ללהלהלהלה.:]

אנבלייי

New member
זה בסדר :>

אצלי הוא בד"כ נמשך עשרה ימים עד שבועיים. פעם היה לי מחזור במשך חודש שלם!!11 עכשיו אני לא מקבלת כבר שלושה חודשים. מה קרה עם החמוד? :)

חמצמצה

New member
כל המילים הכי יפות שאמרתי לך מזמן

אני לא מוצא אותן כל השעות המתוקות היא לקחה אותן איתה תני אותן בחזרה!! היום תעודות ערבית 100 אנגלית 85 אזרחות 80 מחשבים 80 ספרות 75 נראהלי מתמטיקה 65 ספורט 65 תנך 65 תעבורה 65 פיסיקה 60 נכון לעכשיו ממוצע 74 ביום ראשון נתקן את תעבורה וספורט ביום שישי נתקן את מתמטיקה ומחצית ב' כבר תהיה הרבה יותר טובה^^ בהצלחה

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifבהצלחה גם ממני :]

ערבית 100?!
וספורט צריך למות :\\ כל הכבוד לך על הציונים, ושקיבלת יותר ממה שציפית- זה תמיד כיף ומפתיע :]] [מה זאת אומרת "נתקן"?] אצלי תמיד, אני דופקת ברבע הראשון של השנה, ואז משפרת בהמום בהמשך השנה... מחצית ב' אכן תהיה טובה יותר! למה קיבלתם תעודות כל כך מאוחר?

חמצמצה

New member
מממ לוידעתS:

דווקא כמה בתי ספר קיבלו היוםP: נתקן ממ, כי אפשר לתקן את הציונים בדיעבד, במחשבים, כדי שהציון הסופי (הממוצע של סימסטר ב' וא') יהיה טוב
ובמתמטיקה למשל הוא עושה תמיד מבחן בונוס אחרי התעודות ואז אם זה שיפר למישו, הוא מתקן
תודה על הבהצלחה
גמלך, בהכל^^

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהוא ממש מתקן?

איזה מאגניב! למה אחרי התעודות אבל, ולא לפני? את מרחיבה מחשבים ל-5 יחידות? תודה רבה!

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifדאמ תיסבוכים.

ככה, יש לי חבר, כבר כמעט 7 חודשים. הכול טוב ויפה. יש לי ידיד הכי טוב שהוא החבר הכי טוב ל חבר שלי. הידיד הזה ממש נחמד אליי ואני ממש אוהבת אותו- בתור ידיד. חבר שלי מאוד קנאי וחושב שחבר שלו אוהב אותי, כי "הוא מתנהג אלייך כמו לכול הבנות שהוא רצה" ואני לא יכולה להגיד שזה לא נכון -.- אבל הוא לא יכול לאהוב אותי דאמ! אני החברה של החבר הכי טוב שלו X_X ועכשיו הם כול הזמן רבים ואני מרגישה קצת אשמה בזה... וחבר שלי פוחד שאני אתחיל לפתח רגשות כלפיו ויש אווירה כזאת מציקה. למשל ידיד שלי מי מפלרטט איתי כול הזמן, והערות כאלה בסגנון "אם לא היה את חבר שלך הייתי נותן לך חיבוק כזההההה" וכ'ו ועוד למשל כשסתם דיברתי איתו על איזו ילדה אחת אז הוא התחיל לתאר את הטעם שלו בבנות או מה שזה לא היה הוא תיאר אותי. לגמרי אותי :| ואעה מה עושים עם זה?

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifתסבירי לו בצורה ברורה

שאת החברה של החבר הכי טוב שלו ושלא יכול להיות שום דבר בינכם. [לפחות לא עד את וההוא תיפרדו...] אבל אל תהיה תוקפנית מידי, כי יכול להיות שסתם הטעם שלו בבנות דומה לשל חבר שלו [כאילו... את] ושזה סתם צירוף מקרים ושבגלל שחבר שלך גרם לך לחשוב על זה זה נראה לך נכון.. אבל תגרמי לו להבין את זה.. ומה את עושה פה בכלל? לא היית פה שנים

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifחיח אני קוראת פה :ם

לפעמים ^^ וגם לדבר לידיד שלי לא ילך ממש, כי זה יפגע בו אני יודעת. ואני מאוד אוהבת אותו. אני רק רוצה להרגיע את חבר שלי :ם חיח ולגבי התאור זה הלך ככה: "אני צריך מישי כמוך" "עיניים בהירות, לחיים, שפתיים, שער כמו שלך" "אופי שתיהי שמחה וקופצנית ולא משעממת" [שלפני זה הוא אמר עליי את זה] המקרה הזה היה קצת יותר מידי. חוח וגם עוד משו לפני כמה ימים הוא ליווה אותי לאן שהו ואז הוא אמר "אני מלווה אותך רק כי אני כולכך חמוד" אז אמרתי לו "נכון נכון אתה הכי חמוד" ואז כזה "כה אה, את והבחירות שלך..." ואז הוא שינה נושא במהירות. אוצ'.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifדאבל אאוץ'!

וואו, טוב. אז רק תנסי להרגיע את חבר שלך, שיבין שאת רוצה אותו ולא את החבר שלו. אוחח אני שונאת כשאנשים נהיים קנאים, אבל כולנו ככה.

GalGul000

New member
אללה הפועלללללללללללללללללללל

איזה ניצחון!!!!!!!!!!!!

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifרק לי זה יכול לקרות.

המאורר של המחשב שלי נדפק בגלל האבק, והמחשב נשרף מחימום יתר
ואני לא מבינה איך זה קורה דווקא לי ועוד בחורף..כשהכל קפוא..מילא היה חם בחוץ וזה עוד הייתי מבינה X: בינתיים אני מתנחלת על המחשב של אחי/אחותי.ואין לי פה כלום ]; מעיק. גם מלא זמן לא הכנתי דולי ]: נמנמ, אולי כשיחזור לי המחשב ^-^ אהאה, קנו לי [ולאחותי] גיטרה DD: אתמול
אחרי מלא זמן שביקשתי מאמא שלי, והיא הבטיחה לי שהיא תקנה לי ביומולדת [5 חודשים מהיום] ואאיכשהו הצלחתי לשכנע אותה לפסח וזה, ואתמול היא באה אליי ואל אחותי והיא אמרה לנו כזה 'רוצות שבדרך שלוקחים את המחשב לתיקון נקנה גיטרה?' ואנחנו בהלם כזה ובדקנו אם היא רצינית וזה והיא הייתה רצינית ובקיצור- יש גיטרה. היא קלאסית וחומה [חומה לצערי..רציתי שחורה-כחולה אבל לא נשאר להם בחנות ולא רצינו לחכות שיזמינו, שאמא לא תתחרט פתאום וזה XD] ואתמול, אחרי שעתיים - למדתי 3 אקורדים [E, EM, AM] ואני יודעת לנגן את יונתן הקטן מחברה
ועכשיו האצבעות שלי אדומות וכואבות. אבל זה שווה את זה P: וזהו
סתם רציתי להראות נוכחות, כי לאחרונה הפכתי להיות כמעט סמויה לחלוטין.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifזה מה שקורה כשעוברים מתגובה

מהירה לרגילה
אני יודעת לשרשר, באמת

|יש גיטרה קלאסית שחורה- כחולה?!

+
תתחדשי!! יו, גיטרה זה מאגניב^^ גם למחשב שלי זה כל הזמן קורה :\\ ואז הוא מכבה את עצמו כל הזמן באמצע דברים

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifיש. לחברה שלי יש.

לי אישית יש מעץ חום לעץ דובדבן. ואני מאמינה ששלי יותר יפה משלה. (זה לא משחצנות. פשוט בגיטרה שלי יש יותר גוונים משלה כי היא הרבה יותר בהירה.) אבל גם כחול-שחור זה יפה. גיטרה

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifכן, יש גיטרה קלאסית שחורהכחולה

וזה הדבר הכי שולט בעולם
>>http://www.music-center.co.il/images/2/big/019-020BLb.jpg http://f.nau.co.il/upload/32005/IsraBlog/49528/posts/1737388.JPG ויש יותר יפות, שהשחור בולט יותר והכחול קצת מטאלי אפילו ויותר כהה טיפה ואז זה בכלל..|ריר| אבל לא מצאתי תמונות באינטרנט ו..ממ..זה מה שיש
וקודם המחשב חזר מתיקון וזה, הוסיפו לו עוד מאוורר, תיקנו את הקודם ובדקו עומסים ועכשיו הוא בסדר [עד לפעם הבאה X:] והמחשב גם מתכבה בלי קשר באמצע דברים,, אבל זה כי יש באזור אצלי יותר מדי הפסקות חשמל של כמה דקות אבל זה קורה הרבה [בערך פעם ביומיים], לצערי.. אבל התגלתי לשמור כל דבר כל דקה בערך ולא לעבוד על יותר מדי דברים ביחד כדי שאני אוכל לזכור מה אני עושה במחשב

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאהא, כשהמחשב שלך מכבה

את עצמו כל הזמן אתה לומד לעשות CTRL+S כל חצי שנייה בלי לשים לב אפילו.. זה נראה קצת מוזר את האמת... אבל גם דיי מאגניב:]] מיוחד כזה. כמה גיטרה כזאת בכלל עולה?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifכן, הctrl+s הפך להיות דבר טבעי

כמו למצמץ
זה נראה דיי רע בתמונה. במציאות זה ~הרבה~ יותר יפה
וזה אותו מחיר של גיטרה רגילה [גיטרות למתחילים בטווח של 200-600 תלוי בחברה, איכות, גודל וכו']. אלא אם כן את קונה גיטרה חומה/כל צבע אחר ואז צובעת אז הגיטרה ואז זה תוספת צביעה. אבל בעיקרון אם את קונה את הגיטרה כמו שהיא, כשהיא כבר כחולה- אם מישהו לוקח לך על זה תוספת מחיר הוא סתם גנב >>

o0Invisible0o

New member
אני חיה, אגב.

וקוראת כל יום [בדר"כ בבסיס.] פשוט אין לי זמן כ"כ לכתוב..
אבודים זה מעפן.
זה כל מה שיש לי להגיד.

o0Invisible0o

New member
עונה ראשונה מצויינת..

עונה שנייה טובה, עונה שלישית פשוט נוראית.
הרעיון היה כ"כ טוב, הם יכלו לקחת את זה לכ"כ הרבה כיוונים טובים, מעניינים ולמתוח את הצופים. במקום זה, הם מאבדים צופים, מאבדים עיניין והכי נורא- מאבדים ריכוז. איפה הנושא של העונה הראשונה ואיפה אנחנו היום?
ממש ממש עצוב לי, כי באמת..יכלו לחפור כ"כ הרבה על הדמויות, להסביר דברים על האי..ובמקום הוסיפו עוד דמויות, עוד פרטים לא מוסברים..זה כבר פשוט יותר מדי. שומדבר לא מובן כבר שלוש עונות, אין דבר אחד הגיוני בסדרה, אין דפוס חוזר, אין תשובות..רק עוד שאלות. ותכלס, נמאס משאלות. בלה. חפרתי.
לעומת זאת, העונה השנייה של האוס הייתה פשוט מצויינת, במיוחד פרק אחרון לעונה!!

למעלה