../images/Emo32.gif לרביעי . [:
כל הדברים שלא קשורים - לפה . [: סתם בא לי ,,, השיר הכי יפה בעולללללללם !!!!!!1 עוד שנייה אני בוכה ... , :[ כמה חסר – איציק שמלי מתעורר לי בבוקר פותח ת'עיניים , מתרגל לבדידות מוזרה שנוצרה בינתיים , שותף פנים שותה קפה הכול לבד מאז שעזבת . לכולם הכול רגיל השמש זורחת , יש בית , אישה , ילדים , החיים זורמים חיים בנחת , בלי פחד , רק אני מנסה לאסוף שברים מאז שהלכת . החברים נותנים קצת כוח , יש פה חיים - נסה לשכוח , ואיך זה פרצוף כמו ששלך אינו צוחק . יש עוד עתיד שווה לפרוח , וכמו ירח שוב לזרוח , עד שכולם ישנים אני לשמים צועק . כמה חסר לי החיבוק שלך , כמה חסר לי הליטוף שלך , אני נשבע לך שכל יום אני אחזר . שמך לא חרוט רק על הסלע , גם בליבי אני שומר לך – אהבה , ללא גבולות . אני זוכר . מתעורר לי בלילה מסיוט שחלמתי , אך מהר אני מבין זו מציאות שמכה בי , והחלום זה מה שלי קורה כל יום - מאז שהלכת . הלבד הזה קשה ואין לי מנוח , ובדיוק שאני מנסה לבנות חיים ולשכוח , את מזכירה לי שאת חזקה ממני מאז שעזבת . החברים נותנים קצת כוח , יש פה חיים נסה לשכוח , ואיך זה פרצוף כמו ששלך אינו צוחק . יש עוד עתיד שווה לפרוח , וכמו ירח שוב לזרוח , אך כשכולם ישנים אני לשמיים צועק . אז כמה חסר לי החיבוק , שלך כמה חסר לי החיוך שלך , אני נשבע לך שכול יום אני אחזר . שמך לא חרוט רק על הסלע , גם בליבי אני שומר לך – אהבה , ללא גבולות . אני זוכר ... כמה חסר לי החיבוק שלך , כמה חסר לי הליטוף שלך , אני נשבע לך שכול אני אחזר . שמך לא חרוט רק על הסלע , גם בליבי אני שומר לך – אהבה , ללא גבולות . אני זוכר . אני זוכר . כמה חסר לי החיבוק שלך , כמה חסר לי הליטוף שלך , אני נשבע לך שכול יום אני אחזר ...