ללהלהלהלה.:]

yaeloolik

New member
חחחחחחחחח הרגת אותי:]

תודה:]. בנתיים יש לי רק לחרוש להיסטוריה אז אני מסודרת! אבל אני שונאת את כל המקצועות האלה.. היסטוריה ספרות וכו'... זה לא מעניין אותי בכלל ואני לא מבינה מה רוצים ממני. ואני ממש גרועה בלמרוח שאלות

rotemi22

New member
אני מרגישה בכיתה ד' ../images/Emo6.gif

אני כאילו ממש שולחת לו מכתבי אהבה בדואר XD והוא לא יודע ממי הם. אני מרגישה טיפשית ברמות. אבל נו, הבטחתי לעצמי שאני לא אוותר עליו, אז אני משתדלת שלא ;;

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמדוע?

לא מדוע את מרגישה בכיתה ד', אלא מדוע את שולחת לו מכתבי אהבה בדואר בעילום שם? [זאת לא ביקורת או משוה, אני רק תוהה]

XD../images/Emo96.gif

אמרת שאת לא מוותרת עליו, אבל איך הוא אמור לדעת שאת לא מוותרת עליו, אם הוא לא יודע שזו את ששלחת לו את המכתבים? עדיף פשוט להגיד לו את זה, לפני שמישהו אחר כבר יגלה לו..

rotemi22

New member
הוא חושד בי גם ככה XD

הוא: "תגידי, יכול להיות שהיית אתמול בסביבת הבית שלי?" [אנחנו לא גרים קרוב ><] אני: "אממ.. למה?" הוא: "תעני." אני: "האמת שכן. אני יודעת ששיקרתי, אבל באתי לספריה ביחד עם דימה כדי לחפש מאמר בשביל העבודת חקר שלי. לא רציתי להגיד לך כי אם נועה הייתה מגלה שהייתי בסביבה- הייתי נרצחת. מצטערת ששיקרתי" הוא: "אה... אממ. טוב." אף אחד לא יגלה לו, כי רק החברה הכי טובה והידיד הכי טוב שלי יודעים. אני לא יודעת אם לגלות או לא. כי מצד אחד- אני רוצה שהוא ידע שזה אני. אבל מצד שני, אני מכירה אותו. אם אני לא אזום משהו- הוא לא יעשה כלום. והוא בטוח שזו אני ממילא. וזה סתם מכתבים חמודים כאלה, עם ציטוטים משירים יפים וסיפורים עם מוסר השכל. כמו גמד-ענק כזה ^^ פשוט כי הכל בינינו נהרס בגלל טעויות מסויימות שאני שואפת לתקן עכשיו. בקיצור- אני זקוקה לפסיכיאטר XD

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמי הוא?

ידיד טוב, אקס, או סתם מישהו? הכי טוב שפשוט תגידי לו. ולדעתי גם עדיף פנים מול פנים. איך הוא מגיב על המכתבים?

rotemi22

New member
הוא הכל חוץ מסתם מישהו.

התחיל כידיד טוב, הפך לידיד נפש, אח"כ לאח, ואז לחבר. עכשיו הוא אקס.
הוא אהב אותי קרוב לשנה ועזב אותי. הכל בגלל כמה טעויות שבאמת הייתי נמנעת מלעשות אותן אם הייתי יודעת שהן כ"כ מפריעות לו (דברים שעשיתי לא במכוון, כמובן.) אז הוא יודע שאני אוהבת אותו. והוא סיפר לי רק בצהריים על המכתב. [כאילו שאנ'לא יודעת ><] הוא לא רוצה להגיד לי מה כתוב בפנים, והוא אומר שהוא חושב שזאת אני. אני מכחישה. אני מתוסבכת, הא?

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifכן, קצת..

סתם, אני חושבת שזה ממש חמוד.. מה עשית שבגללו נפרדתם? הוא עדיין מרגיש אלייך משהו?

rotemi22

New member
../images/Emo9.gif

מה עשיתי... וואי, קשה לומר. דברים שנראים כמו סצנות קנאה, למרות שמעולם לא קינאתי, כי הוא היה נאמן לי תמיד... :/ אבל זה נעשה באמת בטעות. רק אח"כ קלטתי שהוא הבין את זה ככה. הוא אמר שהוא עדיין מרגיש אליי דברים, אבל לא משהו ששווה לחכות בשבילו- לדבריו. הרגע הוא עשה משהו מוזר למדי, שמזכיר לי סצנת קנאה >< אבל אני לא רוצה להיכנס לאשליות וכזה. קוראים לך אופיר? :) צירוף מקרים, גם לו
אני אוהבת את השם הזה

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifDD:

יאפ, אופיר :] זה באמת אחלה שםP: חח, תודה
אני מקווה בשבילך שהכל יסתדר, אתם נשמעים חמודים P:

XD../images/Emo96.gif

לפי דעתי, במכתב הבא שלך פשוט תגלי לו מי את וזהו:]. כי אמרת שאת רוצה לתקן את מה שנהרס בניכם בגלל טעויות מסויימות, אבל איך זה יכול לתקן אם הוא לא יודע שזו את?

rotemi22

New member
אני אסביר את עצמי :)

הטעויות שנעשו היו דברים שנעשו לא במכוון, מבלי שידעתי שזה מפריע לו. רק כשרבנו הוא התחיל לצעוק עליי על הכל, וגם אני עליו (כן, היו דברים שהוא עשה והפריעו לי. אחרת לא היינו רבים בכלל...) הוא בן אדם שמדחיק. ז"א, הוא שומר על כל הרגשות שלו בפנים ו~ממש~ לא אוהב לדבר על רגשות בגלוי, עד שהצד השני לא יזום. הצד השני- משמע אני
אנחנו אומנם ידידים טובים, אבל אני ממש לא מצליחה לדבר אליו כמו שדיברתי פעם, ואני לא יכולה להסביר את עצמי יותר. במובן מסויים- זה נראה כאילו הוא לא מנסה יותר להקשיב לי. אז המכתבים הם בכלל לא משהו כמו: "אני אוהבת אותך, אתה המלאך שלי" >< או משהו כזה. כי אני לא טיפוס כזה. אלו מכתבים [יותר נכון, רק המכתב הראשון נשלח, אז אני לא יודעת למה אני מדברת ברבים...] שכתובים בהם דברים יפים שמרמזים על כל מיני דברים. אלו ציטוטים משירים, סיפורים עם מוסר השכל וכו'... אני פשוט רוצה שהוא יקשיב לי שוב, זה הכל. אני לא מצפה שיאהב אותי שוב או משהו >>' האמת שחשבתי לגלות לו את זה במכתב שלפני יום ההולדת שלי. ז"א, תכננתי לשלוח את המכתבים בכל יום רביעי, עד היומולדת שלי (זה יוצא בדיוק אחרי 7 מכתבים. היומולדת שלי ב-29.3 שזה יוצא יום חמישי XD) ואז... לא יודעת. גם ככה הוא כל הזמן אמר ש"משהו הולך לקרות ביום הולדת שלך. יש לי הרגשה..." עזבו, נראלי שאני ~באמת~ צריכה פסיכיאטר או משהו XDD אני מתנהגת כמו ילדה בכיתה ג'
אעהה, תמי, והשיר שלך בחתימה ~כ"כ~ מדהים
"I don't wanna close my eyes..." ראית את הסרט? :)

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifזה ממש חמוד!!

תעשי את זה!! תשלחי לי 7 מכתבים עד ליום הולדת שלך [מזל טוב!, אגב] ואז בשביעי תגידי לו שזו את. זה ממש יפה שזה לא "אני רואה אותך בשיעור מביט אל המורה וליבי מפעפע בקירבי" או משהו, אלא כאלה סיפורים וציטוטים של שיירם. ממש אהבתי את הרעיון שלך, תעשי, תעשי! בת כמה את בכלל? וזה ממש שיר יפה
אני לא ראיתי את הסרט :[ זה על מלחמה או משהו כזה, לא?

rotemi22

New member
חחח תודה :)

אני בת 14 וחצי, בעוד חודש וחצי בת 15 ;]] השיר מדהים :) הסרט עוד יותר
הוא על זה שכמה אסטרונאוטים מצילים את כדוה"א מפגיעה של אסטרואיד בו. נשמע מטומטם, אבל זה אחד הסרטים היותר מדהימים שראיתי. הוא פשוט מרגש עד דמעות, וסיפור האהבה שבו מרגש עוד יותר. מומלץ בהחלט
יש לך מסן? אשמח לדבר איתך מעבר לכאן:]

../images/Emo24.gif../images/Emo96.gif

אולי פשוט תדברי איתו? אם את תזמי את השיחה..:]. לא איתי את הסרט, אבל אני חולה על השיר. הקליפ פשוט גורם לי לבכות אז לראות את הסרט יהיה יותר מידיXD.

rotemi22

New member
:]

כן, אני בהחלט מתלבטת מה לעשות... :) וואי, אבל הסרט מדהים :] כדאי לך :) למרות שהוא באמת מרגש, ולא הפסקתי לבכות בו
תמי, יש לך מסן? איי סי? משו? ;;

למעלה