לסופשבוע

עונהה ,

מה סגנון הלבוש שלך? נמנמ יפהההההה
איך את מתלבשת לביה''ס? יפההה כל כמה זמן את קונה בגדים? ממ כימעט כל הזמן חח ;] את אוהבת בגדים יקרים? ממ תלויי איזה מותג את הכי אוהבת? כל מיניי (פוקסס..) איזה פריט לבוש את רוצה לקנות כבר הרבה זמן? מיכנס את נוהגת ללבוש ג'ינסים? כה את נוהגת ללבוש טרנינגים? כה אכפת לך מאיך שאת מתלבשת? כה ברור 1__1 אכפת לך ממה שאחרים יחשבו על הלבוש שלך? כע דוגמנית אהובה? ממ ביופי אסתי גינזבורג ויעל בר זוהר דוגמן אהוב? מממממממ לא יודעת מי המפורסם שמתלבש הכי יפה בעינייך? המוןן מי המפורסמת שמתלבשת הכי יפה בעינייך? מנמננמ המוןן חברת בגדים מועדפת? כל מניי מה פריט הלבוש הכי אהוב עלייך בארון? ממממממממממממ כל כמה זמן את מסדרת את הארון? חח אמא שלי מסדרת לי אחרי כמה דקות אני הופכתת רוצה להיות דוגמנית? כעעע

SepteMber Lady

New member
עונה!!

מה סגנון הלבוש שלך? רגיל...ג'ינס וחולצה או גופייה יפה...לפעמים בא לי חצאיות !! איך את מתלבשת לביה''ס? ג'ינס עם חולצת ביצפר ( כאילו שיש לי ברירה!) כל כמה זמן את קונה בגדים? כשאני מוצאת משהו ממש יפה ומתאים... אין לי תקופה מסוימת את אוהבת בגדים יקרים? לא ממש איזה מותג את הכי אוהבת? אין... איזה פריט לבוש את רוצה לקנות כבר הרבה זמן? מממממממ יש לי הכל!! את נוהגת ללבוש ג'ינסים? ברור!! את נוהגת ללבוש טרנינגים? כן...לפעמים אכפת לך מאיך שאת מתלבשת? מממ כן אכפת לך ממה שאחרים יחשבו על הלבוש שלך? לא ממש העיקר שיהיה לי נוח וטוב דוגמנית אהובה? אגםםםםםם המאמי דוגמן אהוב? מייקל לואיס .....גרררררררר מי המפורסם שמתלבש הכי יפה בעינייך? דיווד בקהאם מי המפורסמת שמתלבשת הכי יפה בעינייך? אשתו.... חברת בגדים מועדפת? D&G מה פריט הלבוש הכי אהוב עלייך בארון? ג'ינס כהה עם חגורה יפה כל כמה זמן את מסדרת את הארון? הארון שלי תמיד מסודר!! רוצה להיות דוגמנית?אמממממממממממ לפעמים בא לי אבל כשאני חושבת על החיים שלהם חושבת פעמיים

../images/Emo109.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

בנות מזה איפה אתן .???????? יאללה תתעוררו הפורום יבש כמו חרא

../images/Emo109.gif כנסו משהו מגניב

http://www.naftaly.biz/names.taf?_UserReference=EE594A5B78020ED1464EFFCE שם : אדם משמעות השם : אדם שונה ויוצא דופן. לא שגרתי בחשיבתו. סגור ולא נפתח בקלות מהבחינה הרגשית. הוא אימפולסיבי ומתעצבן מהר אך נרגע גם מהר. הוא מיני מאוד ורגשי מאוד. אך ייתכן קושי בביטוי הרגשות. דברים 'מתאדים לו מהידיים' ייתכן נטייה לשכחה הוא מפוזר אנוכי וילדותי שם : אושרי משמעות השם : מרוצה מעצמו ומחייו. אדם יוצא דופן בחשיבתו כי הוא מקורי "ואינו הולך אחר העדר" חשיבתו עצמאית והוא מרדן וגם הגון וישר. בעל נטיות רוחניות ומוסריות גבוהות. בעל נטייה להתלבטויות האם לעשות כך או כך? האם לעבוד כאן או שם וכו'?. אוהב ללמוד, להרחיב את תחומי התעניינותו והשכלתו כמה שיותר. שם : אביחי משמעות השם : הוא בוגר לגילו. הוא חמוד ונחמד ובעל חיוניות ושמחת חיים. הוא יוצא דופן ומקורי. אהוב על הבריות וחינני. פניו נעימות וחביבות. הוא אוהב אנשים ורוצה לעזור להם. מעט חוסר ביטחון בתחילת החיים שלו ולאחר מכן הוא אמיץ, יציב וחזק אופי ובעל ביטחון עצמי מספק. שם : ערן משמעות השם : כשמו כן הוא אדם ערני ובעל אנרגיה של שמחת חיים. מעשיות וחומריות הן בראש מעייניו. גם אם הוא אדם רוחני המעשיות והחיבור לחומר ולחיים הם מהווים את הדרך הראשונה והגישה שלו לרוחניות. הוא מתחיל עם מעשיות וכסף ומשם ניגש לעיון ופילוסופיה. בת הזוג צריכה להיות אשת שיחה מעניינת ומבריקה. שם : שרון משמעות השם : (נכון הן לבנים והן לבנות) בני המין השני לא יכולים להתעלם ממנה שכן היא מאוד נשית, חושנית ומשדרת מיניות ומשיכה גופנית במודע או שלא במודע. בעלת רגשות עזים וסוערים וזקוקה להמון חום ואהבה. שולטת על עצמה ואינה מראה מה היא חושבת או מה היא מרגישה. לא אוהבת להראות חולשה או פגיעות חס וחלילה. לי יצא: שם: שירלי משמעות השם : תיתכן משיכה לתחום המוזיקה. עליה ללמוד לסמוך על עצמה ועל כישרונותיה ולא לסמוך על אף אחד אחר. אישה נשית, רגישה, פגיעה חושנית ומינית. עליה להיזהר מנטייה לביקורתיות ונודניקיות. בעלת כוח רצון חזק ויכולה להשיג כל מה שהיא רוצה אם תמשיך להיות נחושה. משיכה לתחומי הנפש והרוח. כתבו מה יצא לכן

../images/Emo210.gifנופר? תראי מה רשמו על שמך:

: במצרית עתיקה נופר פירושו "יפה". אישה מאוד נשית, סקסית, יש במבט עיניה מבט מצודד וחושני. עסוקה בצעירותה המון בחלק הגופני והמיני. גברים נועדו לשעשע אותה ולענג אותה לדעתה. אך ככל שהיא מתבגרת וגדלה היא מבינה שהיא עסוקה יותר מידי בחומר ולא בחלק הרוחני האדיר ששוכן בתוכה ומחכה לביטוי
הופפפה :D

../images/Emo20.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"בצעירותה המון בחלק הגופני והמיני. גברים נועדו לשעשע אותה ולענג אותה לדעתה. " אוקקייי , \ : בולשיט חוע

../images/Emo109.gif

שם : ספיר משמעות השם : אנרגטית ומלאת מרץ ואנרגיה ועם זאת היא אישה סגורה ולא חולקת את רגשותיה עם כל אדם, וככלל היא אישה די סגור. אוהבת חופש ומרחבים ולא אוהבת שמגבילים אותה. אוהבת אסתטיקה ויופי ולמרות שהיא לא אוהבת שאומרים לה מה לעשות. בתחום הזוגי היא יותר פשרנית ושם היא תוותר. שם : מיכל משמעות השם : מלשון כלי ומיכל. צריכה להוות כלי קיבול עבור עצמה. הווי אומר עליה לאהוב את עצמה ולא להיות ביקורתית כלפי עצמה. חשוב לה להיראות כאישה שכלתנית ואינטלקטואלית. נוטה לבלבולים רגשיים ולסערות רגשיות. יש אנרגיה של התמודדויות בשם שלה. בעלת כבוד עצמי רב והיא די שומרת על כבודה והאגו שלה. שם : שירה סדגש| משמעות השם : חייה לא פשוטים. הרבה מורכבויות וטרנספורמציה ושינויים חדים שהיא עוברת. אישה מינית ויצרית והיא בוחנת גברים בצורה של משיכה יותר מאשר בחינת האופי שלו. רגישה מאוד, נוטה לכעוס יחסית מהר ויש לה מצבי רוח משתנים. היא רוחנית במהותה אבל יצריה המיניים העזים מורידים אותה למטה. שם : מריה משמעות השם : דומה במעט לשם מרים אך שם זה יותר פתוח ויותר בעל יכולת להצליח בחיים. אישה מוכשרת ביותר. מוכשרת בכל מה שידיה עושות ומבצעות. היא מבשלת מעולה אופה טוב תופרת ואמנית מצוינת. שם זה מצביע על מרירות ואופי מריר וגן מרדני ויוצא דופן. רגישה ביותר. נוטה להזדהות עם רגשות ובעיות הזולת שם : חן משמעות השם : (נכון הן לבנים והן לבנות) אישה חמה וחיננית. בעלת מבנה נשי ויפה. פועלת בעיקר מכוח הרגש. היא רגשית ורגשנית מאוד. יכולה לבכות בקלות מכל דבר. הקשר לאם חזק מאוד, לעיתים הוא יכול להיות דביק מידי או בעייתי איתה. בעלת נטייה למצבי רוח משתנים. אישה חזקה ושורדת בכל מצב. היא אוהבת אדם ואנשים. שם : לינוי משמעות השם : שובבה וחצופה. אכפתית ורגישה. אוהבת חופש. לא סובלת מגבלות. מחוברת למציאות. אוהבת את החומר אוכל, שינה, סקס וכסף, אך באותה המידה היא נמשכת לנסתר ולחיים שלאחר המוות. צנועה וענווה מצד אחד ומינית ויצרית מצד שני. אישה מעניינת. שם : עמית משמעות השם : ברגע הראשון שמכירים אדם זה נותן את הרושם של אדם מעשי, חומרי, חומרני, עצור רגשית, קשוח, ואפילו כבד ולא קליל. אבל ככל שמכירים אותו או נותנים לו להתבטא נראה כי הוא אדם רגיש ופגיע מאוד וגם אדם בעת תגובות אמוציונאליות. מסור לאישה או לבת הזוג שלו ומוכן להשקיע רבות בבית. שם : שחף משמעות השם : (נכון הן לבנים והן לבנות) שם זה משמעותו, חופש ידע, ומרחבים. אדם בעל אינטליגנציה רגשית גבוהה. אדם מאוד רגשי וייתכן רגשני. הוא עמוק, עם נטייה לחקרנות בכל תחום. תחום הנפש מאוד מרתק אותו. נטייה חזקה לתחום המיסטיקה והרוחניות. הוא מתעניין גם בתחומי הטבע והאסטרונומיה. הוא מיני מאוד וזקוק להרבה חום ואהבה. שם : רותם משמעות השם : אישה רגשית, נשית, פגיעה, נעלבת בקלות מכל דבר. יש לציין כי עולמה הרגשי עשיר ומלא אבל היא די עצורה ולא משתפת אחרים ברגשות שלה. היא לא נפתחת לאנשים בקלות. בעלת יכולת גבוהה להתמסר לאנשים או לבן הזוג שלה אבל נראה כי היא זקוקה לזמן עד שהיא בונה אמון באנשים. אישה מופנמת ועצורה. שם : הדר משמעות השם : אישה חמה, מלאת מרץ וחיוניות. שכלתנית מאוד וחשוב לה לימודים והשכלה. אוהבת להחליט ולהנהיג ולא סובלת שכופים עליה מה לעשות. מחזיקה מעצמה ומכירה בערכה. יכולה להיות מעט "סנובית". אישה השקועה בעצמה ויכולה להיות מאוד אנוכית. בעלת רצון לסייע ולעזור לזולת וזה מה שעוזר לה. שם : סתוונית משמעות השם : אישה חמה ואנרגטית דברים לא הולכים לה בקלות אבל היא מאוד מוכשרת חברותית ולא אוהבת להיות לבד ללא חברה. לעיתים היא גם זקוקה לשקט שלה ולפינה האישית שלה. היא מאוד רגישה, נשית, סקסית, משדרת נשיות, רכות, קבלה. צריכה ללמוד לקבל את עצמה ולאוהב את עצמה. נוטה למצבי רוח. שם : נוי משמעות השם : כעיקרון זהו שם טוב המצביע על אישה נשית חושנית ומינית. אישה נאה או יפה. היא קיצונית ועקשנית מאוד. היא תהיה או בעלת תכונות טובות או נטיות קשות ותכונות לא טובות. החיים אצלה הם או ורוד או שחור אין לה אמצע. לכן היא תהיה אדם צדיק או חיובי או שלילית ורעה. נמשכת לדברים אפלים ונסתרים. שם : קרן משמעות השם : גברים לא יכולים בשום אופן להתעלם או מנשיותה או מרכותה או מיופייה. אישה תקשורתית ואוהבת לדבר הרבה. אישה רגשית וגם מאוד שכלתנית. אמנם הרגש יותר דומיננטי מהשכל אבל היא חריפת שכל ושנונה מאוד לא פחות מאשר היכולת הרגשית העצומה שלה. היא פגיעה, וזקוקה להמון חום ואהבה. חסכתי מכן את העבודה חחח מי שאין את השם שלו אז לא מצאתי שבת שלום

** תיקון

שם : ספיר משמעות השם : אנרגטית ומלאת מרץ ואנרגיה ועם זאת היא אישה סגורה ולא חולקת את רגשותיה עם כל אדם, וככלל היא אישה די סגור. אוהבת חופש ומרחבים ולא אוהבת שמגבילים אותה. אוהבת אסתטיקה ויופי ולמרות שהיא לא אוהבת שאומרים לה מה לעשות. בתחום הזוגי היא יותר פשרנית ושם היא תוותר. שם : מיכל משמעות השם : מלשון כלי ומיכל. צריכה להוות כלי קיבול עבור עצמה. הווי אומר עליה לאהוב את עצמה ולא להיות ביקורתית כלפי עצמה. חשוב לה להיראות כאישה שכלתנית ואינטלקטואלית. נוטה לבלבולים רגשיים ולסערות רגשיות. יש אנרגיה של התמודדויות בשם שלה. בעלת כבוד עצמי רב והיא די שומרת על כבודה והאגו שלה. יותר נכון תיקון ל"" שלא יצא לי טוב חחח

../images/Emo175.gifחיחיחיחי יפה לךך . D;

שם : מיכל משמעות השם : מלשון כלי ומיכל. צריכה להוות כלי קיבול עבור עצמה. הווי אומר עליה לאהוב את עצמה ולא להיות ביקורתית כלפי עצמה. חשוב לה להיראות כאישה שכלתנית ואינטלקטואלית. נוטה לבלבולים רגשיים ולסערות רגשיות. יש אנרגיה של התמודדויות בשם שלה. בעלת כבוד עצמי רב והיא די שומרת על כבודה והאגו שלה. זה די נכוןןן ! [:

למעלה