לסופשבוע

../images/Emo187.gifיההההההה אני בשוקקק

מה זה?!?!??!?!? יאווווווו ביחושית איך גילית את זה?!?!?! אביאל!?!? מי אתה???

../images/Emo20.gifאחריי זה עוד תגידי שאניי מפגרת

אני אמרתי לך . מה יש לבן . שהוא לא הומו לעשות בפורום גיים בויז. והוא עוד בן. וגם הוא ניראה טוב.. לא הגיוניי בכלל! "אביאל"? עלינו אליך ואתה כ''כ טיפש!

../images/Emo187.gifהזהו שמי שנראה טוב

זה לא אביאלללללל זה עומר טל הזההה ביחושית?!? את גדולה מהחיים!!!

hen love noli

New member
יאא אז מיזה אביאל הזה?!

ניראה לי הוא איש מבוגר שבא להטריד אותנו או משו'... אז "אביאל עם אתה רואה את זה תיקראאא ש-ק-ר-ן בן אלףףףףףףף מה אתה משקר אהההה זהו עלינו עליךךךךך מגיע לךךךך יאללה כנסס אלי לאיסיי עם יש'ךבייציםם דילב?!יאא את מלכהה

../images/Emo20.gifאניי אמרתי והזהרתי את דילב טוב מ

מאוד שזה לא הוא בדוק! הוא היה מוכר רצח זה א'. ב' מה ישלו לעשות בפורום גיים בויז ?!:O הוא בן והוא לא הומו או משו לא שיש לי משו נגד הומואים זה כ''כ ברור .. לבןן יש לעשות פה זה רק להכיר. להכיר להפגש.. \ : ולכו תידעו מה עוד. בנות?! צריך להזהר.. אביאל? לך תיזדיין יבן זונה.. וישלי ת'כבוד הזה לקלל אותך ואתה יכול לרדת לי ליום כיף! בנות תידעו ! יש גם כאילו D: היתתי

../images/Emo41.gifמההההההההההההההההההההה??????????

למההההההההה????????????? איךךךךךךךךך????????????????? מה את מפגרתתתתתת?????? יש לך מזל! . לינוי?! פעם הבאה תזהרי .

../images/Emo192.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מהה קרהה.. אני לאא עדד כדיי כךך סתומהה..סתמכו עליי אני יודעתת מה לעשותת

../images/Emo41.gifכןן , זהווו .

כאילו מה הוא רוצה מהפורום של הבויז?! , למה דווקא לפה הוא בא ?! . זה היה כ"כ מווזר , ובמיוחד ש"הוא" ילד יפה .
כאילו יש לו מלא מקומות ללכת .. לצ'אטים וזה . למה דווקא לפה?!! . בגלל שיש פה בנוות?!? ואולי הוא יצליח להוציא ממישהי מש'ו?!! אולי כתובת \ מספר טלפון\ איזה פרט שיכול לעזור לו למצוא ת'בית שלה .

linoi1000

New member
ככה גם אני חשבתי שיצטרפתי

שיצטרפתי הוא גם אני חדש[יש]והנה תמונה שלי...... ובאמת חשבתי למה שבן יהיה בפורום של הגיים בויז,כלומר בנים תמיד צוחקים עליהם....

זה היה כזה ברור . :|

תשאלו את שירה [ קבסה ] , מה אמרתי לה לפני שבוע , זה היה שקוף . \: חע טמבל.

../images/Emo41.gifוווווווואיייי

אני ידעתיייייייי . "אביאל" הזה היה מדבר כמו הוווומווו , לכי תדעו מי זהההההההה . איזה מפחיד . =\\ אני מקווה שאף אחת לא הביאה לו מס' טלפון\פלאפון\מש'ו - כן?!
.

../images/Emo118.gifבווייאננה כנססו כנסו !

בוייאאאאאאאאאננה בנות הייתה לי תחושה כזאתי באמת אמא אין אין אין ! ואי אביאל י'בן זונה אתה לא יודע עם מי יש לך עסק אה ? מה הקטע שלך מה אתה חסר חיים לך י'מעעעעעעעעפן אתה מבין בחיים שלך אל תיכנס לפה מעפן , קפדט וחסר חיים זו לא מילה לך לך תחפש מי תנענע אותך בכלל מעפן פיי לאיזה מצב הגענו תחפף !

למעלה