לסופשבוע

../images/Emo175.gifהי הי הנה סלב !!!!1

אני מכירה סלבבבבבבב !!!!!!!!!1111 חחחחחחח קרן ? , אני רוצה לראות אחרי שאת נהיית סלב את עוזבת ת'פורום , רוצה לראות !!!
חח כפרעלייך , לאב יוווו . 3> [:

../images/Emo210.gif קרןן געגעתי חיי [: ,

שמחה שנהנית פיככ שונאת את רוני צפונבונית מסריחה

../images/Emo32.gif לרביעי . [:

כל הדברים שלא קשורים - לפה . [: סתם בא לי ,,, השיר הכי יפה בעולללללללם !!!!!!1 עוד שנייה אני בוכה ... , :[ כמה חסר – איציק שמלי מתעורר לי בבוקר פותח ת'עיניים , מתרגל לבדידות מוזרה שנוצרה בינתיים , שותף פנים שותה קפה הכול לבד מאז שעזבת . לכולם הכול רגיל השמש זורחת , יש בית , אישה , ילדים , החיים זורמים חיים בנחת , בלי פחד , רק אני מנסה לאסוף שברים מאז שהלכת . החברים נותנים קצת כוח , יש פה חיים - נסה לשכוח , ואיך זה פרצוף כמו ששלך אינו צוחק . יש עוד עתיד שווה לפרוח , וכמו ירח שוב לזרוח , עד שכולם ישנים אני לשמים צועק . כמה חסר לי החיבוק שלך , כמה חסר לי הליטוף שלך , אני נשבע לך שכל יום אני אחזר . שמך לא חרוט רק על הסלע , גם בליבי אני שומר לך – אהבה , ללא גבולות . אני זוכר . מתעורר לי בלילה מסיוט שחלמתי , אך מהר אני מבין זו מציאות שמכה בי , והחלום זה מה שלי קורה כל יום - מאז שהלכת . הלבד הזה קשה ואין לי מנוח , ובדיוק שאני מנסה לבנות חיים ולשכוח , את מזכירה לי שאת חזקה ממני מאז שעזבת . החברים נותנים קצת כוח , יש פה חיים נסה לשכוח , ואיך זה פרצוף כמו ששלך אינו צוחק . יש עוד עתיד שווה לפרוח , וכמו ירח שוב לזרוח , אך כשכולם ישנים אני לשמיים צועק . אז כמה חסר לי החיבוק , שלך כמה חסר לי החיוך שלך , אני נשבע לך שכול יום אני אחזר . שמך לא חרוט רק על הסלע , גם בליבי אני שומר לך – אהבה , ללא גבולות . אני זוכר ... כמה חסר לי החיבוק שלך , כמה חסר לי הליטוף שלך , אני נשבע לך שכול אני אחזר . שמך לא חרוט רק על הסלע , גם בליבי אני שומר לך – אהבה , ללא גבולות . אני זוכר . אני זוכר . כמה חסר לי החיבוק שלך , כמה חסר לי הליטוף שלך , אני נשבע לך שכול יום אני אחזר ...

איזזזה מיייייכנס יייייפפה 2@#@%%^^%*&))%^$#@^

איממממממממממממממא אני גם רוצצצצצצצצצצה כזזזזזזזא יויויויויויויויוי איזה מוששששששששי מוששששששלםםםםם !#@!$##$%#%$^^%&^* אני הולכתתתתתתתתתתתתתת להגידדדדדד לאאאמממממממא שיפפפפפפפפרה שאני גםםםםםם רוצצצצצצצצצצצצצצצה כזזזזזזזזזזזא ויואואויויואויואויוא זאא יהיהי אלי מה זה מווווווושי מוווווווווווושששששלם @$#^&^^%^%*% אליך זזזזזזה לא יפפפה בבבבבכלל $#%&%$#^^%*&)*%#@%&^%#$@$*&%#%&$&$&%$)^$ ומממממה את פריקקקקקקקקקקקקיט?????????? #@%&^%$% ללללללללללללללללמה את אוששששששה אאתתתתתתתתת השיממממן של הפריקקקקקקקקים ??????????????? $%^4^#%$#@&@$^^@%@#$^%*)&

../images/Emo141.gifילדה כדאי לך לתיעופץ מפה מהר!

הנהה עוד אחת עילגתתת באהה אוחח אני שונאתתתתתת תבנו האלה יאלההההההה איזה הכפלת אותיות אמא:|לפחות עם יש לך שגיאות כתיב אל תריא אותם כול כך הרבה ימפגרתתתת לכי לכי יקנאיתתתת עאלקקקקקק לא יפההה אמא שלך לא יפההההההההה ימכוערת אחתתתתת יאלה טוסייי ואני יעשה מה שבא לייייי גם עם אני פריקית וגם עם לא שמעת?????? איזה אנשים מפגרים יאולייייי יאלה סעי מפה סאלמת!=\

כככילו אתת לווווווו מכפפפפפפילה $#%$^#@%@^*^

מה זה עילללללללללגת ?????????????????????????#@%^%$*^^%$@&^*%*$%%& ואאאאאאאאאאאננננני לללללללללללללוווו יטטטטטטטטטטטטטטוס אתתתתתתתתתתתתתתת טטוווווווווווווווווסי$^#^%%&%&^%#$%@%#$^Y%$ חוצפנננננית מטמטמממממממממממממט$%$#^%*$#%^$&$&^#

../images/Emo141.gifחחח אתה אל מביהנ שאנחנו לא מתעצבנות???

אנחנו לאא אז חבל על האנרגיההה שלךךךךךךךךךךךךךךךך בת כלבההה להית' לכי לעשותתת לאבא המושי שלךךך!

למעלה