לנעה.^^

shanchan

New member
תכירו את הרגל שלי ../images/Emo9.gif

הגענו לחלקי גוף ברישום, דגמנתי רגליים. :) אחרי בערך שעה הן נרדמו ואז התחילו לקפוץ לא רצונית (אף אחד לא הצליח להחזיר את הזרת השמאלית למטה) בכל מקרה, ככה זה נראה מהנקודת מבט שלי.

Karin917

New member
../images/Emo41.gifדולי לצביעה../images/Emo41.gif

עקב עומס בשיעורי בית והשתלטות של אמא על המחשב-הפינה תיפתח מחר בערב או מקסימום ביום ראשון. *תמי-תתחברי למסנג'ר בסביבות 6

o0Invisible0o

New member
חבר?../images/Emo3.gif

יאוש. לא מקבלת מה שרציתי ואפילו התאמצתי לבקש!! לאיודעת מה לעשות עם קצונה, הולכים להרוג אותי, באמת[!!] יום ראשון.
לא הולכת להערכת קק"צ וגם לא עשיתי מה שהמפקדת ביקשה. סירוב פקודה על ימין ועל שמאל.
יש לי עבודת רב"ט לעשות, אין לי זמן לעשות אותה.>< [קצת קשה כשעובדים מ-9 עד 18:00..ועובדים כל הזמן..
ומבלים עוד שעתיים בנסיעות.
] אין לי כוח לחברה. והיא לא מבינה את הרמז. אני רק רוצה קצת..שקט. והיא כל הזמן מתקשרת אלי, נו.
זהו.
שבוע הבא, אנחנו מקווים. נקבל סופשבוע מלא!!
מחמישי בערב עד שבת בערב. הייתכן?
העיקר לא סוגרת בחגים.^^

InvisibleTouch

New member
מחכים לליידי בלק, כבר 3 חודשים:)

חוצמזה, שחוץ ממנה שמאוד רצתה לפתוח פעם אחת עד"ש, אף אחת לא רצתה.

lady black XD

New member
:p

אני אמרתי שאני אגיד לך מתי אני אוכל..שלחתי אתמול מסר ולא ענית ליXP

אני רציתי../images/Emo54.gif

אבל זה לא כאילו יש לי זמן למשהו שהוא לא ללמוד למדא

GalGul000

New member
@$@#%$^@@!!!@%$^#$%&%

אוף. השבוע הזה סחחחחחחט אותי. זה אשכרה הגיע למצב שאני כל כך עייפה שבגלל זה אני לא יוצאת עכשיו. וזה כולה שבוע ראשון. כוסאמק יש לי כל כך הרבה דברים והתחיבויות על הראש. אני אפילו לא הולכת לנצל את הזמן הזה בשביל לישון. אני פשוט עייפה מידי בשביל לצאת. אוף זה מעצבן אחושרמוטה. כואב לי הראש. כמה אני מקטרת אלוהים.

shmeksit

New member
בנות, לכאן!

לגבי המירוץ. כבר עברו שלושה שבועות מהפעם האחרונה שהיה את המירוץ. זאת אומרת ששבוע שעבר היה אבל לא יכולתי לפתוח אותו. היום אני גם לא ממש יכולה כי אני נוסעת לים, אבל, אני מקווה שאני אגיע בסביבות שש בערב שאני אוכל לפתוח אותו. אז היום יש מירוץ בסביבות שש - שבע בערב. מי משתתפת וזה?

למעלה