לסופ"ש

דילב?

לא משנה הכל הסתדר.. אבל אם את כל כך רוצה לדעת זו מורן.. בכינוי מורן וספיר.. אם את רוצה לעזר? תחשבי על כינוי בשבילה טוב ממי?

MaStuLa76

New member
../images/Emo12.gifדילב?

שלריב על כינויים זה שטויות לא?! או שאת עדיין רבה על כינויים?!
טוב לא משנה

MaStuLa76

New member
טוב יאלה אני מוחקת את ..

הפורום מהמועדפים.. ככה בחיים לא אגמל ממנו. טוב ביי.

פלורין כנסי..

פלורין מאמי שלי!!!!למה הגבת בצורה כזאת שרשמתי בכינוי דושית???עם את לא רוצה שאני יקרה לעצמי ככה אז תגידי לי!!!אני לא יפגע ממך....אבל פגעת בי עכשיו איך שדיברת אלי !!! עם זה מפריעה לך אז תגידי לי ואני ישנה...אני לא באתי בכוונה לעצבן אותך או משו כזה... טוב מאמי? מקווה שאת סולחת!

ממי?

תודע... מקווה שתחליפי... ואני לא רציתי לפגוע... כי בסך הכל לי קוראים דושית.. ואני נעלבתי.. זה עבר מהר.... מקווה שתחליפי... יאללה בנות זרקו רעיונות לכינוי בשביל....כי היא ילדה חמודה... מי שלא הבין לא כתבתי שם..עד שיהיה לה כינוי!!!..חיחי דושית יוסף

פלורין יפה שלי..

אני שמחה שאת לא כועסת!!! ואל תדאגי אני יחליף עכשיו!!!כינוי... בנות????רעיונות!!!

כן נוו בננות?

מה קורה עם כינוי ל.... נוו? אתן עדין קוראות את ההודעה? יאלה להגיבבב דושית יוסף

ואני דושה יוסף!!!!!!

חעחעע ואני קוראת לאדם דושיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חח אבל לא נורא =] חחעחעע אני לא רבה אל שטיות כאלה רוצה ליקרוא לו דושי בכיף אבל אני דושה יוסף נהננהננהנה חח דושה יוסף!! דושי דמושש ?? חולה עליך.

../images/Emo46.gifכנססססו

מזה עכשיו נגיד אביחי? נכנס לפוורום?איך הוא אמור לדעת שזה פורום של הגיימבויז? כל ההודעות הם על "חדשים""הצפות""רבים אם אביחי".. הוא יחשוב שזה של שונאי גיימבויז..!#% ויש בנות שפותחות מלא הודעווות דדדדיי!!!! קוקקה קולה?אנחנו נצביעה לך בכיפפפ!!! אבל למה לפתוח הודעה חדשה? יאו איזה עצבביםם.!!@#$%^

למעלה