לנעה.^^

Karin917

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתמי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תתחברי למסנג'ר מחר?

../images/Emo163.gifאני חייההההההההההה D:

חשבתי שאני מתה ביום חמישי (היום). אבל דברים התחילו להסתדר
כלומר, בטכנולוגיה, יש לי עוד זמן כ יהיא לא בדקה ספרים היום (אם היא הייתה בודקת היא הייתה מגלה שהעתקתי 60/80 עמודים
) יש לי זמן לשנות עכשיו. בנוסף אח שלי יהום הגיעה מהמכללה... לא חשבתי שאני אתגעגע לשבוע אחד
התגעגתי עליו.. עכשיו אני אראה אותו רק חמישי בערב שישי ושבת בבוקר... היה נחמד שהיום שהוא חזר הלכנו לקניות משפחתיות ^^ והוא סיפר לי ולאמא כל מני חוויות, על המורים החרא וכו
אוף, בן דוד שלי כל כך מעצבן
אבל אני אמצא דרך! *לא מפרטטת יותר מדי* הוא חושב שאני אעשה את זה בשבילו.. והוא טועה. כי אני לא בוגדנית

roni727

New member
OOOOMMMGGGG

סססוווף סוף מצאתתתי את זה!!!!! #$%#^$&*&$#^*)*&*^ ועכשיו לחזור לעצמי-חיפשתי במשך חודש וקצת אוברול. חצאית ג'ינס ארוך-לא משנה איזה פשוט רציתי אחד Oס ולא מצאתי בשומקום! הכל אזל! אז היום, שמעתי מחברה שהיא ראתה כזה בפוקס, אז הלכתי לבדוק ומצאתי אוברול חצאית בדיוק כמו שרציתי! וגם במידה! O: נשארו רק עוד 3 יחידות חוץ ממה שאני קניתי והמוכרת אמרה שזה הגיע אליהם רק לפני שבוע וכבר הכל נמכר!

roni727

New member
אכן *.*

תודה ^^ השאיפה שלי כרגע היא למצוא גרביונים מפוספסים שחור לבן וחותלות שחורות.. אבל נראה שזה בלתי אפשרי לא? @@

shanchan

New member
זה דווקא אפשרי!

לפחות הגרביונים המפוספסים. ואם לא אז גרבי ברך מפוספסות, זה מספיק טוב לא?

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifקחי גרביונים שחורים

ותגזרי אותם ויהיו לך חותלות

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifחותלות שחורות יש בדאנסשופ ^0^

איכות מעולה, יש לי כאלה, אני מתה עליהן

מגניב^^

כמו הדולי האחרונה שלך? נראה לי שיש לנו אותו טעם^^ הלכתי עם אוברול שחור עד הברך וטייטס 3/4 מפוספסים אפור כהה-אפור בהיר, זה יפה^^
טייטס מפוספסים היו בעונה הקודמת בחנויות הרגילות, זארה, מנגו וכו'. אולי עדיין יש, ואם לא, יש חנויות עודפים, אולי זה יעזור.. חותלות יש בחנויות ריקוד או הלבשה תחתונה.

roni727

New member
אינדיד ^^

הו אפור כהה ואפור בהיר
כבר אוהבת את הצבעים של האוברול שלך =] וכן, הדולי האחרונה יצאה עם שילוב מעניין שבא לי לאמץ ^^ מי יודע, אולי זה יהפוך לאפנה- אוברול חצאית+גרביונים שחור לבן+חותלות שחורות על נעל מתאימה כלשהיא :]] זה סטייל USA משנות ה-80 בערך אבל זה עדיין כלכך יפה

למעלה