חחעחע איזה שיררר מיכליייייי
מ מיכלי הכי סלב xD New member 6/6/07 #36 איזזזזה שיררררר ??????%#%$*&)^%$%$%^ חחחחחחחחחחחחח....... מיכככככללייייייייי זה כמממה שאבאאאאאא המושששששששששששי מוששששששלם שלללללללללי קוררררררררא ללללללללי@#%@%^&$*%)^^*()^$%$# רוצצצצצצצצצצא לייות חבררררררררררה ששששששששליייייייייי?????????????#@$#$^&*%)*&*&^*^%*&%^*
איזזזזה שיררררר ??????%#%$*&)^%$%$%^ חחחחחחחחחחחחח....... מיכככככללייייייייי זה כמממה שאבאאאאאא המושששששששששששי מוששששששלם שלללללללללי קוררררררררא ללללללללי@#%@%^&$*%)^^*()^$%$# רוצצצצצצצצצצא לייות חבררררררררררה ששששששששליייייייייי?????????????#@$#$^&*%)*&*&^*^%*&%^*
ח חן XD New member 6/6/07 #53 ../images/Emo221.gif לכי ימסכנה ! תעשי עם עצמך משהו במקום לזיין לנו ת'שכל מתחזה בדוק
מ מיכלי הכי סלב xD New member 6/6/07 #63 ממממה ????#$%&*&^)*(_*)%%# למאאא עת מכללתתתתתתתתתתת ????????????? ומה זהההההה מתחזזזזזזזזזזזזזזה ??????????? $#%&^^%*&)#$%@#$#@^%
ממממה ????#$%&*&^)*(_*)%%# למאאא עת מכללתתתתתתתתתתת ????????????? ומה זהההההה מתחזזזזזזזזזזזזזזה ??????????? $#%&^^%*&)#$%@#$#@^%
ח חן XD New member 6/6/07 #69 ../images/Emo221.gif בואנההה יחתיכת מזדיינת את עולה לי על העצבים אז כדאי שתעזבי ת'פורום ומהר למה אם לא חבל לך על הזמן מה אני עושה לך פורצת לך ישר לתוך המחשב ומגלה מי את אז כדאי לך ללכת
../images/Emo221.gif בואנההה יחתיכת מזדיינת את עולה לי על העצבים אז כדאי שתעזבי ת'פורום ומהר למה אם לא חבל לך על הזמן מה אני עושה לך פורצת לך ישר לתוך המחשב ומגלה מי את אז כדאי לך ללכת
מ מיכלי הכי סלב xD New member 6/6/07 #84 לאאאאאא לממממה ? אני יביייא לךךך את הבאאבאבאב המוווושי מושששששששששששששששלם שלללללללללי #$@%#$^%&^*&%$@
לאאאאאא לממממה ? אני יביייא לךךך את הבאאבאבאב המוווושי מושששששששששששששששלם שלללללללללי #$@%#$^%&^*&%$@
ח חן XD New member 6/6/07 #86 ../images/Emo221.gif כנסי כנסי לפה חמודה :] תקשיבי לי יחתיכת מפגרת אם את לא עוזבת ת'פורום אני פורצת לך למחשב ואני מגלה מי את חבל עלייך תביאי גם את סבא שלך ואת אמא שלך אז תעופי מפה יחסרת חיים
../images/Emo221.gif כנסי כנסי לפה חמודה :] תקשיבי לי יחתיכת מפגרת אם את לא עוזבת ת'פורום אני פורצת לך למחשב ואני מגלה מי את חבל עלייך תביאי גם את סבא שלך ואת אמא שלך אז תעופי מפה יחסרת חיים
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 6/6/07 #166 ../images/Emo141.gifאז מה עם זאת את חחחחח אז את טיפשה חחח סתם כפרעליךךךךך=]
מ מיכלי הכי סלב xD New member 7/6/07 #190 ../images/Emo175.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif אני לא - תיפשה !!!!!!!1 אוהבת אותתתתתך . 3> [:
../images/Emo175.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif אני לא - תיפשה !!!!!!!1 אוהבת אותתתתתך . 3> [:
ח חן XD New member 7/6/07 #176 ../images/Emo221.gif לעעע אני יודעת שזאת את , את טיפשה נורא אפילוו אתן רואות בנות מה השיעמום גורם !? לא לנסות את זה בבית ! חחחחחחח
../images/Emo221.gif לעעע אני יודעת שזאת את , את טיפשה נורא אפילוו אתן רואות בנות מה השיעמום גורם !? לא לנסות את זה בבית ! חחחחחחח
מ מיכלי הכי סלב xD New member 7/6/07 #192 ../images/Emo175.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח D; אבל זה היה אחד המצחיקים !!!1 אני נזכרת בזה ורק צוחקתת !!!!!!!!!!! האבא המושי מושללם שלללללי כעעעעעעעעעעילו והאממממממממממממא שיפפפפפפפפרה המוששששי מושלממממממת כפרעליההההההההההה !#@#$%#^$&^*&*)(_+)**(+_)*O)*^^%$$$##$@# חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח xD
../images/Emo175.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח D; אבל זה היה אחד המצחיקים !!!1 אני נזכרת בזה ורק צוחקתת !!!!!!!!!!! האבא המושי מושללם שלללללי כעעעעעעעעעעילו והאממממממממממממא שיפפפפפפפפרה המוששששי מושלממממממת כפרעליההההההההההה !#@#$%#^$&^*&*)(_+)**(+_)*O)*^^%$$$##$@# חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח xD
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 7/6/07 #222 ../images/Emo141.gifחח עאלק לא לנסות בבית../images/Emo6.gif
מ מיכלוש יוסף New member 6/6/07 #38 ../images/Emo175.gifנכון יפה ? , עכשיו הוא יהיה בערוץ 24 , :][: אני מתה כבר לראות תקליפ !!!1 P=