אני אסביר את עצמי
הטעויות שנעשו היו דברים שנעשו לא במכוון, מבלי שידעתי שזה מפריע לו. רק כשרבנו הוא התחיל לצעוק עליי על הכל, וגם אני עליו (כן, היו דברים שהוא עשה והפריעו לי. אחרת לא היינו רבים בכלל...) הוא בן אדם שמדחיק. ז"א, הוא שומר על כל הרגשות שלו בפנים ו~ממש~ לא אוהב לדבר על רגשות בגלוי, עד שהצד השני לא יזום. הצד השני- משמע אני
אנחנו אומנם ידידים טובים, אבל אני ממש לא מצליחה לדבר אליו כמו שדיברתי פעם, ואני לא יכולה להסביר את עצמי יותר. במובן מסויים- זה נראה כאילו הוא לא מנסה יותר להקשיב לי. אז המכתבים הם בכלל לא משהו כמו: "אני אוהבת אותך, אתה המלאך שלי" >< או משהו כזה. כי אני לא טיפוס כזה. אלו מכתבים [יותר נכון, רק המכתב הראשון נשלח, אז אני לא יודעת למה אני מדברת ברבים...] שכתובים בהם דברים יפים שמרמזים על כל מיני דברים. אלו ציטוטים משירים, סיפורים עם מוסר השכל וכו'... אני פשוט רוצה שהוא יקשיב לי שוב, זה הכל. אני לא מצפה שיאהב אותי שוב או משהו >>' האמת שחשבתי לגלות לו את זה במכתב שלפני יום ההולדת שלי. ז"א, תכננתי לשלוח את המכתבים בכל יום רביעי, עד היומולדת שלי (זה יוצא בדיוק אחרי 7 מכתבים. היומולדת שלי ב-29.3 שזה יוצא יום חמישי XD) ואז... לא יודעת. גם ככה הוא כל הזמן אמר ש"משהו הולך לקרות ביום הולדת שלך. יש לי הרגשה..." עזבו, נראלי שאני ~באמת~ צריכה פסיכיאטר או משהו XDD אני מתנהגת כמו ילדה בכיתה ג'
אעהה, תמי, והשיר שלך בחתימה ~כ"כ~ מדהים
"I don't wanna close my eyes..." ראית את הסרט?