לסופשבוע

../images/Emo210.gif חחח כן עכשיו רק ראיתי,,

כוסומההה מיככככללללל עצבנת אותתתי וגם הצחקת בו זמנית

ממממממי מטומטמט???????? ^$$#%#%$#^%*^)*^&$^$%

עעללללללללל תגידי לחבבבבבבבברה שלללללללללללללי lililulu מטווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווומטמט כי ההההההההההיא כפררררררררררררררררע @!%@#$%^%*^*&&)&*%^#$%#

lililulu

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היא אמרה לך לא לי
צאי עליה רק תיזהרי רותם חזקהD:

מה חברה שללי ?????? לא יייבנתי $#@%#@%#$^$#

היא עמרה ללללי מטומטמטטטטטטט ???????????? הייייייייייייייייא מטומטממממממממממממממממט @#Q$#@$@%@#$^%$&*^%**&

../images/Emo175.gifשמע ישראל . ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אימא איזו מפחידה !!!!1 חחח , את יכולה אולי לספר לנו על המשפחה המורחבת שלך ? , אולי יש לך דודים , אחים , אחיות ,,, חחחחחחחחחחחחחחח . xD יש לך אחלה שם [ !!! ] ,, אבל שכל ? , לא .
חחח עאלק קרעה לאושרי ת'חולצה ,,,, D; חחחחחחחחחחחחח , קרעת אותי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ועוד לבשת אותה לביצפר ?! , וואי בנות אני פה על הריצפה *&^%$#@@@$#$%$&^*&%$^$#%$#&^*)&())**^)*&(*&^%&$%%^#$^$&^%&%*^%&^%&Y%$^%$&$%&$ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגה אותי !!!!!!1 אחותי מסתכלת ועושה - מה יש לה זאתי ?! , חחחחח אני מול המחשב ורק צוחקת , איזה שגיאות יש לילדה . D= פ א ק צ ה . אם שירה הייתה פה .

ממממי מפחחחחחידא ??????$%$#&^%*%^$#@

lililulu ???????? לממממה ???? היא חבררררה שששלי @!#@$#^)*_(*()*&*&)*_())( ולמה את רוצצצצצצצצצצצה שאני יייייייייייייספר אל העחים המושששששששי מושללללללללמים שללללללללללללי ???????????????????? ווווווווווווכןןן קראאאאאאאאאתי לאושרררררררי תחולללללללללצה חחחחחחחחח ........................ מסקקקקקן $#%#$^%$^%$^%$%@#*&&^)^ למממממה את על הריצצצצצצפה????? מה נפלללללללללללללללללט????????? מסקקקקקקנה$^%$&^%**)&*(*(&*^%#$%#$$%@# מה זה פאקצצצצצצצצצצצצצצה ????????????????????%$^%*&())(_(()&*%^#$%#$^%%%%&*&)*()*%^

../images/Emo210.gifיאלללה בכייף תתאבדי :]

כבר עכשיו [: אני ישמח :) יו, את אחת המכוערות

עבבבבבבל לא קרררררררררא

לאוששששששששששששששרי קללללללללום #@$#@%%$&^*&()*^%$ אז אניי לללללו יקפפפפפפוץ אכשששששששששיו חחחחחחחחחח.................. ולממממממממממממממה את עוממממממממממממרת שאנננננננני מכוארררררררררררררררת את לווווו רעיייייייית אוטטטטטטטטטטטטטי #$#@^%$&^%*^$&#%#@%$$#^%$ יש לי טמונננננננננה אחחחחחחחד מה זה יפפפפפפפפפפפפפפפפפפעעעעעעעעע אם חולצצצצצצצצצצצצצצצה ורודדדדדדדה חבל"ז וחצעעעעעית מושי מושלללללללללללללללללמת איאיייאייאיאיאיא אני עכשיווווווו לובשתתתתתתת אותתתתתתתתתתתתתתה ^$^$%#$@#^%%*&&)*(^&$%@$@#@$%$#&

מההההההההההה ???????????#@$%$#&^$%*&^&%$#

אייייייממממא מסקקקקקקקקקקקן אני בוחחחחחחחחחה פפפופופופפו יאאאאאאא אנננני אולכתתתתתתתתתת לאתעעעעעעבדדדדדדדדדדדדדד $%^$&%^&^)*&_()*&^%$#

למעלה