חחחח...... קורעע מממששש.....
ד דילבושloveביחוש New member 12/10/06 #210 ../images/Emo207.gifעכשיו אני הולכת עם חברות לדיזל(מסעדה) ואני יחזור עוד שלוש שעות ככה אז בתשע וחצי עשר הדרוש אורטלי וברוש לצ'ט!!! חחחחח יהיה טובבב!!! אוהבתתתת ביחושית לא סתם! ה.י.ח.י.ד.ה
../images/Emo207.gifעכשיו אני הולכת עם חברות לדיזל(מסעדה) ואני יחזור עוד שלוש שעות ככה אז בתשע וחצי עשר הדרוש אורטלי וברוש לצ'ט!!! חחחחח יהיה טובבב!!! אוהבתתתת ביחושית לא סתם! ה.י.ח.י.ד.ה
א אורטל פדידה New member 12/10/06 #212 יפשלייי? תהני נסיכה שלי אוהבת אותך#$ ואנחנו ניהיה בצ'ט$# אוהההבת אותךך:-*
ד דילבושloveביחוש New member 12/10/06 #213 תוודה אישתי המושלמתת!!! חחח יששש היום סופסופ תבואי לצ'טטטט!!!!!
ד דושית יוסף New member 12/10/06 #172 חיחי טוב ממי דושית...אם בא לכן...תוסיפו יוסף.. אני לא יודעת בחתימה למטה להוסיף..חיחי
ד דושית יוסף New member 12/10/06 #174 יאא אורניתי ממי? יוו מזמן לא דיברנו... את יכולה להסביר לי איך כותבים למטה.. מתחת להודעה דברים? דושית יוסף
יאא אורניתי ממי? יוו מזמן לא דיברנו... את יכולה להסביר לי איך כותבים למטה.. מתחת להודעה דברים? דושית יוסף
O oOאורנית וזהוOo New member 12/10/06 #179 ../images/Emo168.gifכנסי מתוקה../images/Emo9.gif את לוחצת על הכינוי שלך, וזה נכנס לך לעולם שלך, את לוחצת למעלה על עדכון העולם שלי, יורדת למטה, עושה שמור והמשך, בעמ' שעולה לך יש לך חתימה, שם את כותבת ועושה שמור
../images/Emo168.gifכנסי מתוקה../images/Emo9.gif את לוחצת על הכינוי שלך, וזה נכנס לך לעולם שלך, את לוחצת למעלה על עדכון העולם שלי, יורדת למטה, עושה שמור והמשך, בעמ' שעולה לך יש לך חתימה, שם את כותבת ועושה שמור
ג גייםבויז New member 12/10/06 #185 ../images/Emo207.gifאתם חייבות לראות איזה מצחיקקק http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=946626 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קורעעע
../images/Emo207.gifאתם חייבות לראות איזה מצחיקקק http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=946626 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קורעעע
ג גייםבויז New member 12/10/06 #193 ככככןןן חחחחחחחחחחח אנשים משועממים אין להם מה לעשות בחייםם !חחחחח
O oOאורנית וזהוOo New member 12/10/06 #181 ../images/Emo168.gifחח אהובתתיי:]] אורן סטייל זה כבר ענתיקה אורן- היה וישאר תמיד!
מ מורן וספיר New member 12/10/06 #182 תודה יפה צ'לי...! דילב עזרה לי לבחור...! אז דילב עם את פה!תודה!!!!