לסופשבוע

../images/Emo175.gifטוב בנות ? , [:

אני הולככת ,, :[ יש לי מחר מבחחחחחן ! |: אווווווווח . =\\ ויום ראשון עוד מבחן .
אז ככה שאני כנראה לא יהיה פה הרבה - אם בכלל ...
אוהבת - אתכן . 3> [:

lililulu

New member
גוד לאק יפה../images/Emo3.gif

לי ביום ראשון יש נסיעה לגלילותתתת....!!!! זה איזה משהו של המודיעין אנחנו נוסעים רק הרמה הכי גבוהה בערבית...האלה שברמות הנמוכות נשארים ללמוד
וגלילות זה ממש ליד הסינמה סיטי אז המורה שלנו אמרה שאם נתנהג יפה והכל ילך חלק ונסיים מוקדם היא תיקח אותנו לקניון שמה של הסינמה סיטי
שתבינו מורה אחת עם שתי כיתות ערבית [שזה איזה 60 ילדים] בקניון

../images/Emo175.gifיאאא גם לנו עושים את זזזזה !! [:

אנחנו איזה 9 כיתות בשכבה , [ בעצם אחת טיפולית אז בטח לוקחים מה - 8 כיתות האחרות ] ומכל כיתה לוקחים 5 - 6 ילדים וזה למי שטוב בערבית . :][: הלוואי אני גם ילך לזה . P=

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif ביי מיכלוצ''''' :)

זהו , אני אוהדתת הפועלל אשקלון מעכשיו ! החלטתי :)

../images/Emo175.gifחיחיחי יאללה הפועעל !! [[:

אני יותר עם בית"ר אבל כמובן גם עם הפועל ,, P; טנקס כפרוני . 3>

lililulu

New member
וואי בנות קבלו אזהרה!

אל תשימו קעקועים מהטאטו מאניה בתפוצ'יפס! שמתי היום בבוקר ואחרי חצי שעה נשאר חצי קעקועD: איזה קעקועים בשקל וחצי! בטח קונים אצל הערבים ושמים בשקיותD;

../images/Emo175.gifחוחו באמת ? ,

אז אני לא שמה , D; חיחי למרות שלא שמתי אותם אפ'עם . P= אני מחכה לשרשרת . [:

lililulu

New member
אז את לא מאגניבהההה../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

כל המאגניבים שמים טאטומאניה
סתם אני פשוט ח-ו-ל-ת קעקועים...כבר החלטתי שב-9.9.2009 כשאני יהיה בת 17 המתנה של אבא ואמא שלי תהיה אישור וכסף לעשות קעקוע אמיתי
אני רוצה לעשות שדון כזה חמוד בגב :) חחחחחח תמיד כשהילדים הקטנים אוכלים צ'יפס צ'יטוס וכל זה אני מציקה להם שיביאו לי ת'קעקועD;D;

../images/Emo175.gifחחחחחחחחחחחח איזו אהבלה , D=

מסכנים הילדים ,, D; עאלק כל המאאאאגניבים שמים טאטומניה , חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . xD בת כמה את עכשיו ? , 15 או 16 ? .

למעלה