לסופשבוע

../images/Emo25.gifיאאוו איצייקק שמליי היה אצלי בבית..

כי דוד שלי מכיר גםם אותוו..חחחח אזז איציק שרר לי את זה בלייב וניגן על האורגן של דוד שליי!! עאאעאעאעאעא אתן לא מבינות והוא סיפר לנו על מה יהיה הקליפ ועל מי השיר מדבר ,,, ואני יודעת את השיר הזה בעל פה מלפני איזה 4 או 5 חודשים..ואני כל הזמן שומעת אותו...חחחח ועכשיו כולםם מכירים אותווו
ואני לפני כולךם.. אתן לא מבינותת..איזה צחוקים היה.. ישבבנו באיזה אחד בלילה לאכול פיצה בבית שלי איתוו..והיה מזה צחוקיםם.. אני מדברת באמת..הוא בן אדם מזה מקסים..ומצחיק ווא חמוד חבל על הזמן

חן XD

New member
../images/Emo221.gif איזה? של איציק שמלי ?

שמעתי אותו כבר לפני חודש דיי איציק הזהה כ"כ יפה אבל הוא כ"כ גמד איזה קליפ עצוב.

../images/Emo175.gifכן , איזה קליפ ,, :[

לפני חודש ? ,
לא משנה - הוא יפה . :][: וגם על הקליפ היה רשום חדש ,,, P=

חברות צ'ללללי ???? כנססו רגגגא %$$&)&&)%#@$@

אני רוצצצצצצצצצצא לאודות לככככככככם אל הככבלללללללללללת פפניייייייייייים^%$%^#$^%*&^)()*&$% אתתתתתתתתתן חמודוטטטטטטטטט$%^%$%*&I&()*)*Y$$$$$$$$$$$$$$$$%&^()* במיוחחחחחחחחחחחד lililulu החברה צ'לללללללללי %&^*&()^$@#$@#

../images/Emo141.gifבנותת כנסו דחוףףף../images/Emo70.gif

גם עם זאת הג'ינג'ית וגם עם לא לא משנההה היא מפגרת הילדהה אל תענו להה מעכשיו וזהוווווו היא מציפהה כוסס אמאא שלהההההההההההההההההההה כלבהההה חסרתת חייםםם אל תגיבו לה יותר מעכשיו בנות!!!!! שתמשיך לכתוב כמהה שבאלהה לא להגיבבב זהווו!!!!!!!!!!

../images/Emo25.gifמיכלי?

אני חייבת לתקן אותך..חח..זה מציק לי..חח הוא שר "אני נשבע לך שכל יום אניח זר " ולא "אני אחזור"..חחחחחחחחחחח

../images/Emo175.gifחח כן ,, D;

אח"כ שאלתי את אחותי מה הוא אומר , כי ידעתי שזה לא נכון ,, ואז היא אמרה לי . ולא היה לי כוח לתקן . D= נכון שיר יפפפפפה ? . :][: לאב יווו יפשששלי . 3> [:

חחחחחחחח כנסו יא מפגרות !!!!1 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי אני על הריצפה !!!!!!!1 איממממא'לה חחח זאת מיכל >> מיכלוש יוסף !!!!1 חחחחחחח אל תגידו לי עכשיו - מה את מפגרת ? , או מש'ו כזה ,,, היה לי משעמם !!!!!!!1111 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דדדדדדדדדי אני על הריצפפפפפפפפפפפפפה !!!!!!!!!!11 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וחן ? , אל תפרצי לי למחשב ף
גם ככה פרצו לי כבר .

חן XD

New member
../images/Emo221.gif באמא שלי את כ"כ טיפשה ../images/Emo6.gif

חחחחח שישעמם לי כמו שלך ישעמם אני יפרוץ לך למחשב

../images/Emo175.gif^^ חח אתן כ"כ טיפשות !@!$#^%*&^%$#@^%*I

אהבתי ת'סימנים , אולי אני ישתמש בהם כול הזמן ? , חחחחחחחחחחחחח

../images/Emo141.gifגררררר מיכללללללללללללללללללללל

באמתת את תפוקהה במאא שליייי תראיי המ עשיתת לפורום יצפת את כולוו=\\ מה פחדת שחן תפרוץ ללך?????חחחחחחחחחחחחחחח אבל למה עשית את זהתרטיייי מה עשית לשרשורר=\\\ מפגרתתת אוףף זה עיצבן אותייייייייי יש לך מזל שזה אתתת

חן XD

New member
../images/Emo221.gif חחחחחחחח

ספיר מה את אומרת לפרוץ לההה ??

למעלה