לסופשבוע

אביאל שקרן כנס עם יש לך ביצים!!!!!!

שקרן אין לך בכורות כי אתה הומו שקרן אז אתה בא לפורום כי אף אחת לא רוצה אותך אז אתה מנסה להתחיל עם בנוות באינטרנט בזהות בדויה חחח מה חשבתה שהשקר שלך לא יתגלה? פחח תאמין ל עדיף שלא נראה אותך פחח הומו שחיי באשליהה פחח בושהה תראה תראה תפרצוף האמיתי שלך חח

דילבווש איך עלית על זה?

דילבוווווווווש.. יאא כל הכבוד לך איך עלית על זה?? לאאאאבת'ך... דברי'תי..

../images/Emo182.gifייאאא אייזה מאנייק!

נכנסתי לשיןן וואיי איזה חאתתייך! איזה מאנייק ה"אביאל" הזה! שילך יחפפפפפפפפשש! איזה הומו! אוחצצצה!! בטח נכנס להכיר.. לא יודעת.. ומורן? ע-ל ה-ת-ע-ל-מ-ו-ת- ע-כ-ש-י-ו
ולינויי? אמממאאא איך יכלת להפגש איתתוו?!!!!!?? אמממאא! טוב שאני לא בוטחת בבנים
ואני חשבתי שהוא מלך היופי
חתיכת מאנייייק! מחפש מי ת'נענע אותו..!

../images/Emo182.gifודילב??

את? חכמה שילליי@! איך שמת לב לזזהה? וואאיי את מללכה!! המלכה שללי
אוהבת אותךך המוןן

../images/Emo47.gif../images/Emo210.gifאני בהלםםם

אביאל? זה שאביחי דיבר עליו? יאא איזה חרא הוא אמאמאמאמא אני מתה פע אדם בוא לעשות לי הנשמה
ואיי יאזה מאנייק לינוי? מה שמעתי רצית להיפגש איתו? טומה! אני אוהבת אותך לינוי וגם אותך דילבי שלי:) אבל אני עדיין בשוק ממך לינוי, וגם ממנו, זה לא בוגר! אם לא היינו עולות עליו? והיית הולכת? מה היה קורה? אביאל! אתה פשוט חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifאני רוצה למותתתתתתתת

מחר תעודותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

../images/Emo187.gifבנות כנסוווו

כמו שאתם זוכרות מאתמול אביאל לא יכול להיכנס לפורום... הוא אמר לי להגיד לכם שמי שרוצה הוכחה שהתמונות שלו שתיכנס אליו לאיסי...

../images/Emo41.gifמה הוא מפגר אה?! .

זהוו!! גילינו שהוא משקר [יותר נכון דילב
] , ושיסתלק מכאן!!! אין מצב שיש לו הוכחה , בגלל שעומר הזה יש לו שין , ויש שם מלא תמונות שלווו!! אז שיילךךךךךך !! ומוורן?! תשימי אותו על התעלמות!!!!!!!

למעלה