לסופשבוע

radio101fm

New member
../images/Emo41.gifהחל מ-4 בפברואר ברדיו י-ם../images/Emo124.gif

רדיו ירושלים 101 FM גאה להציג: "חומר מקומי"- החומר הטוב הבא
"חומר מקומי" הוא שמו של מגזין המוסיקה הישראלית החדש והעדכני של רדיו ירושלים בהגשת מוטי פרנסיס ובעריכת הילה גלעדי.
מגזין, "חומר מקומי", יאפשר במה ראויה ליוצרים (חדשים וותיקים) בתחום המוסיקה הישראלית על כל גווניה.
"חומר מקומי"
יסקור את החדש בתעשיית המוסיקה בארץ, יעדכן על החדשות הטריות ביותר בתעשיית המוסיקה בישראל, ישמיע קולות וכתבות בלעדיות מהשטח, השמעות בכורה, אירוחים באולפן והופעות אנפלגד, סקירות מן העבר ועוד...
"חומר מקומי" ישודר החל מ-4 בפברואר בימי א'- ד' בין 20:00- 21:00 בערב רק ברדיו ירושלים 101FM. החיים הם חומר טוב... אנחנו ברדיו ירושלים נדאג לשמר אותו

נשמות שלי התגעגעעעתייי!! ../images/Emo206.gif

בנווווווווווות שליייייייייייייי??????????? אני חולעעע! ולא הייתי פה מלאא מלאא זמממןןI!!... אז מה חדששש? מה קורההה? מתיי יש מפגש????????? ויש לי חדשות טובות טובותת.. אוליי שמעתם אוליי לא אבל אורטלי שלי וגם נוריתו'ש פגשו את נולי שלנו..... {שיהיה...גם שלכם....חיחיחיחיחי} בשבתת שעברההה וכפרעליו הוא זוכר אותי והוא אמר שאני יפה...וחמודה...והוא הביא לי חתימה וסירטוןן!! {בפעם השניה} כפרעליו איזה חמווווווווווודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז כפרות אני מקווה ליהיות פה יותר כי אני עדיין חולעע\\\= מתעליכןןן!! 3>שקדו'ש3>

../images/Emo187.gifיההה איזה כיף לך מאמי

תרגישי טוב...... כע אנחנו כבר יודעות שהם פגשו אותו.. כיף להם ואורטל הזאת איזה מזל יש לה כפרעליה -555-

חראיתת!!! אניאמורה לסיים 2 ו40

אבלל נראה כנראה מבטלים לנו שעהה.. :) ושובב נראהה כיי אולי אני ישארר עם חברות שלי
כמו תמיד

../images/Emo187.gifלינויעע

יש משו שאני חייבת לספר לך ולכול הפורום!!! משו ממש חשוב.. אבל אני לא יכולה לספר עכשיו....אולי יותר מאוחר......

../images/Emo187.gifאני לא יכולה..

למרות שזה משו שאני בטוחה בו ב-100% אבל עדיין אני צכה לבדוק אז זה שוב...

אני פה ומורןןן

ספריי.... אם את לא מספרת עכשיו אז מתי תספרי??..אני רוצה לדעת חח.. גם אני נישארתי בבית... לירון?תרגישי טובב!! מריה סנדלר.

למעלה