../images/Emo41.gifעונה [[כמו תמיד]] לעצמי../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif
פרטים אישיים
שם: ספיר גיל: עוד 3 חודשים 12
איזור מגורים: ראש העין
חברים הכי טובים: יש
מ ל א !
צבעים
צבעים אהובים: תכלת וסגול צבעים שנואים: שחור וצהוב הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד: אפור ולבן הצבע שלדעתכם מסמל את המוות: אדום ושחור הצבע שלדעתכם מסמל את האושר: כתום וורוד הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה: חום מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה? חחחחחחח
וורוד פוקסיה
XDDDD מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה? צהוב מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה? סגול חלש
פלאפונים
איזה פלאפון יש לכם? Motorola E770 של איזו חברה הפלאפון שלכם? סלקום יש לכם מצלמה בפלאפון? כן.. שתיים
מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב? כןן אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] לאא אתם שולחים הרבה SMSים? לא אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון? לא.. אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144? כןן!! חחחחחחחחחח... אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים? לוקחת ת'פלא' לכל מקום
איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו? אל תגידי לי
|*{בית ספר
אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם? אני עדיין בבצפר לצעריי
איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? מ ת מ ט י ק ה !!
איזה מקצוע אתם הכי שונאים? גאוגרפיה
צעקתם פעם על מורה? בחיים לא! חחחחחחחחח... השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן? לא! יש לכם חולצה אחידה? כןן
יש לכם מנהלת או מנהל? מנהל
מוזיקה
איזו להקה אתם הכי אוהבים?
גיים בויז
הייתם פעם בהופעה כלשהי? כןן
איזה שיר אתם הכי אוהבים? תני לי סיבה
איזה אלבום אתם הכי אוהבים? יש להם [[בנתיים]] רק אחד מוזיקה ישראלית או לועזית? שאלה קשההההה!! שתהם! מיי כמיקל רומנס או אוונסנס? לא מכירה גרין דיי או U2? כנ"ל MTV או 24? 24 רוק או פופ? פופפ אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות? לא אני, אחותי
שפות
איזו שפה אתם הכי אוהבים? ספרדית
כמה שפות אתם יודעים? עברית, ספרדית בערך מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]? כןן המכוער הדפוק הזהה
איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? ערבית
איזו שפה הכי מצחיקה אותכם? צרפתית
זכרונות
מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? לא זוכרת
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? לא זוכרת
יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כןן
אוכל
אוהבים לאכול? כןן
אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם? לא אוהבים מתוקים בכלל? כןן סוג מזון הכי אהוב- ממתקיםםםם
ומזון אהוב- קליק
D
זה או זה
סבתא או סבא? שנהם אמא או אבא? שנהם אח או אחות? שנהם תפוצ'יפס או ביסלי? צ'יפססססססססססססססססססס אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? פאקצות [[[למרות ששנהם לא משו
]] בעד ההתנתקות או נגד? נגד מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה שליטעעעעע
להקות או זמרים? זמרים
כלב או חתול? כלב
טלויזיה
מה התוכנית המועדפת עליכם? זומזום, השיר שלנו, חיים שלי, אחיות או לא להיות מה התוכנית השנואה עליכם? שין צ'אן
אוהבים את ערוץ הילדים? טיפונת
וערוץ 10&22? אע? צופים בערוץ 11? ממש לא!
צופים בAXN? מה זה?
השאלה החשובה
איך היה השאלון? מהנהה
אהבתי