לסופ"ש

../images/Emo118.gifאיזה יייייום :)

וואי בנות אתן לא מאמינות איזה יום מעורבב היה לי היום , כן אבל הוא עוד לא נגמר . זו רק ההתחלה חעחע , אז ככה אני וחברה שלי בדרך לבית ספר כן , אז אני רואה מכונית כזאתי וראיתי שני חתולים עושים אהבה ! ואני מזה נקרעעעעעעעעתתי ואי החתול עליה ואני כזה מסתכלת והם גגםםם ואאני ? כולי נקרעעת . זה היה מזה מצחייק . כי בדר"כ אני רגילה שהם כאלו תמימים וחמודים . אבל בכל זאת הם צריכים להתרבות איכשהו . XD ועוד דבר קרה לי , היינו במופע של "שקאטאק" ככה זה זה כמו מיומנה . רק שזה מזה מהממם חבל לכן על הזמן איזו הופעה ואאאאי כזה יפה . זה כזה מופע של תיפופים וריקודים וקצב משוללב . היה מזה כייף . וביינתיים זה מה שקרה לי היום . אוהבת אתכן , והמשך יום נהדר

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

תושבי נס ציונה ורוצים לדבר על הדברים החשובים לכם באמת? הצטרפו גם אתם לפורום העיר המחודש http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=750
אהבתם את ערוץ Yes Stars? אז בטח שתאהבו שלושה כמוהו. מתמכרים לסדרות חדשות ושומרים אמונים לוותיקות בפורום ערוצי Yes Stars http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1150
כשאביב גפן פגש את סטיבן ווילסון- נולדה הלהקה, ועכשיו הפורום - בלאקפילד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1727

../images/Emo215.gifיום מווווווווושלם כנסו

היום התחיל רגילל ביותר חחח....... ניכנסתי לשיעור חברות שלי אמרו לי שנייה אנחנו הולכות ואנחנו באות ... אחרי 10 דקות הם ניכנסות לכיתה שאלתי אותם איפו הייתם ?! הם אומרות לי הלכנו לישמהו... ניגמר השיעור כמובן אני ראשונה בחוץ חח ופתאום זה שאני אוהבת בא ונתן לי נשיקה
וכולי נהייתי אדומה ... ניגמר היום הלכתי ולא סמתי לב אליו אז הוא צעק מאוררררררררררררררר היסתובבתי והוא שלח לי נשיקה באוויר חחח והוא גדול מימני ב 4 שנים חח

purple rose

New member
OFF לסופ"ש

האחרון שךי בתור אזרחית.... מה תעשו בלעדיי כל השבוע אה?

רוצים לזכות ב5 דיסקים ישראלים?

מבינים במוזיקה ישראלית? רוצים לזכות בחמישה אלבומים ישראלים חדשים? ענו על "חידון חומר מקומי הגדול"!!! בין העונים נכונה על כל השאלות, תוגרל חבילה של חמישה אלבומים ישראלים חדשים מתנת התוכנית "חומר מקומי" עם מוטי פרנסיס! ב ה צ ל ח ה !

../images/Emo32.gif לימים שלישי רביעי

חיחי פעם ראשונה אני פותחת שירשור אופ .
אממ לא ראיתי שום מקום שאפשר נגיד לדבר בו וזה . . . אז פתחתי .
תשרשרו לכאן את כל הדברים שלא קשורים לבויז . [: 3> אתכן .

דנה 00

New member
תחליטו מה הכי יפה...

היי לכולם!!!!!!!!!!!! (שוב)
אני מצרפת קובץ עם אפשרויות לפרסומת לבני נוער שאני מכינה במסגרת סמינר. אם תוכלו להציץ בהם ולומר לי מה דעתכם: # איזה צבעים הכי אהבתם? ולמה? # מה המסר של הפרסומת לדעתכם? ולמה? # איפה הייתם ממליצים לפרסם אותה (עיתוני נוער\ אינטרנט\ ...) ולמה? # האם הפרסומת נגעה לכם או השפיעה עליכם? ולמה? # האם הייתם רוצים שפרסומת כזאת תתפרסם? ולמה? ## ובכלל מה אתם חושבים עליה?? תודה על העזרה
ניתן גם לשלוח לי תגובות למייל [email protected]

../images/Emo212.gifיש פורום לאשקלון ? ../images/Emo9.gif

צריך להתלונן לרוני מהצרי הרשע מרושע .

תמונות חדשות . ../images/Emo122.gif

חעחע , לפני איזה שבועיים שהסתפרתי .
ואני צריכה גם להעביר את התמונות מפורים למחשב , אבל זה במצלמה הרגילה ואני לא יודעת איך להעביר .
אני יבקש מאח שלי , חעחע .
אלו תמונות מהפלא' . . . - מההודעה הבאה - [:

עונה בוביייק :)

# איזה צבעים הכי אהבתם? ולמה? השקיעה לא יודעת למה .. # מה המסר של הפרסומת לדעתכם? ולמה? אממ להראות מה יפה בנו ...
# איפה הייתם ממליצים לפרסם אותה (עיתוני נוער\ אינטרנט\ ...) ולמה? עיתוני נוער.. למה? אין לי מושג .. # האם הפרסומת נגעה לכם או השפיעה עליכם? ולמה? לא.. # האם הייתם רוצים שפרסומת כזאת תתפרסם? ולמה? לא ממש הבנתי אותה .. #ובכלל מה אתם חושבים עליה?? חמודה

../images/Emo110.gifעונה=]

# איזה צבעים הכי אהבתם? ולמה? התורכיז עם הסגוגל בפניםםםם לא יודעת הוא יפה כזהה=] # מה המסר של הפרסומת לדעתכם? ולמה?פרסוםםםם ולהראות תיופי חחחחחחחח # איפה הייתם ממליצים לפרסם אותה (עיתוני נוער\ אינטרנט\ ...) ולמה?אינטרנט וגם עיתוןןן בשביל שיהיה פרסום אנערף חחח # האם הפרסומת נגעה לכם או השפיעה עליכם? ולמה?לא=== # האם הייתם רוצים שפרסומת כזאת תתפרסם? ולמה?לא אכפת ליייי ## ובכלל מה אתם חושבים עליה??חמודה=]....

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifעונהההה

שמעי נשמה זה בסדר מה שעשית אבל יש הרבה מה לשפררר אני מאמינה שעם האימונים יבוא הגובה חחחחחחחחחחח

../images/Emo192.gif השני.. ואחי לקח לי ת'מחשב א

אז.. :\ # איזה צבעים הכי אהבתם? ולמה? השני .. לא יודעתת נראהה יפה :) # מה המסר של הפרסומת לדעתכם? ולמה? # איפה הייתם ממליצים לפרסם אותה (עיתוני נוער\ אינטרנט\ ...) ולמה? # האם הפרסומת נגעה לכם או השפיעה עליכם? ולמה? # האם הייתם רוצים שפרסומת כזאת תתפרסם? ולמה? ## ובכלל מה אתם חושבים עליה?? אוףף לאא עניתיי .. אני לא זוכרת מה היהה רשום :\

למעלה