה טעם אישי ואין לי כוח להתווכח. אני בעד להפנות את הזעם שלי כלפי זואי שאממ אין לי רעין עדיין וכאלה קצת בגללה:X

kittycatbone

New member
אעע אני לאיכולה

להסתכל על זה ;[ זה כבר כל כך צורם לי בעיניים! ***אמנות! בלי ו'!!! אעהעעהה חח כן. הממ סורי. (וזה לא נחשב כשתיקון שגיאות כתיב, אלא תיקון דרך הראייה של האנשים בכתיבת עברית כי אמנות זה כל כך שונה יותר מאומנות, ואני בטוחה שאתם לא מתכוונים למלאכת יד כשאתם כתבתם עכשיו אומנות
בלופ! *מגמת אמנות שליטה*)

Evi Virus

New member
טוב לדעת ../images/Emo45.gif

זה כמו סבלנות וסובלנות P: (שזו הדוגמה שעולה לי בכל פעם. לא משנה. ;[ ) תודה על המידע
:)

pink floyder

New member
איזה נושא יש לו?

אני אישית אוהב את הקליפ בצורה חזותית ופשטנית... אבל מה המשמעות שלו, את זה אני מנסה להבין...

yotem 16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo83.gif

הוא סתמי לדעתי. בגלל ש אוונסנס- עדיין אני אוהב אותו קצת, אבל בסה"כ הוא אכזבה אחת גדולה.

Aragollum

New member
על אישה כוסיט ששרה ומנגנת על פסנתר

בשלג.. מה עוד צריך? :]

XD כפרעלייך,אתה גורם לזה איכשהו להי

להישמע טוב,כשתאכלס אני נוטה יותר להסכים עם ליבי...

Im Not Dead

New member
הקליפ ממש טוב מהקטע של

Darling I forgive you... אבל עד הקטע הזה לא ממש קורה משהו. אין על Everybody's Fool

למעלה