../images/Emo141.gifחח לא אכפת לי שתעני לי פשוטטטט
כול הזמןןן שאניי עונה במקום מישו אחררר חח זה לא קורה הרבה אבל עם אני עונה אז כול הזמן אומריםם ליי לא שאלו אותךך לא דברו עליך הבנת????? ומי זאת חברה שלהההה????
חחחחחחח היי בנות מה נשמע??? תראו בנות אני חייבת לכן התנצלות שלא הייתי פה כי יש לי בגרויות עכשיו ואני משקיעה בזה את הנשמה שלי! וגם יש לי ראיונות עבודה לקיץ וכאלה!!! ובנוסף לכל המחשב שלי נשלח לבדיקה!!! אבל אני ממש שמחה היום כי היה לי יום צילומים ראשון!!! היה מדהים! ואני חייבת להודות שאני די עייפה כי קמתי היום בחמש בבוקר!!!1 בשש כבר הייתי בחוץ מחכה לאוטובוס כן כן בנות כשאתן נחרתן לכן אני חיכיתי לאוטובוס חחחחחחחחח רוני ממש חמודה חוהצחיקה את כולם חחחח יש לי תמונות אולי אני יעלה אותן אני לא מבטיחה כלום וזהו חחח אני לא מפרטת על כלום כי אני ממש עייפה ויש לעי בת מצווה ללכת אליה חחח נראה לי שאני ארדםשם חחחחחחחח
../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifהאמת היא שלבנתיים אני רק ניצבת
אבל זה ממש מצחיק היום לדוגמא תפסו אותי עושה כזה קוקו וזהו משך כזה תשומת לב אז רוני באה אליי כזה: "זה היה מדהים!!!" וכאילו זה היה בצחוק ואז היא הסבירה לי שראו אותי והיא ראתה את זה מטלויזיה חחח זה היה מצחיק ומפדח חחחחחחחחחח
היא לא חברה שלי היא רק צחקה איתנו והכל וזה היה ממש סבבה היא ממש מצחיקה וחמודה חחחחחחחח והיא לא סנובית בכלל! מסכנה מה עשו לה היום! מלא בנות באו בגללה והתחילו לעשות בעיות בסט וזה עשה מלא מלא רעששש מסכנהההה שיגעו אותהההההההה
ועוד היא הייתה צריכה לזוז כדי שהם לא יבואו למצלמות אני וחבררות ראינו את זה והיינו בהלם! גדוד שלם אחריה והיא עוד בכלל לא הרגישה טוב! עוד שניה קמתי להעיף את כולםםם חחח מסכנה