לסופ"ש

טוששש

New member
../images/Emo221.gif מאמי שלי...../images/Emo10.gif

אם את רוצה לשתף...אני תמיד פה!

ברררר?!נסיכהה שלליי?!?

מה קרהה אהוובבתתיי??!!?!? בוואיי לאייסייי ממהרר!! (301050827- חדש) ואל תשכחחיי ששאני תמידד אבלל תמיידד פההה בשבילךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!

Baruush

New member
אני אוהבת אתכן. וזהו.

באמת תודה על הכל. אבל אין לי מצברוח לדבר עם אפ'חד.

../images/Emo118.gifברוצ'שללליייייי?

מה נסגר? כפרנוליי שללי? מה קוורה דברי איתי, את יודעת שאיתי את יכולה לדבר ח ו פ ש י אז שפכי :)

ברושלי......

למה את מדברת ככה? כאילו הרגו אותך מאמי מה קרה?..???? יפשלי דבריתי או כנסי אלי לאיסי 251713457 חולה עעליך אמי....

Baruush

New member
דיי כבר. נמאס לייייייייייייייייייי

נמאס לי מהכל. ואני רצינית. אני לא מבינה מה הטעם בחיים. ואני כותבת לכם את זה ואני בוכה. ואני רציני בוכה. בוכה ממש.. כן, עם דמעות והכל. נמאס ליייייייייייייייייייייייייייייייייי

ברעעע שלי?............

מאמי את גורמת לי גם לבכות מזה איך את מדברת למה ככה? מה עשו לךךך זה ממש גרוע אה??? מה עשו לך דבריתי בקשה מאמי....

Baruush

New member
עשו לי? החיים.

והאמא המעצבנת שליי שחושבת שהיא יודעת הכל.

בסדדר את לא חייבת לספר לנו=]../images/Emo210.gif

אבל תדעעי שאנחנו אוהבות אותךך =] ואם את צריכה משהו אני בכל אופן פהה

כנסי!...

יפשלי לא יתכונתי לצחוק זה בטעות יצא כי אני כול הזמן עושה "חחח" סורי מאמי טו באבל אם את לא רוצה לדבר איתי את לא חיבתתתת ביוש מאמי...........

בר ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

את מפחידה אותיי ! אל תדברי ככה .. בחיים לפעמים אתה מאושר ולפעמים אתה סובל .. אבל תחכי מחר את תרגישי טוב יותר !

Baruush

New member
לא. תאמיני לי שלא.

זה כבר תקופה. נמאסס לי כבר מהחיים האלה

בר כנסי שניה אישתי...

הבנתי את זה שאת לא רוצה לדבר עם אפחד.. אבל.. אני?! כמו פזיכולוגית חח באמת.. אני מבינה בזה... וגם אם תספרי לי משו בחיים אני לא יספר אותו לאף אחד!!! אז בכל מקרה אין לי משו חשוב לעשות... וגמני תמידדדדד רבה עם אמא שלייי
אז תיכנסי אלי או שאת את כבר אצלי ברשימה לא יודעת...
289539227

למעלה