לסופ"ש

עונה :]../images/Emo210.gif

פרטים אישיים : שם: רותם גיל: 15 איזור מגורים: חדרה . חברים הכי טובים: דורין , חן , נופר , טל , רוני , בר :] צבעים: צבעים אהובים: אדום , כתום , ושחור :] צבעים שנואים: כחול כהה , צהוב . הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד: כחול כהה. הצבע שלדעתכם מסמל את המוות : שחור . הצבע שלדעתכם מסמל את האושר: אדום :] הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה: סגול ? חח לא יודעת |: מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה? ורוווווד מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה? צהוב :] מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה? שחור \\\\\: פלאפונים : איזה פלאפון יש לכם? כרגע אין לי
גזלו אותו ממני |: של איזו חברה הפלאפון שלכם? סלקום . יש לכם מצלמה בפלאפון? לא מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב? כן אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] אין אתם שולחים הרבה SMSים?כן אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון? כן אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כןןןןןןןן
אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים? לכל מקום . איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו? אין לי פלא . בית ספר : אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם? עדיין לומדת . איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? שיתחילו שיעורי תיאטרון אני הכי יאהב תמקצוע הזה
איזה מקצוע אתם הכי שונאים? גיאוגרפיה צעקתם פעם על מורה? אולי השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן? לא יש לכם חולצה אחידה? כן יש לכם מנהלת או מנהל? מנהלת . מוזיקה : איזו להקה אתם הכי אוהבים? סינרגיה , בית הבובות , היהודים , וגיימבויז P: הייתם פעם בהופעה כלשהי? כן איזה שיר אתם הכי אוהבים? יש מללא איזה אלבום אתם הכי אוהבים? של נינט :] , מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית מיי כמיקל רומנס או אוונסנס? אוונסנס
גרין דיי או U2? גרין דיי
MTV או 24? 24 רוק או פופ? גם וגם :] אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות? לא שפות : איזו שפה אתם הכי אוהבים? עברית :] כמה שפות אתם יודעים? 3 מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]? לא איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? ערררררררבית איזו שפה הכי מצחיקה אותכם? פורטוגזית , חחחחחחח סתם לא יודעת
זכרונות: מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? |: מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?|: יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? |: אוכל: אוהבים לאכול? כן :] אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם? לא . אוהבים מתוקים בכלל? כן סוג מזון הכי אהוב- מאפים וכאללה
ומזון אהוב-קוסקוס . זה או זה: סבתא או סבא? שניהם . אמא או אבא? שניהם . אח או אחות? אחות . תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? שניהם :] פריקים או פקאצות? פריקים
:] בעד ההתנתקות או נגד? בעד מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה להקות או זמרים? זמרים כלב או חתול? כלב טלויזיה: מה התוכנית המועדפת עליכם? סדריק
מה התוכנית השנואה עליכם? כל מה שיש בויוה |: אוהבים את ערוץ הילדים? ככככן וערוץ 10&22? ככככן צופים בערוץ 11? לעיתים . צופים בAXN? לא. השאלה החשובה
איך היה השאלון? נחמד :]

עוווווונה לספיריתת שליי../images/Emo3.gif

פרטים אישיים
שם: דילב גיל: 15 איזור מגורים: קריית חיים חברים הכי טובים: כוללןןן
צבעים
צבעים אהובים: חום וורודד צבעים שנואים: אמממ סגוול ו... ב'ז
הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד: שחור הצבע שלדעתכם מסמל את המוות:אדום הצבע שלדעתכם מסמל את האושר:ורוד הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה:אמממ צהוב אנערף חח מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה? ורוד מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה? צהוב מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה? כחול
פלאפונים
איזה פלאפון יש לכם? סמסונג של איזו חברה הפלאפון שלכם? סלקום יש לכם מצלמה בפלאפון? לא:[[ מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב? כה אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] לאא אתם שולחים הרבה SMSים? הממוווןןן אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון? מללא אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144? ברור מטלפון ציבורייי
אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים?לוקחים ת מ י ד איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו? את האחת גיים בויז:]]
בית ספר
אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם? לומדייםם
איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? ערביתולשון איזה מקצוע אתם הכי שונאים? אמממ לא דעתת... מתמטיקהה צעקתם פעם על מורה? ברוורררר השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן? פעם אחת אוללי... יש לכם חולצה אחידה? כה יש לכם מנהלת או מנהל? מנהלת יימח שימהה
מוזיקה
איזו להקה אתם הכי אוהבים? גיים בויז
הייתם פעם בהופעה כלשהי? ברוורר איזה שיר אתם הכי אוהבים? אל תגידי לי ואת האחתת איזה אלבום אתם הכי אוהבים? יש רק אחד:]] מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראליתת מיי כמיקל רומנס או אוונסנס? אוונסנס גרין דיי או U2? גרין דיי MTV או 24? 24 רוק או פופ? פ--ו--פ אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות? כה למה לא?
שפות
איזו שפה אתם הכי אוהבים?עבריתת כמה שפות אתם יודעים? 3 מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]?כהה איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? ערבית אלה מה?
איזו שפה הכי מצחיקה אותכם? ערבייתתת ורוסייתת
מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מללא מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? חחח לא זוכרת אולי שסבתא שלי הייתה מלבישה אותי כמו מפגרת
יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא
אוכל
אוהבים לאכול?מאווווווווווד
אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם? חוופשייי חח אוהבים מתוקים בכלל? כהה סוג מזון הכי אהוב- מסתומרת סווג?? ומזון אהוב- קוסקווסס
זה או זה
סבתא או סבא? סתבא
אמא או אבא?שניההםם
תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? יופי פריקים או פקאצות? פאקצות עדייך
בעד ההתנתקות או נגד? לא מעניין אותי בכללל
מתמטיקה או ספרות? ספרות להקות או זמרים? להקות כלב או חתול?
טלויזיה
מה התוכנית המועדפת עליכם? שמיניה מה התוכנית השנואה עליכם? אמממ שום דברר אוהבים את ערוץ הילדים? כה למה לא?
וערוץ 10&22? אוהבתת צופים בערוץ 11? לא צופים בAXN? רק אפקט הפחד לפעמייםם
השאלה החשובה{*| איך היה השאלון? נחמד
ביחושית

עונה

פרטים אישיים שם:סמדר גיל:15 וחצי איזור מגורים:ירושלים חברים הכי טובים:קרן מירב צבעים צבעים אהובים:ורוד כחול צבעים שנואים:אדום ירוק הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד:טורקיז הצבע שלדעתכם מסמל את המוות:שחור הצבע שלדעתכם מסמל את האושר:זהב הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה:לבן מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה?אדום מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה?צהוב מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה?כתום פלאפונים איזה פלאפון יש לכם?דור 3 של איזו חברה הפלאפון שלכם?סלקום נוקיה יש לכם מצלמה בפלאפון?כן מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב?כן אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?]לא איין לי אתם שולחים הרבה SMSים?כן אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון?לא אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144?לא אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים?כן לכל מקום איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו?RIHANNA |*{בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם? לומדת עדיין איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?תנ''ך איזה מקצוע אתם הכי שונאים?לשון צעקתם פעם על מורה?לא השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן?לא יש לכם חולצה אחידה?כן יש לכם מנהלת או מנהל?מנהלת מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים?גיים בויז הייתם פעם בהופעה כלשהי?כן שלהם איזה שיר אתם הכי אוהבים?אל תגידי לי איזה אלבום אתם הכי אוהבים?שלהם גיים האלבום מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית מיי כמיקל רומנס או אוונסנס?אוונסנס גרין דיי או U2?גרין דיי MTV או 24?24 רוק או פופ?פופ אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות?כן שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים?ספרדית כמה שפות אתם יודעים?4 מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]?לא איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה?פרסית איזו שפה הכי מצחיקה אותכם?צרפתית זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?לא זוכרת מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?שהיתי בחו''ל יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?לא אוכל אוהבים לאכול?לא ממש אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם?לא אוהבים מתוקים בכלל?בערך סוג מזון הכי אהוב-ירקות ומזון אהוב-אורז זה או זה סבתא או סבא?סבתא אמא או אבא?אמא אח או אחות?אח תפוצ'יפס או ביסלי?תפוצ'פס אופי או יופי?אופי פריקים או פקאצות?פקאצות בעד ההתנתקות או נגד?נגדדדדדדדדדד מתמטיקה או ספרות?מתמטיקה להקות או זמרים?להקות כלב או חתול?חתול טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם?חיים שלי מה התוכנית השנואה עליכם? משפחה חורגת אוהבים את ערוץ הילדים?כן וערוץ 10&22?22 צופים בערוץ 11?לא אבל ממש לא צופים בAXN?לפעמיים השאלה החשובה{*| איך היה השאלון?מקסים ומעניין במיוחד

עונהנהנה

שם: מיכלוש הנסיכעעעע P: גיל: 14 איזור מגורים: אשקלון =\ חברים הכי טובים: נמממ מהפורום?! אממ 3 הספיריות (ספיר)&2 השירות (שירה)&לינוי&רותםם&דליב&דושה&דושית קיצררר?! כוולן :]] צבעים צבעים אהובים: נממ ורוד, תכלת.. צבעים שנואים:צהוב :\\ הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד:שחור?! הצבע שלדעתכם מסמל את המוות:שחור... הצבע שלדעתכם מסמל את האושר:ורוד הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה:צהוב?! מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה? אממ ורוד מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה? בוטנים חעחע סתם חרדל כזה... מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה?צהוב&ירוק הצבע של הספר שלי במתמטיקה פלאפונים איזה פלאפון יש לכם? בלטהההה ענקייייי כמו ל'דעת מה של איזו חברה הפלאפון שלכם? אורנג' יש לכם מצלמה בפלאפון? באאארור חיחי מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב? לא אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] איןן אתם שולחים הרבה SMSים? לא P: אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון? חח אני מעבירה אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144? נממ לא אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים? לכל מקווום איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו? משהו ממני רמיקס-השיר בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם? לומדת :\\ איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?ערבית מתמטיקה.. איזה מקצוע אתם הכי שונאים?אזרחווות והסטווריה צעקתם פעם על מורה? אממ בערך :\\ השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן? לא חיחי יש לכם חולצה אחידה?כןן יש לכם מנהלת או מנהל? מנהלת מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים? גיים בויז דאאא הייתם פעם בהופעה כלשהי? :[[ איזה שיר אתם הכי אוהבים? משהו ממני,ואת, כמה עוד אפשר, כל הציפורים, אפילו ששריפותתתת........ לראות אותך צוחקת, אל תגידי לי, תני לי סיבה, את האחת, כמה אהבה, אשמור את ליבי, תודה לך, אין הגיון באהבה, אם יש גן עדן ועוד מלאאאאאא איזה אלבום אתם הכי אוהבים?הראל סקעת 3> ושל הבויז מוזיקה ישראלית או לועזית?י=ש=ר=א=ל=י=ת מיי כמיקל רומנס או אוונסנס?אעעעעע?! גרין דיי או U2?מההההה?! MTV או 24? 24 רוק או פופ? אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות? לא :\\ שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים? עברתי :]] כמה שפות אתם יודעים? 4- עברית, ערבית, אנגלית וספרדית :]] מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]? כן.. נראלי איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה?סינית P: איזו שפה הכי מצחיקה אותכם? ערבית?! (טיפה P:) זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? ל'דעת.. לא זוכרת P: חיחי מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? גם לא זוכרת יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? נמממ אולי אוכל אוהבים לאכול? כןן :]] אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן באאאאאאאאאאאאאארוררררררררררררררררררררררררררררררררר אוהבים מתוקים בכלל?דאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא סוג מזון הכי אהוב- ממתקיםםםם ומזון אהוב-כל סוגי השוקולד XD זה או זה סבתא או סבא? שתיהם אמא או אבא?שתיהםםם אח או אחות?אחות ((קטנה)) תפוצ'יפס או ביסלי?ביסלי אופי או יופי?גם וגם פריקים או פקאצות? לא זה ולא זה :\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ בעד ההתנתקות או נגד?נגד מתמטיקה או ספרות?מתמטיקה להקות או זמרים? גם וגם P: כלב או חתול?כלבב :]] טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם? אממ הרבה :]] מה התוכנית השנואה עליכם? לא זוכרת אבל יש נראלי שיש אוהבים את ערוץ הילדים?בערך :\\ וערוץ 10&22? כןןןן :]] צופים בערוץ 11? פעם ב..... צופים בAXN? השאלה החשובה איך היה השאלון? נחמדדדד :]] נ.ב. ספירררררררי?! יפשלייייייייייייייייייי?! אוהבת אותך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן למה לא שמת אותי החתימה שלך?! :[[[[[[

MaStuLa76

New member
עונה(=

פרטים אישיים שם:שירה גיל: 15 וחצי איזור מגורים:קרית 8 חברים הכי טובים:חן,יעל,אור,שיר,שירה(העגבניה) צבעים צבעים אהובים:שחור,תכלת,אדום,לבן צבעים שנואים:מממ,בורדו,ורוד זוהר הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד:ֻאפור הצבע שלדעתכם מסמל את המוות:שחור הצבע שלדעתכם מסמל את האושר:אדום/ורוד הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה:ירוק
מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה?ורוד, מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה?צהוב P מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה?שחור פלאפונים איזה פלאפון יש לכם?אין:\ של איזו חברה הפלאפון שלכם? יש לכם מצלמה בפלאפון? מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב?כה אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?]חזיר אתם שולחים הרבה SMSים?מהאייסי
אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון? אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144?לא חח אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים? איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו? בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם?לומדת איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?אנגלית[תתפלאו] איזה מקצוע אתם הכי שונאים?תנ"ך צעקתם פעם על מורה?כה השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן?לא יש לכם חולצה אחידה?כה
יש לכם מנהלת או מנהל?מנהל מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים?גיים בויז בעדיפות ראשונהףלמרות הכל הייתם פעם בהופעה כלשהי?של הבויז איזה שיר אתם הכי אוהבים?יחפה איזה אלבום אתם הכי אוהבים?דנידין[התחברתי] מוזיקה ישראלית או לועזית?אין על ישראלית(= מיי כמיקל רומנס או אוונסנס?אוונסנס גרין דיי או U2?גרין דיי! MTV או 24?24 רוק או פופ?רוק קל,ופופ(= אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות?חח לא שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים?עברית
כמה שפות אתם יודעים?עוד 2 בקטנה מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]?בדיוק חשבתי על זה איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה?צרפתית(אושרי אל תעלב)לא יכולללללה! איזו שפה הכי מצחיקה אותכם?אמרית
זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?שפעם הלכתי לקנות ארטיק כי קנו לאחותי ארטיק ולי לא אז התעצבנתי וגנבתי כסף מהמדף ואז בדרך כמעט נידרסתי,איזה עונש
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?מממ הכל מצחיק שחושבים על זה עכשיו יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?לא אוכל אוהבים לאכול?קצת אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם?לא.. בסוף זה כבר מעיק לאכול יותר מדיי מתוק אוהבים מתוקים בכלל?כה סוג מזון הכי אהוב-מנות חמממות זה ניקרא סוג מזון
ומזון אהוב-^^ זה או זה סבתא או סבא?אין סבא,אז סבתא. אמא או אבא?:\ אח או אחות?אף אחד תפוצ'יפס או ביסלי?תפוציפס, אופי או יופי?אופפפפי! פריקים או פקאצות?פריקים בעד ההתנתקות או נגד?אמצע מתמטיקה או ספרות?מתמטיקה להקות או זמרים?זמרים,יותר מתקדמים כלב או חתול?כלב טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם?השמיניה מה התוכנית השנואה עליכם?לא יודעת אוהבים את ערוץ הילדים?נחמדים וערוץ 10&22?לא כזה צופים בערוץ 11?לא צופים בAXN?לא השאלה החשובה איך היה השאלון?סבבה(= אבל מעייף לעשות ת'הדגש וסדגש הזה..

טוששש

New member
../images/Emo221.gif עונה...:]

פרטים אישיים שם: נטלי גיל: 15 וחצי + חחח איזור מגורים: נהריה חברים הכי טובים: יש, אבל זה לא יעזור אם אני אגיד. צבעים צבעים אהובים: כחול,אדום,כתום צבעים שנואים: לא שונאת שום צבע,אבל יש את הפייבוריטים.
הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד: שחור. הצבע שלדעתכם מסמל את המוות: אדום :| הצבע שלדעתכם מסמל את האושר: כחול. הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה: ירוק. מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה? ורוד חחח מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה? צהוב. מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה? לא עולה לי צבע, סתם יש לי בחילה...
פלאפונים איזה פלאפון יש לכם? נחמד... של איזו חברה הפלאפון שלכם? פלאפון. יש לכם מצלמה בפלאפון? כן. מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב? כן. אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] אתם שולחים הרבה SMSים? חולה על SMSים!! אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון? אני מצלמת
אבל בעיקרון כן אני מורידה. אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144? חחחחחח לא... אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים? אין מצב שאין עליי פלאפון!! איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו? שמחה
|*{בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם? לצערי, עוד לומדת. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? תנ"ך. איזה מקצוע אתם הכי שונאים? מתמטיקה, נו ברור. צעקתם פעם על מורה? כשהייתי נורא עצבנית,כן
השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן? לא הגעתי לזה... יש לכם חולצה אחידה? כן :/ יש לכם מנהלת או מנהל? מנהלת. מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים? גיים בויז חחח הייתם פעם בהופעה כלשהי? כן. איזה שיר אתם הכי אוהבים? יש הרבה. איזה אלבום אתם הכי אוהבים? כנ"ל. מוזיקה ישראלית או לועזית? מעדיפה ישראלית. מיי כמיקל רומנס או אוונסנס? אף אחד מהם :| גרין דיי או U2? אף אחד מהם :| אבל אם כבר U2 MTV או 24? 24 :] רוק או פופ? גם וגם ,אבל לא רוק כבד. אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות? לא. שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים? עברית וספרדית. כמה שפות אתם יודעים? 5. ו-2 מתוכן במיוחד הבנה
מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]? לא. איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? גרמנית
איזו שפה הכי מצחיקה אותכם? מרוקאית
זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? יש הרבה,אבל במיוחד זכרונות מהגן. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? עם אח שלי בפורים חחח סיפור ארוך... יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? אממ בדברים מסויימים כן. אוכל אוהבים לאכול? אין כמו לאכול!!
אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם? בדיוק! אוהבים מתוקים בכלל? חולה על זה! סוג מזון הכי אהוב- שוקולד
ומזון אהוב- שוקולד,גומי,עוד שוקולד,מארס....ועוד ועוד
זה או זה סבתא או סבא? לצערי, אף אחד כבר לא איתי
אמא או אבא? אי אפשר לענות על זה...אבל אמא יש רק אחת! אבא יכול להיות גם שניים
חחחח לא סתם. אח או אחות? כנ"ל. תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס. אופי או יופי? אופי ויופי
אבל עדיף אופי..יופי אפשר לשפץ
פריקים או פקאצות? לא זה ולא זה. בעד ההתנתקות או נגד? נגד. מתמטיקה או ספרות? ספרות. להקות או זמרים? גם וגם. כלב או חתול? כלב! טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם? מיי בלוג, וחיים שלי. מה התוכנית השנואה עליכם? אמא מחליפה. וואי לא סבלתי את זה!!! אוהבים את ערוץ הילדים? נחמד... וערוץ 10&22? כן. צופים בערוץ 11? לא. צופים בAXN? לא. השאלה החשובה איך היה השאלון? ארוךךךךךךךךךךך אבל סבבה

../images/Emo132.gifעווווונה../images/Emo132.gif

שם:
שרין אברהם גיל:
14 וחצי איזור מגורים:
נצרת עילית חברים הכי טובים:
אודליה , רחלי , ספיר , מירית , ולדה , ליטלי [[ מהפורום ]]
צבעים
צבעים אהובים:
תכלת , ורוד , לבן , חום , אפור צבעים שנואים:
אין הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד:
שחור הצבע שלדעתכם מסמל את המוות:
אדום הצבע שלדעתכם מסמל את האושר:
ורוד הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה:
ירוק מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה?
ורוד מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה?
צהוב מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה?
שחוררררררררר
פלאפונים
איזה פלאפון יש לכם?
אין ליייי של איזו חברה הפלאפון שלכם? יש לכם מצלמה בפלאפון? מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב? אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] אתם שולחים הרבה SMSים? אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון? אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144? אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים? איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו?
בית ספר
אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם?
לומדים לומדים לצערי איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?
הסטוריה ושל"ח איזה מקצוע אתם הכי שונאים?
מטמתיקה ואנגלית צעקתם פעם על מורה?
כל הזמן השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן?
כן השעו אותי פעמיים , פעם אחת ליום ופעם שנייה ליומיים יש לכם חולצה אחידה?
כןןן יש לכם מנהלת או מנהל?
מנהללת
מוזיקה
איזו להקה אתם הכי אוהבים?
גיים בויז , סינרגיה , גרין דיי הייתם פעם בהופעה כלשהי?
במלא איזה שיר אתם הכי אוהבים?
אויש מלאאאאאאאא איזה אלבום אתם הכי אוהבים?
של נינה - יחפה מוזיקה ישראלית או לועזית?
שניהם מיי כמיקל רומנס או אוונסנס?
אוונסנס גרין דיי או U2?
גרין דיי !!!!!!!!!!!! MTV או 24?
שניההם ! רוק או פופ?
שניההם ! אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות?
חחחחחחחחחחחחחחחחחח כן , תמיד !
שפות
איזו שפה אתם הכי אוהבים?
עברית =P כמה שפות אתם יודעים?
4 מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]?
חחח בטח בטח מכירים ! איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה?
רוסית חחחחח איזו שפה הכי מצחיקה אותכם?
ערבית
זכרונות
מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?
הבצפר היסודי .. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?
אויש היו מלאאאאאאאאא יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?
לא ממש
אוכל
אוהבים לאכול?
חחח כן אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם?
לא אוהבים מתוקים בכלל?
קצת .. סוג מזון הכי אהוב-
גאנ'ק פוד ומזון אהוב-
קוסקוסססססססס :)
זה או זה
סבתא או סבא?
שניהם אמא או אבא?
שניהםםםםםםםםם ! אח או אחות?
אחוווות למרות שאין לי אחת כזאת =[ תפוצ'יפס או ביסלי?
ביסלי אופי או יופי?
יופי פריקים או פקאצות?
פקאצות בעד ההתנתקות או נגד?
נגד מתמטיקה או ספרות?
ספרות ברורררררררר להקות או זמרים?
זמרים כלב או חתול?
כלבבבב
טלויזיה
מה התוכנית המועדפת עליכם?
יש מלאאא מה התוכנית השנואה עליכם?
לא זוכרת כל כך .. אוהבים את ערוץ הילדים?
כןןןןן וערוץ 10&22?
בטחחחחחחח צופים בערוץ 11?
לפעמים .. צופים בAXN?
לא השאלה החשובה
איך היה השאלון?
כייייייייייייפ

עונה

שם:אושית חמי גיל:14 איזור מגורים:קריתו'ש גתוש חברים הכי טובים:תאיר הדס ספיר והדר צבעים צבעים אהובים: אדום וצהוב חום ולבן צבעים שנואים: ורוד וירוק הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד:שחור הצבע שלדעתכם מסמל את המוות: אדום הצבע שלדעתכם מסמל את האושר:ורוד עם לבלבות הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה:כחול מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה?ורוד פלי בויי מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה?צהוב מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה?שחורכההה ככה פלאפונים איזה פלאפון יש לכם? פלאפון סאמסונג של איזו חברה הפלאפון שלכם?פלאפון יש לכם מצלמה בפלאפון?לא הלוואי אבל אני קונה את החדש השטוח מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב?כןןן אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] של פו וחזרזיר אתם שולחים הרבה SMSים? מליוןןן אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון?לפעמים אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144?לא.. אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים?לכל מקום אני לא חייה בי הפלאפונו'ש שליי איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו?שמחה / תני לי סיבה תלוי מי מיתקשר בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם?לומדים איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?אומנות איזה מקצוע אתם הכי שונאים?את הכל במיוחד ספורטטטט צעקתם פעם על מורה?היום השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן? לא.. יש לכם חולצה אחידה?כן רק בקייץ יש לכם מנהלת או מנהל?מנהללת מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים? גיים בויז הייתם פעם בהופעה כלשהי?כן אבל רק 3 פעמיים איזה שיר אתם הכי אוהבים?תני לי סיבה ושמחה איזה אלבום אתם הכי אוהבים?של הגיים בויז המושלמים מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית פופ מיי כמיקל רומנס או אוונסנס?מה?! גרין דיי או U2?אה?! MTV או 24?24 רוק או פופ?פופ איככ רוק אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות?לא.. שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים?עברית כמה שפות אתם יודעים?תני לי לחשוב אממ.. רק 1 מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]?לא איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה?רוסית אנגלית איזו שפה הכי מצחיקה אותכם?ערבית ואתיופית זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? החיים מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? הפדיחות שעוברים עליי בימים אלה!! יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? כן מהבת מצווה והטיול שנתי אוכל אוהבים לאכול? חחח כן אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם? כן אוהבים מתוקים בכלל? כן סוג מזון הכי אהוב- ציפס של מקדונלס ומזון אהוב- עוף זה או זה סבתא או סבא?שניהם אמא או אבא?שניהםםםםםםםםם ! אח או אחות?אפחד משתהם תפוצ'יפס או ביסלי?תפוציפס אופי או יופי?אופי ויופי פריקים או פקאצות?איככ אפחד בעד ההתנתקות או נגד?לא יודעת מתמטיקה או ספרות?ספרות להקות או זמרים?להקות כלב או חתול?כלבבבב טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם? בערוץ 24 הכול מה התוכנית השנואה עליכם? בערוץ הילדים התוכניות של הבנים בעע אוהבים את ערוץ הילדים? כן וערוץ 10&22? כן צופים בערוץ 11? לא צופים בAXN? מה זה? השאלה החשובה איך היה השאלון?כייף מואד אוהבת שאלונים חח
אושית חמי

karin001

New member
עונה../images/Emo60.gif

שם:קארין גיל:13 איזור מגורים:נהריה חברים הכי טובים: אממ ככה מהכיתה:מורן חוה יובל אופיר ענבל מרגריטה לרה מהפורום:מורן לרה סיתוונית אורטלי ונוגוש צבעים צבעים אהובים:כחול ואדום צבעים שנואים:שחור וירוק הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד:שחור הצבע שלדעתכם מסמל את המוות:שחור הצבע שלדעתכם מסמל את האושר:אדום הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה:אדום מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה?ורוד מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה?כתום מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה?לבן פלאפונים איזה פלאפון יש לכם?דור שלישי שטוח כזה בלי מצלמה של איזו חברה הפלאפון שלכם?סלקום יש לכם מצלמה בפלאפון?לא מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב?כן אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?]אין לי אתם שולחים הרבה SMSים?כן 4 בייום ככה אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון?כן אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144?לא לא יפה אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים?כול מקום חוץ מבית ספר איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו?מחקתי את כולם אני צריכה להוריד |*{בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם?סימיתי איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?תנך איזה מקצוע אתם הכי שונאים?מתמטיקה צעקתם פעם על מורה?כן השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן?לא יש לכם חולצה אחידה?כן יש לכם מנהלת או מנהל?מנהלת מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים?גיים בויזזזזזזז הייתם פעם בהופעה כלשהי?כן של הגיים בויז של כול מני איזה שיר אתם הכי אוהבים?אל תגידי לי איזה אלבום אתם הכי אוהבים?הגיים בויז מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית מיי כמיקל רומנס או אוונסנס?אףא חד גרין דיי או U2?אף אחד MTV או 24?24 רוק או פופ?פופ אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות?לא שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים?עיברית כמה שפות אתם יודעים?אנגלית ספרדית וטיפה רוסית מרוקאית מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]?כן איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה?שוודית איזו שפה הכי מצחיקה אותכם?ערבית זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?היום שסבא שלי זל נפטר וכולנו ביכנו ור אני קטנה לא מבינ כלום מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?זה מסובך עזבו יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?הכול אוכל אוהבים לאכול?תלוי מה אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם?כן אוהבים מתוקים בכלל?ברור אפשר בלי ? סוג מזון הכי אהוב-ממתקים ומזון אהוב-כול מני זה או זה סבתא או סבא?שתיהים אין השוואה אמא או אבא?שנהים אין לי השוואה אח או אחות?אחות אבל יש לי שני אחים תפוצ'יפס או ביסלי? תפוציפס אופי או יופי?יופי פריקים או פקאצות?פקאצות בעד ההתנתקות או נגד?נגד מתמטיקה או ספרות?ספרות להקות או זמרים?להקות כלב או חתול?לא זה ולא זה אני אלרגית אל שתיים טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם?השמינה מה התוכנית השנואה עליכם?כול מני אוהבים את ערוץ הילדים?כן וערוץ 10&22?רק ערוץ2 צופים בערוץ 11?לא צופים בAXN?לא

Ninia Rebelde

New member
עונה

שם:נופר כהן גיל:16 וחודש :) איזור מגורים:עפולה חברים הכי טובים:חבורת שנג(נ)ג"ש==>הנון שבסוגריים זה השם שלי חחח... צבעים צבעים אהובים:כחול ולבן צבעים שנואים:סגול הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד:שחור הצבע שלדעתכם מסמל את המוות:שחור ואדום הצבע שלדעתכם מסמל את האושר:ורוד ואדום הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה:ממ לא יודעת מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה?ורוד מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה?צהוב מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה?שחור פלאפונים איזה פלאפון יש לכם?sumsung 900 של איזו חברה הפלאפון שלכם?סלקום יש לכם מצלמה בפלאפון?כן מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב?כן אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?]לא אתם שולחים הרבה SMSים?כן אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון?בערך אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144?לא אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים?לכל מקום איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו?משהו ממני של הראל סקעת |*{בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם?לומדים איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?ממ נראה לי ספרות איזה מקצוע אתם הכי שונאים?מתמטיקה צעקתם פעם על מורה?לא השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן?לא יש לכם חולצה אחידה?כן יש לכם מנהלת או מנהל?מנהלת מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים?גיים בוייז הייתם פעם בהופעה כלשהי?כן איזה שיר אתם הכי אוהבים?תני לי סיבה של הבוייז ומשהו ממני של הראל סקעת איזה אלבום אתם הכי אוהבים?של הבוייז ושל הראל סקעת מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית מיי כמיקל רומנס או אוונסנס?אונסנס גרין דיי או U2?גרין דיי MTV או 24?24 רוק או פופ?פופ אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות?לא שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים?עברית וספרדית כמה שפות אתם יודעים?4 מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]?כן איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה?סינית איזו שפה הכי מצחיקה אותכם?סינית זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?היה פעם יריד בעפולה והייתי ילדה קשטנה ולא רציתי לעלות על שום מתקן עד שדוד שלי בא חחחח מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?הזיכרון של הילדות כשמסתכלים על זה עכשיו מצחיק יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?לא אוכל אוהבים לאכול?בערך אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם?לא אוהבים מתוקים בכלל?כן סוג מזון הכי אהוב-מתוק חמוץ מלוח הכל ומזון אהוב-ספגטי וציפס זה או זה סבתא או סבא?גם וגם אמא או אבא?גם וגםאח או אחות?ממ לא יודעת כי אין לי אחות תפוצ'יפס או ביסלי?ביסלי אופי או יופי?אופי פריקים או פקאצות?פריקים בעד ההתנתקות או נגד?מצד אחד אני בעד מצד שני אני נגד מתמטיקה או ספרות?ספרות להקות או זמרים?גם וגם כלב או חתול?ממ נראה לי כלב טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם?ים של סודות מה התוכנית השנואה עליכם?ממ לא יןודעת אוהבים את ערוץ הילדים?לא ממש כי חוץ מהשמינייה אני לא רואה שם כלום וערוץ 10&22?10 צופים בערוץ 11?לא צופים בAXN?לא השאלה החשובה{*| איך היה השאלון?ססבבה אש

../images/Emo55.gifעונה למדהימה שלי!!

שם:ליטל גיל:14 איזור מגורים:חדרה חברים הכי טובים:נגה מיתר ולירון צבעים צבעים אהובים:שחור וסגול צבעים שנואים:ורוד וירוק הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד:ממ..אדום הצבע שלדעתכם מסמל את המוות:שחור הצבע שלדעתכם מסמל את האושר:תכלת הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה:סגול מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה?ורוד פוקסיה מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה?ירוק\= מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה?צהוב פלאפונים איזה פלאפון יש לכם?טליט סליידר של איזו חברה הפלאפון שלכם?פאלפון יש לכם מצלמה בפלאפון?כן באיכות חרא מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב?כהה ואני רוצה ללכת לקנות אחד!! אתם שולחים הרבה SMSים?רוב הזמן ,כן אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון?לא.. אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144?לא אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים?לא איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו?welcome to my life של סימפל פלאן |*{בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם?עדיין לומדת.. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?תנך ומתמטיקה [אני הזויה אני יודעת] איזה מקצוע אתם הכי שונאים?היסטוריה!!!!!!!1 צעקתם פעם על מורה?כן.. ביסודי ובכמה מקרים בכיתה ז' השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן?לא יש לכם חולצה אחידה?כה יש לכם מנהלת או מנהל?מנהל זמני מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים?מה ההגיון לשאול שאלהה כזאת בפורום של הגיימבויז?! הייתם פעם בהופעה כלשהי?כה..של הגיימבויז ושל כל מיני איזה שיר אתם הכי אוהבים?תני לי סיבה איזה אלבום אתם הכי אוהבים?גיימבויז[?!] מוזיקה ישראלית או לועזית?גם וגם מיי כמיקל רומנס או אוונסנס?אוונסנס גרין דיי או U2?גרין דיי MTV או 24?24 רוק או פופ?פופ אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות?לא.. שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים?אנגלית כמה שפות אתם יודעים?קצת קצת פורטוגזית אבל בעיקרון אנגלית ועברית מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]?לא.. איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה?גרמנית איזו שפה הכי מצחיקה אותכם?רוסית זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?בשמלה אדומה עם שתי צמות.. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?ליפול לתוך ביצה יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?כן..\= אוכל אוהבים לאכול?כן \= אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם?כן אבל אל יותר מדיי אוהבים מתוקים בכלל?כן אבל מקפידה לא לאכול הרבה סוג מזון הכי אהוב-בשר ומזון אהוב-שניצל זה או זה סבתא או סבא?סבתא אמא או אבא?אבא אח או אחות?אחות תפוצ'יפס או ביסלי?ביסלי אופי או יופי?אופי פריקים או פקאצות?פריקים בעד ההתנתקות או נגד?בעד מתמטיקה או ספרות?מתמטיקה להקות או זמרים?להקות כלב או חתול?כלב טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם?מגרש ביתי,האו סי מה התוכנית השנואה עליכם?ממ..פעם החיים אוהבים את ערוץ הילדים?לא ממש וערוץ 10&22?מה?!!? צופים בערוץ 11?לאאא צופים בAXN?לאאאאא פש.. אחלה שאלון .. מעביר את הזמן טוב..

lililillulululu

New member
עונהנהנהנה!!!!!!

פרטים אישיים שם: שאלו הכל חוץ מאת השם שלי
גיל: 15 איזור מגורים: מרכז-צפון כזה חברים הכי טובים: אם אני יגיד לך שמות זה גם ככה לא יעזור לכם!
צבעים צבעים אהובים: כחול-תכלת...צהוב...אדום...ירוק חלש...כל מיני:]] צבעים שנואים: לא יודעת לא נראה לי שיש:/ הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד: אפור הצבע שלדעתכם מסמל את המוות: שחור הצבע שלדעתכם מסמל את האושר: כחול הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה: חום קקי כזה מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה? ורוד זוהר כמו כולם
מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה? איך לא, צהוב! מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה? אדום מעורבב עם צהוב
פלאפונים איזה פלאפון יש לכם? נוקיה
של איזו חברה הפלאפון שלכם? סלקום! הכי טוב! יש לכם מצלמה בפלאפון? כן...כמו לכולם... מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב? כן! אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?] לוויתן! אתם שולחים הרבה SMSים? כן אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון? ככה ככה אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144? לא! מה אין לי מה לעשות?! אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים? לכל מקום! איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו? יצירה של מלחין רוסי......ברור שגיימבויז! חחחח |*{בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם? לומדת...זה בזבוז זמן...
איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? ספורט איזה מקצוע אתם הכי שונאים? משתנה לפי היום...חחחח צעקתם פעם על מורה? פעם אחת?! השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן? לא...חחח יש לכם חולצה אחידה? כן יש לכם מנהלת או מנהל? מנהלת מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים? גיים בויז
הייתם פעם בהופעה כלשהי? כן איזה שיר אתם הכי אוהבים? תני לי סיבה...כמו כולם! איזה אלבום אתם הכי אוהבים? של סקעת מוזיקה ישראלית או לועזית? שניהם! מיי כמיקל רומנס או אוונסנס? אוונסנס...מכירה כמה שירים טובים שלהם... גרין דיי או U2? גרין דיי...אולי שני שירים שלהם אי מכירה
MTV או 24? שניהם! רוק או פופ? שניהם אבל יותר פופ! אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות? לא
שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים? עברית שפה קשה! חחח כמה שפות אתם יודעים? 3 נראה לי... מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]? לא
איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? רוסית איזה שפה קשה!!! איזו שפה הכי מצחיקה אותכם? גם רוסית
זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מכנסיים אדומות שנורא אהבתי
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? מכנסיים אחרות שנתנו לי במתנה
יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? יכול להיות...
אוכל אוהבים לאכול? חחח ככה ככה אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם? לא! אוהבים מתוקים בכלל? כן סוג מזון הכי אהוב- איטליאנו! כמו ערניייי!!!
ומזון אהוב- פיצה!!! יאמייייי זה או זה סבתא או סבא? שניהם! צריך להגיד תודה שיש לך את שניהם ולא לבחור מי עדיף! אמא או אבא? אותו דבר כמו מה שכתבתי למעלה אח או אחות? אח ואחות!
תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? לא אכפת לי...חחח בעד ההתנתקות או נגד? לא יודעת
מתמטיקה או ספרות? שניהם מקצועות דפוקים להקות או זמרים? שניהם! כלב או חתול? כלבבבב!!! טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם? יש הרבה מה התוכנית השנואה עליכם? יש גם הרבה
אוהבים את ערוץ הילדים? לא כל כך... וערוץ 10&22? כן! צופים בערוץ 11? רק במשחקי כדורגל עם אבא
צופים בAXN? רק אפקט הפחד השאלה החשובה{*| איך היה השאלון? אחלה! ביי!

../images/Emo41.gifאבל למה את לא רוצה להגיד ת'שם של

**שלךךךךךךךך? דפקא בגלל זה זה מסקרן אותיייי
חחחחחחחחחחחחחחחחח..

עונהנהנה

פרטים אישיים שם:סתיו גיל:13 וכמעט חודשיים איזור מגורים:ראשל"צ חברים הכי טובים:ממ.. עדי,הדסונת,שנשן,שימרית,חן,מאיה ועוד... צבעים צבעים אהובים:אדום צבעים שנואים:ירוק הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד:ממ... צהוב.. הצבע שלדעתכם מסמל את המוות:שחור הצבע שלדעתכם מסמל את האושר:מממ.. אדום הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה:ירוק! מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה?ורוד חח מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה?צהוב מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה?בעעע ירוק מגעיל כזה.. פלאפונים איזה פלאפון יש לכם?מוטורולה v3 (לא אני לא טחונה!) של איזו חברה הפלאפון שלכם?אורנג' יש לכם מצלמה בפלאפון?יאפ מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב?כה אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?]היה אבל רצחתי אותו.. חחח היה לי פינגווין מכוער וקראתי אותו ושמרתי רק את פו.. אתם שולחים הרבה SMSים?כה אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון?כה אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144?לא אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים?לכל מקום איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו?ממ לילה לבן של עידן יניב.. |*{בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם?לומדים..=[ איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?חחחחחחח אין כזה איזה מקצוע אתם הכי שונאים?ה-כ-ל! צעקתם פעם על מורה?ממ לא אבל הייתי קרובה השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן?לא יש לכם חולצה אחידה?כה יש לכם מנהלת או מנהל?מנהלת בע הלוואי שתמות! מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים?גיים בויז! הייתם פעם בהופעה כלשהי?ממ של הבויז לא ממש.. אבל של אמנים אחרים שאני אוהבת והתאפשר לי להגיע כן.. איזה שיר אתם הכי אוהבים?ממ אין רק אחד יש מלא.. איזה אלבום אתם הכי אוהבים?ממ יש מלא חחח שירי מימון,גיים בויז,עידן יניב מוזיקה ישראלית או לועזית?ממ ישראלית מיי כמיקל רומנס או אוונסנס?אוונסנס גרין דיי או U2?גרין דיי MTV או 24?mtv רוק או פופ?פופ אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות?חחח כה שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים?מממ צרפתית נשמע יפה.. כמה שפות אתם יודעים?ממ 3 מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]?כה מיכאל אלוני החתיך!! איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה?ממ רוסית.. איזו שפה הכי מצחיקה אותכם?אתיופית.. חחח זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?שההורים שלי התגרשו.. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?ממ.. ששברתי תיד.. (חחח כגה אני צחוחקת על עצמי..) יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?לא חח הלוואי אוכל אוהבים לאכול?מי לא?! אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם?לא.. אוהבים מתוקים בכלל?ברור סוג מזון הכי אהוב-ממ מתוקים חחח ומזון אהוב-שוקולד! זה או זה סבתא או סבא?אין לי סבא..=[ אמא או אבא?אבא אח או אחות?אחות תפוצ'יפס או ביסלי?תפוצ'יפס אופי או יופי?גם וגם פריקים או פקאצות?איכ בעד ההתנתקות או נגד?ממ נגד מתמטיקה או ספרות?איכככככ להקות או זמרים?ממ להקות כלב או חתול?כלב טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם?ממ... השמינייה מה התוכנית השנואה עליכם?מממ.... התכניות בערוץ הילדים כל הדרגון האלה אוהבים את ערוץ הילדים?ממ בערך וערוץ 10&22?רק 22 צופים בערוץ 11?לא חח צופים בAXN?לא השאלה החשובה{*| איך היה השאלון?ממ היה סבמבה אגוזים..=]

עונה..........

פרטים אישיים שם: מריה סנדלר. גיל:13 איזור מגורים:אשקלון חברים הכי טובים:כל הפורום
ובנות מהכיתה (לא כולן!!!) צבעים צבעים אהובים:סגול וכחול. צבעים שנואים:ירוק...וקצת כתום... הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד:שחור הצבע שלדעתכם מסמל את המוות:אדום הצבע שלדעתכם מסמל את האושר:ורוד ח.... הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה:אמ..לא יודעת.....
מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה?לא יודעת..ח.. מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה?צהוב חח מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה?שחור פלאפונים איזה פלאפון יש לכם?אורנג' motorola של איזו חברה הפלאפון שלכם?אורנג'.... יש לכם מצלמה בפלאפון?לא..
לצערי..אבל עוד מעט אני יקנה פלאפון חדש ח מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב?כן אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?]לא אין לי... אתם שולחים הרבה SMSים?לא בכלל לא.... אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון?לא חחח...אני מורידה מהמחשב.. אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144?לא.....אני לא מתקשרת לשם אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים?אני כל מקום לוקחת את הפלאפון אני לא יכולה בלעדיו! איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו?אל תגידי לי... חחח |*{בית ספר אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם?לא הבנתי..לומדת עכשיו?לא אני בבית חח ואם לא הבנתי נכון אז סורי..... איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?ספורט וקצת קצת קצתץ ערבית אבל לא ממש איזה מקצוע אתם הכי שונאים?מטמתיקה ואנגלית!!! צעקתם פעם על מורה?לא ממש צעקתי אבל כן.. השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן?לא אף פעם לא היתי מושעת אני תלמידה טובה!חחחחחח
יש לכם חולצה אחידה?לא אפשר כל הצבעים רק שיהיה סמל... יש לכם מנהלת או מנהל?מנהלת.. מוזיקה איזו להקה אתם הכי אוהבים?גיים בויזזז ורק אותם! הייתם פעם בהופעה כלשהי?לא..
איזה שיר אתם הכי אוהבים?כמה אהבה ועוד כמה שירים של בלינדה.. איזה אלבום אתם הכי אוהבים?גיים בויז.. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית מיי כמיקל רומנס או אוונסנס???
גרין דיי או U2?????
חחח MTV או 24?אמ לא יודעת.. רוק או פופ?פופ לא סובלת רוקקק
אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות?לפעמים ח שפות איזו שפה אתם הכי אוהבים?ספרדית... כמה שפות אתם יודעים?אמ..שניה אני סופרת חח...אמ..5 וחצי חח מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]?לאא איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה?אמ.....אני חושבת שרוסית! איזו שפה הכי מצחיקה אותכם?אמ..חח...אתיופית וערבית.. זכרונות מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?לא יודעת יש המון... מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?יש המוןןן מאדדד המון פדיחות וכאלה חח... יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?כן הבת מיצווה שלי! אוכל אוהבים לאכול?כן..חח..בלי אוכל לא חיים! אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם?כן... אוהבים מתוקים בכלל?כן... סוג מזון הכי אהוב-הושקודלים וכאלה.. ומזון אהוב-אמ.....תפוחי אדמה חחחח זה או זה סבתא או סבא?שניהםםם אני אוהבת את שנהםם
חח אמא או אבא?אמא אח או אחות?אחות תפוצ'יפס או ביסלי?אמ..ביסלי אופי או יופי?אופי פריקים או פקאצות?לא זה ולא זהה בעד ההתנתקות או נגד?בעד..... מתמטיקה או ספרות?ספרות עדיף ממתמטיקה ! להקות או זמרים?להקות וקצת זמרים כלב או חתול?חתולללל טלויזיה מה התוכנית המועדפת עליכם?אמ.....יש סידרה..ים של סודות.. מה התוכנית השנואה עליכם?לא יודעת... אוהבים את ערוץ הילדים?לא ממש וערוץ 10&22?מה?!?! צופים בערוץ 11?לאא צופים בAXN?לאא השאלה החשובה{*| איך היה השאלון?מאד מאד כיף נהנתי!!!אני אוהבת שאלונים!
.... מריה סנדלר..

hen love noli

New member
עונה ליאפה שלי!

פרטים אישיים
שם:חן -נולית- גיל:15 איזור מגורים:עפולה עיר ללא עתיד חברים הכי טובים:ישש פולל
צבעים
צבעים אהובים:תכלת אדום ורוד צבעים שנואים:שחור חום אפור הצבע שלדעתכם מסמל את הפחד:אפור הצבע שלדעתכם מסמל את המוות:שחור הצבע שלדעתכם מסמל את האושר:אדום הצבע שלדעתכם מסמל את הקנאה:כחול מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-פקאצה?ירוק מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-במבה?צהוב מה הצבע הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים את המילה-מתמטיקה?כחול
פלאפונים
איזה פלאפון יש לכם?אממ..דפוק.. של איזו חברה הפלאפון שלכם?אורנג' יש לכם מצלמה בפלאפון?לאא איזה שלי משנות התחתח מכירים את המחזיקי מפתחות האלה לפלאפון של פו הדוב?בארור אם כן,יש לכם [במקרה וכן,איזה?]יש לי עם השם שלי -חן- אתם שולחים הרבה SMSים?לא אתם מורידים הרבה שירים/תמונות מהפלאפון?ממש לא כאילו יש לי גם אינטרנט שם אתם עובדים לפעמים על האנשים האלה מ144?חחח עובדים?!לעאא אתם לוקחים איתכם פלאפונים לכל מקום או שכמעט לא משתמשים בפלאפונים?כהה בארור איזה צלצול יש לכם בפלאפון עכשיו?אממ..כמו של אדם של הנוקיה חח
|*{בית ספר
אתם עוד לומדים בבי"ס,או שכבר סיימתם?לומדים לומדים וחורשים איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?אממ..לשון איזה מקצוע אתם הכי שונאים?ערבית בעע
צעקתם פעם על מורה?כהה והשעו אותי על זה השעו אותכם מביה"ס לכמה זמן?חחח כןן כתבתי למעלה יש לכם חולצה אחידה?בארור עם אני לא יבוא י-ר-צ-ח-ו אותי יש לכם מנהלת או מנהל?מנהלל חמודד
מוזיקה
איזו להקה אתם הכי אוהבים?+_+גיימבויז השלמות כבר בשם+_+ הייתם פעם בהופעה כלשהי?כן בארור של הבויז ועוד מלא הופעות איזה שיר אתם הכי אוהבים?אממ.."כמה אהבה" איזה אלבום אתם הכי אוהבים?של הבויזזזז מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית וגם לועזית מיי כמיקל רומנס או אוונסנס?אוונסנס ביגלל נולי נעאנעא גרין דיי או U2?מעע??מי זה<? MTV או 24?שניהם רוק או פופ?פופ אוהבים להמציא שירים עם מנגינות מוכרות?אממ..להציא לא..לשיר כהה
שפות
איזו שפה אתם הכי אוהבים?ספרדית כמה שפות אתם יודעים?2 אנגלית ועברית מכירים את אדם מ"השמיניה" [ההתמחות שלו זה שפות,אבל עזבו P:]?כן כן נו מה איתו?? איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה?רוסיתת איזו שפה הכי מצחיקה אותכם?ערבית ורוסית
זכרונות
מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?אמ..לא זוכרת אין זיכרון חח מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?מצחיק?היה הרבה צחוקים בחיים.. יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?לעא
אוכל
אוהבים לאכול?אממ..כהה אם היו נותנים לכם,הייתם אוכלים דברים מתוקים כל החיים שלכם?בטחח זה החיימשיל דברים מתוקים אוהבים מתוקים בכלל?כןןן סוג מזון הכי אהוב-אממ..האוכל של אמא שליי ומזון אהוב-קובה,קוסקוס,ג'חנון יאמיי
זה או זה
סבתא או סבאאממ..סבא אמא או אבא?אמא אח או אחות?אח תפוצ'יפס או ביסלי?ביסלי אופי או יופי?אופי פריקים או פקאצות?לא זה ולא זההה איכסס בעד ההתנתקות או נגד?נגדד מתמטיקה או ספרות?מתמטיקה להקות או זמרים?שניהם..בזמרים:הראל סקעת כפרע עליו להקות??אממ..נחשו..חחח כלב או חתול?כלב ברור
טלויזיה
מה התוכנית המועדפת עליכם?אממ..תכנית?!לא יודעת סדריק חח מה התוכנית השנואה עליכם?קטנטנותת אוהבים את ערוץ הילדים?כהה מאודד וערוץ 10&22?22 צופים בערוץ 11?לעאא מה יש לי לחפש שם?? צופים בAXN?מזה הערוץ הזה?? השאלה החשובה{*| איך היה השאלון?מ-ה-מ-םם כל הכבודד ספירר..תעשי לנו עוד כאלהה..מואהה אוהבת אותךך
ואני מוסיפה לעצמי תמונה..

MaStuLa76

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo13.gif

זוכרות אותי?!
לא הייתי פה הרבה זמן כי לא יצצצא,:\ יש לי מ-ל-א מבחנים,( ומהשבוע שעבר עד היום התנחלתי אצל חברות
מחכה שהתקופה הזאת תעבור :\ אבל זה לא אומר שאני צריכה להזניח, אני אכנס מדי פעם להתעדכן.:\ כי לרוב אני יותר נכנסת לפורום השני, כי ריק פה, וגם בקומונה שלנו אני הייתי הרבה בזמן האחרון
*קצת התחרפנתי שם
* אבל[!] גם עשיתי עם עצמי חשבון נפש, מתי כן אפשר לצחוק, עם מי ועל מי, איזה גבולות אני צריכה לשים לעצמי בלימודים, לא לתת לבנים לגרום לי לסבול. והכי חשוב? לא לפחד מכלום ולאהוב את עצמי. כי אני הכי יודעת, שאם אני לא אעריך את עצמי, בסוף אני רק אפגע בה', כי הוא ברא אותי, וזה שאני באה אליו בתלונות, זה כפוית טובה:\ אז לקחתי ת'חיים בסבבה, ויש כאן גם בנות שלימדו אותי הרבה, (מי שיודעת-יודעת) ורק על זה אני יכולה להגיד להן תודה(= ואני לא אשקר לכן, ירדתי מהבויז:\ אבל לא מאדם
את אדם אני ממשיכה לאהוב, אבל את הלהקה? לא. הם גם טיפה ירדו בזמן האחרון, אני יודעת שאני לא אלך להופעות כמו פעם:\ כי בסה"כ? תעריצו רק את מי שחשוב לכם ויתרום לכם בחיים. ואני לא אמשיך לחפור לכן כי זה לא ייגמר לעולם
אוהבת 33>

למעלה