לסופשבוע

../images/Emo175.gifאהה וספירי ? , כנסי שנייה ,, [:

בקשר למה שכתבתי על התמונות ? , אז אל תתיחסי !!!1 ,, תמונות מדהימות .
כפרעלייך .
את יודעת זאת לא הייתי אני ,,, זאת הייתה מיכל שאימא ששלה שיפרה והאבא המושי מושלם שלה זורי והוא דומה לאושר #@$$@#%^%%**(*&@#$ חחחחחחחחחחחחחחחחחח . xD

../images/Emo141.gif חחח כן אני יודעת חיחיחחי

תגידד לשפרההה ולמושי האלה שהם מפגרים ושלא יבואו לכאן יותר חיחיח כפרעליךך תודה נשמתיי חולה עליך אהובתייי:))))
=]

../images/Emo175.gifחיישמלי את . ../images/Emo99.gif

חח לא קוראים לו מושי ,, קוראים לו זוריק המושי מושללם !!!1 ^%$&^&*)*&@#%#$%)*% חחחחחחחחחחחחחחחח . xD

../images/Emo20.gifאז תיקרעי !../images/Emo6.gif

יש לך אישור ממני כפרהה
חחח ,,,,,,,, @!%$%@^@&^@$*&$ כי בדרך כלל זאת הדפיקות שללך

../images/Emo175.gifחח נכון ? ,

#$#%$#&^^%*())*_*(&*%#@%^^%*^&)*()_*)&*%^$^T#$^#$&%)*&( חחחחחחחחחחחחחחחח xD טוב אני יפסיק עם זה כאילו כאילו כאילו כזה @%$^$%&^*)^*()*&%#$#@%&^%

ואוווו מה קרה..??

הלו תרגיעי יש לי את השם משתמש שלי.. אם יש לי משהו להגיד למישהו פה מהפורום אני אומרת את זה בשם משתמש שלי.. אני לא טיפשה כמוך שאני אכתוב עם שגיאות כתיב כאלה..!!! מה את חשה שנאי מתערבת בכל דבר... כבר יומיים לא הייתי פה ותאמיני לי זה עשה לי רק טוב.. במקרה נכנסתי כי חברה שלי התקשרה לשאול אם זאת אני ולספר לי על הפיגור שלך שעל כל דבר קטן את חושבת שזאת אני.. מה קרה פתאום אני לא יוצאת לך מהראש..??? חחחח דפוקה.. ודרך אגב... אני מכירה את דילב... אני לא יבוא ויגיד לה "רוצה להיות חברה שלי"

../images/Emo141.gifא.למי דברת???

ב. מי יתקשרה עליךך עאלק לשאולללל עם זאת את?? מישהי מפה בכלל מדברת אתיך??ט'חחחחחחח

../images/Emo175.gif תשובה לא' ו - ב' . ../images/Emo6.gif

תשובות : א. היא דיברה לנופר . ב. חברה שלה שהיא כנראה לא מהפורום והיא רק קוראת פה ראתה את זה והתקשרה אלייה . חח חשתי במחברת ,, @!$#^%*&^)^^&$%#%@#%$&^%*&)*&(&^%$&%^*^&)*()* (*)_* הי הי המצאתי פרצוף חדששששש !!!1 >< D;

../images/Emo141.gifכנסי מיכל!

א.שאלתייי אותה ולא אותך!!!! ב.לא נראלי שישש לה חברה שרק קוראתתת ולא כותבת ממש לא נראלי מאיפה לך???היא סתם שקרנית זאתייי=\\\ ג.זהו:)חיחיחיחייח

למעלה