לסופ"ש

MaStuLa76

New member
חחח חושחושית(=

גמאני התגעגעתי אליו, באתי להגיב פה בפורום, פתאום אני רואה שאין תגובה מהירה, אני מסתכלת, ואני לא מחוברת למערכת
לאב אותך בכל הפאקינג כוח שלי!

שירהההההההההההההההההההההה

'געגתיייי :]] גמני לא הייתי פה מלא זמןן את יכולה להיות סופרת חיחי אוהבת

MaStuLa76

New member
להיות סופרת עלאק../images/Emo6.gif

רותם וספיר ספרו ספרו לה את השירים שכתבתי עליכן
חוחוחו

טוששש

New member
../images/Emo221.gif שירווו אוהבת אותךך!!

ואת צודקת,תאהבי את עצמך כי את שווה המוןןן!! "אף אחד לא שוה את הדמעות שלך,ומי שאוהב אותך לעולם לא יגרום לך לבכות"
מסטולית שלי, אין עלייך!

../images/Emo41.gifמסטולהההההההההה

אחחח.. כמה התגעגתיייייי וכןן.. שמתי לך איזה הצבה עשית לי שם
תכתבי פה!! את חסרה! משעמם פה בלי הצחוקים שלךך!!
אוהבתותך!!

Reut Arbiv

New member
../images/Emo32.gifלסופ"ש../images/Emo26.gif

כל הדברים שאינם קשורים לבנים לכאן

../images/Emo20.gifעונה לסאפ סאפ שליי ../images/Emo70.gif

פרטים אישיים
שם: נופר :) גיל: 14 וחצי איזור מגורים: נימאס לי להכחיש קרית חיים :\ חברים הכי טובים: כ ו ל ם
צבעים
צבעים אהובים: ורודד :] צבעים שנואים: אמממ בורדו הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד: שחור הצבע שלדעתכם מסמל את המוות: גם שחור הצבע שלדעתכם מסמל את האושר: כל הצבעים של מצעד הגאווה
הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה: נאממ קינאה אממ ירוק מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה? ורוד זוהר מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה? כתום מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה? כחול וירוד :D הצבע של הספר פלאפונים איזה פלאפון יש לכם? טאליט בעע של איזו חברה הפלאפון שלכם? פלאפון יש לכם מצלמה בפלאפון? לא:[[ מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב? כה אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] היה ! אתם שולחים הרבה SMSים? לעע אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון? לא אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144? ברורר חופשי על הבר ! אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים?נאממ כה! איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו? אממ london bridge
בית ספר
אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם? חח הלוואי ולא איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? לא אוהבת איזה מקצוע אתם הכי שונאים? כולם צעקתם פעם על מורה? חח ברורר מתי לא השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן? כההה יש לכם חולצה אחידה? :/ כהה :\ יש לכם מנהלת או מנהל? גם וגם :D
מוזיקה
איזו להקה אתם הכי אוהבים? אנערף הייתם פעם בהופעה כלשהי? ברוורר איזה שיר אתם הכי אוהבים? מ ז ר ח י ת איזה אלבום אתם הכי אוהבים? :? מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזיתת מיי כמיקל רומנס או אוונסנס? אוונסנס גרין דיי או U2? גרין דיי MTV או 24? 24 רוק או פופ? פ ו פ אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות? לא יצא לי
שפות
איזו שפה אתם הכי אוהבים?עבריתת כמה שפות אתם יודעים? אממ 3 ערבית בעע עיברית ואנגלית מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]?לא מכירה איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? רוסייית !!! איזו שפה הכי מצחיקה אותכם? ערבייתת מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? חחח שכלב רדף אחריי מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? שהייתי תינוק הייתי שמננההה כזאאתתת יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כה מלאאאא
אוכל
אוהבים לאכול?איך לא ?! אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם? ברוררר חופשיי אוהבים מתוקים בכלל? כהה סוג מזון הכי אהוב- מ ת ו ק ומזון אהוב-קרמבו
זה או זה
סבתא או סבא? next אמא או אבא?שניההםם תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? גם וגם פריקים או פקאצות? פאקצות ! בעד ההתנתקות או נגד? נגד מתמטיקה או ספרות? מתמטיקההה עדייף מאשר ליראות את ציפי כיפהה להקות או זמרים? זמרים ! כלב או חתול? כלבב חתול זה איככ
טלויזיה
מה התוכנית המועדפת עליכם? אין ! מה התוכנית השנואה עליכם? אמממ :? אוהבים את ערוץ הילדים? כהה וערוץ 10&22? אוהבתת צופים בערוץ 11? לאאאאא צופים בAXN? ברר מה זה ?!
השאלה החשובה
איך היה השאלון? אחללהה שאלון תודה לסאאפיי היפה שליי
מואהה -נופר בוסקילה !-

למעלה