לסופ"ש

../images/Emo41.gifיאלה יאלה עופי מפה!

וכןן הם יותר טובים פי 10000000000000000000000000 וזאת זכותי לחשוב ככה! בעעעעעעעעייייייייי

../images/Emo110.gifוווווווואי שובב פעם אתם?!?!

אוףף איכססססססססס מה אתם לא קולטייםם ז-ה ל-א מ-ע-נ-י-י-ן!!...בעעעעעעעעעע אלוהים ישמורר איזה קרציותתתתת..חחחחXDDD

P:../images/Emo210.gif

חח אאה ולינווייה
תשני בחתימה
כתבת : בנות 1417 *אתם?! מה אנחנו בנים?! חחחח , תשניי ל-אתן ;]
P:

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifעונה [[כמו תמיד]] לעצמי../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

פרטים אישיים
שם: ספיר גיל: עוד 3 חודשים 12
איזור מגורים: ראש העין
חברים הכי טובים: יש מ ל א !
צבעים
צבעים אהובים: תכלת וסגול צבעים שנואים: שחור וצהוב הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד: אפור ולבן הצבע שלדעתכם מסמל את המוות: אדום ושחור הצבע שלדעתכם מסמל את האושר: כתום וורוד הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה: חום מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה? חחחחחחח
וורוד פוקסיה
XDDDD מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה? צהוב מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה? סגול חלש
פלאפונים
איזה פלאפון יש לכם? Motorola E770 של איזו חברה הפלאפון שלכם? סלקום יש לכם מצלמה בפלאפון? כן.. שתיים
מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב? כןן אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] לאא אתם שולחים הרבה SMSים? לא אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון? לא.. אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144? כןן!! חחחחחחחחחח... אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים? לוקחת ת'פלא' לכל מקום
איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו? אל תגידי לי
|*{בית ספר
אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם? אני עדיין בבצפר לצעריי
איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? מ ת מ ט י ק ה !!
איזה מקצוע אתם הכי שונאים? גאוגרפיה
צעקתם פעם על מורה? בחיים לא! חחחחחחחחח... השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן? לא! יש לכם חולצה אחידה? כןן
יש לכם מנהלת או מנהל? מנהל
מוזיקה
איזו להקה אתם הכי אוהבים?
גיים בויז
הייתם פעם בהופעה כלשהי? כןן
איזה שיר אתם הכי אוהבים? תני לי סיבה
איזה אלבום אתם הכי אוהבים? יש להם [[בנתיים]] רק אחד מוזיקה ישראלית או לועזית? שאלה קשההההה!! שתהם! מיי כמיקל רומנס או אוונסנס? לא מכירה גרין דיי או U2? כנ"ל MTV או 24? 24 רוק או פופ? פופפ אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות? לא אני, אחותי
שפות
איזו שפה אתם הכי אוהבים? ספרדית
כמה שפות אתם יודעים? עברית, ספרדית בערך מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]? כןן המכוער הדפוק הזהה
איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? ערבית
איזו שפה הכי מצחיקה אותכם? צרפתית
זכרונות
מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? לא זוכרת
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? לא זוכרת
יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כןן
אוכל
אוהבים לאכול? כןן
אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם? לא אוהבים מתוקים בכלל? כןן סוג מזון הכי אהוב- ממתקיםםםם
ומזון אהוב- קליק
D
זה או זה
סבתא או סבא? שנהם אמא או אבא? שנהם אח או אחות? שנהם תפוצ'יפס או ביסלי? צ'יפססססססססססססססססססס אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? פאקצות [[[למרות ששנהם לא משו
]] בעד ההתנתקות או נגד? נגד מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה שליטעעעעע
להקות או זמרים? זמרים
כלב או חתול? כלב
טלויזיה
מה התוכנית המועדפת עליכם? זומזום, השיר שלנו, חיים שלי, אחיות או לא להיות מה התוכנית השנואה עליכם? שין צ'אן
אוהבים את ערוץ הילדים? טיפונת
וערוץ 10&22? אע? צופים בערוץ 11? ממש לא!
צופים בAXN? מה זה?
השאלה החשובה
איך היה השאלון? מהנהה
אהבתי

../images/Emo118.gifעוונה..לאהובתתיי:]]

פרטים אישיים שם:סתוונית במנולקר גיל:מחר בע"ה 14 איזור מגורים:רמלה חברים הכי טובים:אמ..שחפולה שלי,הדרוש,צמד השרשריות שלי,לב לביחושית,ספיריות שלי כולן !! צבעים צבעים אהובים:ורוד,וטורקיז צבעים שנואים:שחור הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד:אדום הצבע שלדעתכם מסמל את המוות:שחור הצבע שלדעתכם מסמל את האושר:ורוד :] הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה:אפוור מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה?כתום מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה?צהוב דא מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה?שחור על גבי לבן חיחי פלאפונים איזה פלאפון יש לכם?מעפן של איזו חברה הפלאפון שלכם?מוטורולה יש לכם מצלמה בפלאפון?לאא..אמרתי מעפן כנ"ל מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב?ברור לאמא שלי יש אחד כזה P: אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?]עם תחפושת של פרפר או זבוב אנערף.. אתם שולחים הרבה SMSים?לא אינלי לצערי הרב אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון?אינלי אינטרנטט אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144?ללאא..מה אינלי מה לעשות בחיי? אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים?ברורר שלוקקחת איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו?אמ..טורן מי און..של איזה אחד קושי |*{בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם?אני בבצפר עכשיו חיחי בקרב איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?מתמטיקה כי אני טובה בו,ביולוגיה,וזהו סתם לא עולה לי איזה מקצוע אתם הכי שונאים?רר ערבית למרות שאני טוובה אבל קשה קשה.. צעקתם פעם על מורה?אמ..ברוורר השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן?ללא לא השעו אותתיי.. יש לכם חולצה אחידה?כן יש לכם מנהלת או מנהל?מנהלת מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים?דא..הבוייזז.. הייתם פעם בהופעה כלשהי?איי דו איזה שיר אתם הכי אוהבים?"תני לי סיבה" איזה אלבום אתם הכי אוהבים?של הגיימממבבויייז היחיד ! מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית מיי כמיקל רומנס או אוונסנס?אוונסנס כי שרוני אוהב אותם ! גרין דיי או U2?מי אלו? MTV או 24?ממ שתייההההם רוק או פופ?פופ ורוק זה הסנגון של הבויזז..כמו באת האחת ! אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות?ברווררר שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים?עברית..חח ואנרגנטינאית כמה שפות אתם יודעים?אמ..3 מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]?כן מכיירה אבל לא אישי.. איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה?ערבבבבבבית ורוססית ! איזו שפה הכי מצחיקה אותכם?רוסית זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?שהייתי שובבה רצצחח ! מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?ששששלא יוודעת יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?ללאא.. אוכל אוהבים לאכול?ברורר אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם?ככככן יאמממי אוהבים מתוקים בכלל?אה אה סוג מזון הכי אהוב-פאסט פוד חיחי והודי של אימי..היקרה! ומזון אהוב-הודי..יאממיי זה או זה סבתא או סבא?סבתא זה מה שיש לי וסבא לא היה לי :[ אמא או אבא?אמא אח או אחות?אח יש לי תפוצ'יפס או ביסלי?תפוצ'יפס אופי או יופי?אופפיי ברור פריקים או פקאצות?א זה ולא זה בעד ההתנתקות או נגד?נגדדדדד מתמטיקה או ספרות?מתמטיקה להקות או זמרים?להקות וזמרים..בעיקר דה בויז כלב או חתול?חתול כי הוא שקט.. טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם?אמ..לא שאני רוואה עכשיו הרבה מה התוכנית השנואה עליכם?לא רוואה הרבההה אוהבים את ערוץ הילדים?כן ככה ככה וערוץ 10&22?כן.. צופים בערוץ 11?לא צופים בAXN?פעם באפקט הפחחד השאלה החשובה{*| איך היה השאלון?ממקססססים כמו אהוובבבבתתי ספייר..והעביר לי ת'זזמן חיחי

עונההההה=]

פרטים אישיים שם: רותם לויייי :) גיל: עוד חודשיים 14
איזור מגורים: ראשל"צצצצ חברים הכי טובים: איייןן לי כוח לססספווררר ,ממללאאא בקיצור צבעים צבעים אהובים: ורוד , כחול-תכלת , אדום , צבעים שנואים: אממ.. צהוב הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד: שחוווררר הצבע שלדעתכם מסמל את המוות: לאא דעתת.. כל עוד אני חיייה חחחח הצבע שלדעתכם מסמל את האושר: ורודדדדדדד הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה: מממ.... לא יודעתתתתתתת מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה? ורודד מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה? צצההווב מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה? ירוקק חחחחח פלאפונים איזה פלאפון יש לכם? LG לא זוכרת ת'מספר (דור שלישי חעחעח) של איזו חברה הפלאפון שלכם? סלקוםם יש לכם מצלמה בפלאפון? ברור... מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב? ללאא.. אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] אתם שולחים הרבה SMSים? ככןן אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון? בעררךך. אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144?לעע.. פדיחהה חחחחחחחח אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים? כלל מקקוםם איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו? כמו אוהבים -הראל מויאלל |*{בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם? לומדים ברורר.. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? אממממממ....... שומדבר איזה מקצוע אתם הכי שונאים? אנגלית ,מתמטיקה , וכוו''' צעקתם פעם על מורה? כן ברור :) היתעצבנתי השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן? לאאא יש לכם חולצה אחידה? כןן לצערי יש לכם מנהלת או מנהל? מהנלת מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים? ננחחששוו !! הייתם פעם בהופעה כלשהי? של הראל מויאל חחח איזה שיר אתם הכי אוהבים? תני לי סייבהה איזה אלבום אתם הכי אוהבים? גגייםםם בבבוייזז בבברררורר !!!!!! מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלייתת מיי כמיקל רומנס או אוונסנס? אוונסנס גרין דיי או U2? גרין דיי MTV או 24? 24!!!!!!!!!!!!!! רוק או פופ? פופ =] אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות?חחחח לפעמיםם.. שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים? עברית ! כמה שפות אתם יודעים? ערבית קצת ואנגלית קצת ועברית ברור חחח אמ.. נסכם על 3 מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]? כן.. איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? ערבית חחחחחח איזו שפה הכי מצחיקה אותכם? לא יודעתת.. זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? שאני ואחותי היינו קטנטנות לקחנו ת'ארנק של אמא והעפנו שטרות של 100 דולר מהחלון חחחחחחחחחחח מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? ההההרבה חחחחחח יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לאא כל כך חח אוכל אוהבים לאכול? כן :) מי לא? אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם? ככןן בכייף אוהבים מתוקים בכלל? בברור סוג מזון הכי אהוב-שוקולדד חיחיחיח ומזון אהוב- שוקקולד חחיחיח זה או זה סבתא או סבא? איזההה שאלה ברור שאת שתייההםם!! אמא או אבא? איזההה שאלה ברור שאת שתייההםם!! אח או אחות? גם וגם חחחח תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפסס אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? שתיהם חראא חחח בעד ההתנתקות או נגד? נגדד מתמטיקה או ספרות? ספרות חחח להקות או זמרים? להקקותת כלב או חתול? חתולל טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם? השמיניה , התוכנית עם אורי גלר , אמנון לוי , כולבוטק חחחחחחח מה התוכנית השנואה עליכם? של מי השורה הזאת !! אוהבים את ערוץ הילדים? אממ.... רק בשביל השמינייהה.. אלא עם כן יש משהו מעניין אחר וערוץ 10&22? גם וגם ! בעיקר 22 צופים בערוץ 11? ללאא צופים בAXN? לאאא השאלה החשובה{*| איך היה השאלון? סססבבבבביי :)

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifיפיופה שליי../images/Emo99.gif

איזה מתוקה את!!! שמחה שנהנת מהשאלון
ושאלה אחת
: את מעדיפה את אמא מאבא?
את לא אוהבת את שנהם?
עזבי אני לא אתערב לך במשפחה שלך
זה סתם סיקרן אותי

עונה למושלמת!

שם:מורן===>דמושית<=== גיל:13+ איזור מגורים:נהריה חברים הכי טובים:ליאור דורין מוריה דנית צבעים צבעים אהובים:שחור לבן ורוד תכלת צבעים שנואים:כתום צהוב סגול הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד: הצבע שלדעתכם מסמל את המוות:שחור+אדום הצבע שלדעתכם מסמל את האושר:לבן,כסף הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה:צהוב מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה?ורוד מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה?צהוב מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה?כחול תורכיז פלאפונים איזה פלאפון יש לכם?דור 3 נוקיה של איזו חברה הפלאפון שלכם?אורנג יש לכם מצלמה בפלאפון?בארור מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב?לא.. אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] אתם שולחים הרבה SMSים?מלאאאא אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון?ככה ככה אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144?בארורררר חחח אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים?לכול מקום אני מכורה עליווו איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו?של שון פול |*{בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם?לצערי לומדים איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?ספורט חחחחחחחחחח איזה מקצוע אתם הכי שונאים?היסטוריההההה צעקתם פעם על מורה?לא.. השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן?לאאאאא יש לכם חולצה אחידה?לצערי כע יש לכם מנהלת או מנהל?מנהלת מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים?ברור לא?גיים בויזזזזזזזז!!! הייתם פעם בהופעה כלשהי?כע.. איזה שיר אתם הכי אוהבים?תני לי סיבהה איזה אלבום אתם הכי אוהבים?יש הרבה.. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית מיי כמיקל רומנס או אוונסנס? גרין דיי או U2?גרין דיי MTV או 24?24 רוק או פופ?פופפ אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות?כה חחח שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים?עברית כמה שפות אתם יודעים?3 מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]? איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה?ערבית ורוסיתתתתתת איזו שפה הכי מצחיקה אותכם?צרפתית זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?יש מלא... מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?אמ...... יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]כע.. אוכל אוהבים לאכול?תלוי מה.. אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם?לא... אוהבים מתוקים בכלל?בארור סוג מזון הכי אהוב-פסטות ומזון אהוב-מוקרמיםםםםםם זה או זה סבתא או סבא?סבא אמא או אבא?שניהם אח או אחות?אחות תפוצ'יפס או ביסלי?ביסלי אופי או יופי?יופי פריקים או פקאצות?פריקים בעד ההתנתקות או נגד?אמ.........בעד מתמטיקה או ספרות?ספרות להקות או זמרים?להקות כלב או חתול?חתול מה התוכנית המועדפת עליכם?ים של סודות וסוד של אהבה מה התוכנית השנואה עליכם?אמ...זומזוםםםםםם אוהבים את ערוץ הילדים?לא יוצא לי לראות.. וערוץ 10&22?22 צופים בערוץ 11?לא.. צופים בAXN?לא... השאלה החשובה{*| איך היה השאלון?ארוךךך חחחחח

עונה;)

פרטים אישיים שם: לינוי גיל: עוד שבוע ו3 ימים 15 :p איזור מגורים: אשקלון חברים הכי טובים: טל& ספיר&ליטל& פטריק&עדנה&גנית&תמי&שחר צבעים צבעים אהובים: תכלת אדום צבעים שנואים: ירוק הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד: כחול אבל הוא מסמל גםם מ_נ_ותXD המבין יבין ;) הצבע שלדעתכם מסמל את המוות: שחור הצבע שלדעתכם מסמל את האושר: כתום&צהוב &אדוםם הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה: אדום מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה? ורודד ליקק דה XD מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה? צהוב מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה? כחול פלאפונים איזה פלאפון יש לכם? סמסונג חח אני לא יודעת איך קוראים לוו XD של איזו חברה הפלאפון שלכם? פלאפון יש לכם מצלמה בפלאפון?לא :\ מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב? כןן :]] אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] לאא.. יש לי חצי עם חברה שלי :]] אני קניתי לנו :p אתם שולחים הרבה SMSים? אממ בערךך אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון? כןן XD אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144? חחחח לא מהפלאפון שליי מהביתת XD אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים? לכל מקוםםם איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו? משהו ממני
מזכיר לי את ביחוש השקסי :]] |*{בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם? עדיין :\ איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? את המקוצע ה-פ-ס-ק-ה!! איזה מקצוע אתם הכי שונאים? מדעיםם :\ צעקתם פעם על מורה? אוליי השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן? לאא יש לכם חולצה אחידה? כן יש לכם מנהלת או מנהל? מנהלת מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים? גיים בויז
הייתם פעם בהופעה כלשהי? כןן איזה שיר אתם הכי אוהבים? משהו ממני& no promess & אוחח יש מלאאא איזה אלבום אתם הכי אוהבים? של הבויזז ברור :]] מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית.. אבל גם לועזיתת .:] מיי כמיקל רומנס או אוונסנס? לא יודעת מי אלהה XD נראה ליי גרין דיי או U2? לא יודעתת סD מי אלהה לעזאזלל?? MTV או 24? 24 רוק או פופ? פופ אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות? כןן :] שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים? עיברית & ספרדית כמה שפות אתם יודעים? 4 מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]? כןן איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? ערביתת :D איזו שפה הכי מצחיקה אותכם? איטלקיתת XD זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? בחורףף שהייתצי משיטה סירות מנייר בחצר ההאחוריתת שהכל היה מתמלאא מייםם .. או שהייתי משחקת בבוץ :D מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? אני לא זוכרת :\ יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כןן אוכל אוהבים לאכול? כןןןןןןן אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם? חח כןן אוהבים מתוקים בכלל? ברור סוג מזון הכי אהוב- מסטיק :p ומזון אהוב- ספגטי :p זה או זה סבתא או סבא? סבתאא.. היא יחידה שנשארה ליי אמא או אבא? אמא אח או אחות? אחות תפוצ'יפס או ביסלי? תפוציפס אופי או יופי? גם וגםם :] פריקים או פקאצות? פריקיםם יאקק פאקצותת .. בעד ההתנתקות או נגד? אמממ נגד .. מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה להקות או זמרים? גםם וגםם כלב או חתול? כלב טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם? על החיים ועל המוות מה התוכנית השנואה עליכם?חחח לא יודעת מה השםם כי אני לא רואהה XD אוהבים את ערוץ הילדים? כןןןןן וערוץ 10&22? מסתדרת איתםם יש דברים נחמדים .. פיספוסים& אאורי גלר& להלהל יש עוד צופים בערוץ 11? לאאא צופים בAXN? לפעמים השאלה החשובה{*| איך היה השאלון? מושלםם .. ספירי תודהה קושקושהה -P

למעלה