לסופשבוע

../images/Emo175.gif * אם *

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא אשפה . :[ D: :D D:

lililulu

New member
אללה אצ'קלונההההD:

ראיתי חלק... היה יפה הגול של ניר נחום! אצ'קלונה טובים! וטואמה באמת מחבל...כבר 50 שנה בהפועל ת"א הערבי הזה...שיחזור לכפר קאסם או מאיזה חור שלא הוציאו אותו האפס הזה
חחחחחחח בחלק שראיתי לא היה אכפת לי מהמשחק רק ניסיתי לשמוע מה האוהדים שרים! אז הם התחילו לשיר ואני כזה "היי איזה חקיינים בהפועל מגידו שרים את זה!" D:D: "יאללה...יאללה מגידו יאללה...כולם ידיים למעלה...עכשיו ביחד לקפוץ...אוווו....אווווו או אווווו....נה נה נה נה נה נה נההההה..." חחחחחחחחחחחח

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif חחחחחחחחחחחח

מהה לעשותת , תראיי אצל הרובב זה אותםם שירים , חחחוחוחו אני יושבת היום מול הטלויזיהה ואני כזהה , כחול לבן הצבע שלי , בלה בלה בלה :D חחח המצאתיי שיר שלםם אבל אני לא זוכרת \:

../images/Emo175.gifחחחחחחחחחחחח מפחידה . ../images/Emo6.gif

כןן ,, אחלה גוווול . :][: והם היו מעולים . [[; חוחוחו השיר הזה ששרתי , אני זוכרת שכשהייתי קטנה , אח שלי היה שר אותו והוא כל הזמן היה מלמד אותי שיריםםםם !!!
באש ובמים , בית"ר ירושלים ! חע . xP

lililulu

New member
יש גם:

המשטרה....לא תעזור....הלב שלי תמיד יהיה צהוב שחור..." ויש לזה המשך אבל אני לא זוכרת אותוD: וגם בזה חיקינו אותם...אנחנו שרים "הלב שלי תמיד יהיה לבן כחול"

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif חחחחחחחחחחחחח

שתקיי אני התחלתיי להדליקק נרותת ולקרואא תהיליםם אני יושבתת במיטהה לד אמא שלי כלל כנסיהה של אשקלוןן אני כזהה אצ'קלונהההההה נה נה נהההה D: איזהה מצחיקק זה היה , ושמעתת את ה- נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה אשקלונההההה :) חחחחחח הנה מראים בחדשות את זה שוב ,

../images/Emo175.gifשירלי ? ,

למה שירשרת להודעה של הנהלת הפורמים ? , אם לא צריך אותו עדיף לא להגיב אליו כדי שירד וזהו ! רק אם יש מש'ו לנצל"ש אז מנצל"שים , אבל לא צריך להגיב סתם . בכוונה לא רציתי להגיב בו , להגיד מש'ו כאילו שלא יגיבו בו , רציתי לראות מה יעשו , אם יגיבו סתם וזה - וכמובן , איך לא ?! - הגיבו סתם .

../images/Emo175.gifאממממ ...

ואמממ לא יודעת יש עוד הרבה , תחפשי לך ממה שהבאתי לך או שתכנסי ל - "סמיילים וסימנים לתוכן" , ותחפשי מש'ו שאהבת ואני יגיד לך אם הוא כבר מאומץ או שאת יכולה לאמץ אותו . [:

למעלה