לסופ"ש

חיחי

מישהי יכולה לעזור לי? אני צריכה לכתוב למטה דברים... ואני לא יודעת מה לכתוב... אין לי סגנון כתיבה יפה... אז תנו רעיונות... ביחושית? אני יודעת איפה ביחוש שלך גר... אם את רוצה נדבר כשאני יתחבר לאיסי... תודה לכל מי שעוזרת לי זה ממש חשוב... דושית יוסף...היחידה!!

טובוש ממי

אבל אני לא מוצאת אותה עכשיו..ממי את יכולה לתת לי אותה בפרטי..כדי לראות אם זו זו? פלייז ממי

נטלי?

אם תפתחי עוד הודעה אחת...חבל לך על הזמן!!! הבנת? תפנימי....אנחנו לא רוצות שהפורום יקרוס..בגללך נכון? ואם הבויז יכנסו? הם לא יראו פורום גיים בויז...הם יראו פורום מטומטם...שלא מבין כלום..לא יודע לשרשר... תפנימי טוב טוב!!! דושית יוסף
תגידו למורן!!! שהכינוי שלי זה דושית!!!! ושהיא תחילף לאחר!!! כבר מלא זמן קוראים לי ככה ופתאום היא קופצת ואמרת שזה הכינוי שלה!!! לתשומת ליבכן!! דושית יוסף

MaStuLa76

New member
ניגמר דילב,צצה פלורין../images/Emo6.gif

דילב תלמדי אותה קצת על הלקח שלמדת..

בובה...

למדתי המון..אבל זה לא יפה שהיא פתאום אומרת שדושית זה הכינוי שלה!!! בצ'ט כל הזמן קוראים לי דושית..!!! ומאוד נעלבת מהחברה הכי טובה שלי!!! שכשהייתי בטיול רק היא ומריה התקשרו!!! ואפילו בפלא היא קראה לי דושית!!! דושית יוסף!!!

MaStuLa76

New member
כי את סתומה.

רבה על כינוי. חוצמזה, יש מישהי בהוטוק(אל תנסו להבין)שקוראת לי דושית.
ומלא קוראות לעצמן דושית. מה את רבה איתי על כינוי!? לייסטר.
כל מה שאמרתי לדילב נכנס לך מאוזן אחת ויצאה מהשנייה?
טוב נו הגזמתי חוחו אבל חבל לריב על כינוי מפגר.

כינוי מפגר?

זה כינוי לא מפגר!! ואני לא רבה אני פשוט אומרת!!! ושם שיקראו לך איך שאת רוצה..!! פע? רק לי קוראים דושית...תפנימו!! דושית יוסף

MaStuLa76

New member
אני אהיה לצדן כשהן טועות?

דילב חברה צריך לתקן על טעויות שהיא עושה.
כנראה עדיין לא הבנת את פירוש המילה "חברה"

כן אבל מה טעות בזה?! הינה עובדה שהם

השלימו!!!!! ואני הבנתי את זה מצוין את יכולה לשאול את כל החברות שלי!!

למעלה