לנעה.^^

shmeksit

New member
סליחה >:

אתמול חזרתי ממש מאוחר מהים והייתי נורא עייפה. יש לי את המשימות מוכנות והכל אז אני יכולה לפתוח אפילו היום. הבעיה שזה לא תלוי בי אני צריכה אישור מספיר אז ספיר אם קראת תגיבי בבקש ותגידי לי אם אני אוכל לפתוח את המירוץ השבוע ואם לא תצתרכו לחכות ליום שבת הבא. מצתערת.

|אושר|../images/Emo3.gif

יש את הפרסומת למעלה, של יס, גברים אמיתיים או משהו כזה. כל כך כיף ללחוץ ולתלוש את השערת מהחזה של הגבר שם^^

Karin917

New member
אין פנימיה מחר../images/Emo10.gif

לפחות בשבילי... טוב,נו.. חיכיתי שבועיים אז אני אחכה יום נוסף.

ינקיפנק

New member
אאהעהעההאהעההעאהא!!! אהעהא!!!!!!

יש! יש! אני הולכת לסרטאיתו יישישישישישי, יש!

באמבוק

New member
אני כלכךךךךךךך שונאת אותו.

הוא פשוט ישלם על זה. פעם חשבתי שהוא עוד סביל. אבל אני שונאת אותו כלכךךךךךךךךךךךךךךך שונאת אותו. שישרף!!!!!!!!!!!!!!!! שימות כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הלוואי!!!!! מה אכפת לי ממני? שיגיד שאני ורוסו בדייט שנתיים, פאקינג לא מזיז לייייייייייייייי אבל שנעה באה ואוכלת את המיקסר ואותי ואת רוסו? זה כזה אידיוטי ומטומטם. עוד מילא, הוא בא אליי במסנג'ר וצוחק, "שיר + רוסו", זה כבר ממשששששששששששש מרגיז, והוא עוד ממשיך, וכותב לי ברוסית או גרוזינית הדפוק הזה, וכותב לי "סוריייי" ו - "דה!" והוא כזה אידיוט! אני לא סובלת אותוווווווווווווווווווווו. למה נדפקתי עם ילד כזה בכתה???????????????????????????? למה???? אני כאילו לא מבינה. ועוד בשיעור הבא אני ונעה!!!!!!!!!!!!! צריכות לסבול אותו ואת עמית בחינוך תזונתי לשיעור שלם, להכין אוכל, פאקינג להכין אוכל!!!!!! ושעתיים שלמות, לידו, ליד המסריח הזה, החסר רגשות. נמאס לי ממנו, מסשיק הדפוקקקקקקקקקקקקקקקק הזהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה שימותתתתתתתתתתתתתת כברררררררררררררררררררררר אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שישרף שייפצע העיקר שימותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת. הוא יקבל ממני מכות גם אם יש דוחות, והוא יעבור לשירלי ולמירה ולכל מי שצריך, וישלם על זה כלכךךךךךך ישלם על זה, כאילו לא עברתי מספיק בחיי. עם אייקיו ברמה של אפס עגול ומוחלט, זיעה מסריחה ושכל שנמס, אי אפשר. אי אפשרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!! [מועתק מהבלוג שלי.] נעה חברה מאד מאד מאדד טובה שלי, סשיק, ה-דפוק, עמית - מי שסשיק שפוט שלו.

למעלה