לנעה.^^

yaeloolik

New member
אני גאה בך^__^../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

ברור שאת יודעת להדריך

mirymoo

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אוו הורדתי את הVMA של השנה כדיי לראו את פאניק פול אאוט בויי ואת אול אמריקן ריג'קטס ובינתיים ראיתי רק את אול אמריקן ריג'קטס(כי זה בא בשני חלקים) אז א. מי לעזאזל הביא לפאריס הילטון להציג אותם???? והכריח אותה לקרוא לטייסון חתיך(לא שהוא לא, פשוט אממ פארוס הלטון!!!!!!!!!) ב. הם היו כאלה גדולים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ג. שמישהו יביא אותם לארץ!!!!!!!בבקשה בבקשה בבקשה!!!!!!(או לפחות את הלהקות שהוזכרו לפני)

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gif והאוף הקרב. (22.10)

ב22.10 יהיה לי יומולדת 13. וזה מעצבן. כמה שזה נשמע דפוק, אני לא אוהבת את הימי הולדת שלי. בדרך כלל אני קמה ומקווה שלפחות הפעם יעשו בשבילים משו מגניב. וזה לא קורה. חצי מהימי הולדת שלי אני פשוט מעדיפה לוותר. במיוחד שנה שעברה. בת מצווה. אמצע חופש סוכות. החברות שלי (הטובות) נסעו לטיול סוכות של הנוער העובד. בחצות ועשרים קיבלתי טלפוןמהחברות. שזה בערך הדבר שהיה הכי מעניין אותו יום. ארוחת שבת רגילה, 2-3 מזלטובים במסנ ובערב אחת החברות שנסעה הייתה אמורה לבוא אליי וציפיתי לזה, היא הבריזה לי והלכה לילד שהיה מקובל ממש עם מישי שהיא שונאת בחצי סתר וידיד שלה ושלי. השנה אני בכלל לא רוצה שזה יגיע. יש לי פשוט הרגשה מגעילה כזאתי. כי אני יודעת שאני בטח אקבל 'מזל טוב' מכמה אנשים ובטח זהו. ואני מרגישה אנכית, כי אצל כמעט כל החברות שלי השקעתי ביומולדת. =( ועכשיו אני אלך לקרוא או לישון אומשו.

Little Chiwawa

New member
מבינה אותך...

ביומולדת 14 בכלל לא קיבלתי מזלטובים. ואני ממש משקיעה בחברות שלי. אז אני מצפה לפחות למזל טוב אחד מסכן...=\

ש נ ש ן 15

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif זאתשירה

המחשב שלי לא עובדדדדד נמאס לי
והטכנאים האלו מעצבנים :X אם הם לא יביאו לי מחר אני אשתגע אני מתגעגעת

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifהמחשב חזר לשגרה ^^

והוא אפילו יותר מהיר יו ממש התגעגעת

חזרתיייייי

היה הכי חבל"ז בארץ יש לנו מפקד הכי חבל"ז בעולם! גם חתיך, גם נחמד, גם כנה, גם מספר דברים, גם מבט משגע הכול הכול!! ראש השנה אני בבסיס

למעלה