ללהלהלהלה.:]

אנבלייי

New member
ויייייייי

העולם מתפרק~~!!1 לא קיבלתי גם שלושה חודשים. :S ויש מלא לימודים ובלהבהבלהלהה ויותר מידי סיפורי אהבה-שוברי לב מתרחשים כרגע בסביבתי הקרובה, וגם זה הופך את כולם למפורקים ולחוצים ובוכים. כל היום רק דמיינתי את הסולן של Guns N' Roses אבוד ושבור בכלמיני אורגיות ואחרי זה בוכה מסומם איפשהו. למה? משהו לא בסדר במוחי הקט והמעוות?

LudaGirl

New member
חחחח לא קיבלת 3 חודשים?

אצלי זה סימן לא טוב, חחח. ואי, איך שנאתי את הגיל הזה שיש מלא דרמה.. העיקר שאת לא דרמטית

וואו../images/Emo96.gif

המחזור שלך מחורפן! אולי תלכי לרופאת נשים? היא תתן לך כדור שיסדר את זה:]. טוב, ברור שיש סיפורי אהבה-שוברי לב מסיבבך, זה הגיל:p
. XDDDD. הכל בסדר איתך

Damn it

New member
בלעחס, שמונה ימיפם!!1

לא מדובר בנס חנוכה, מדובר בדבר דוחה ואדמדם שיוצא לי מהכוס כבר שמונה ימים. שמונה ימים!111 ואטדהפאק?! זסה כאילו לכפר על החודשיים -שלושה שלא קיבלתי?! גרררררררר. חוצמזה הייתה לנו היום הצגה. ומישהומשחמודמהכיתהחיבקאותהובלהעחס.איןלוחברהבכלל??! ורר. אני מרגישה עכשיו שכללללל מה שבניתי איתו הולך ונעלם. כאילו, עכשיו צריך להתחיל מאפס. רר.

GalGul000

New member
אני מכירה מישהי שקיבלה 48 ימים ברצף

גם אחרי 3 חודשים שלא קיבלה... יהיה טוב

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifתקווי שזה חד פעמי!

אצלי המחזור סדיר. אבל סדיר בורה לא חיובית. 20-23 יום בין תחילת מחזור לתחילת מחזור הבא, כול מחזור 8 יום!!! משמע יש לי 8 ימי מחזור ואז 12-15 ימים, לרוב פחות משבועיים בלי מחזור ואז שוב מחזור. + כאבים נוראיים בבטן בגב בחזה. אבל לפני חודש הלכתי לרופא לקחת גלולות למנעית הריון כי שמעתי שזה יכול להסדיר את זה ולהקל בכאבים וזה.. אז נראה מה יצא לי מזה, כי זה פאקינג שואה! אז חיח בהצלחה לך ^^ מזדהה עם כאבך 3>

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifרק 20 יום?

משתפת בצערך
גם אצלי זה סדיר, וגם 8 ימים, אבל לפחות מתחיל מחזור אחד למישנהו יש 30 ימים בדיוק :] [זה הדבר היחידי שמחזיק אותי בלי לקלל את המחזור הזה כל דקה] תגידו, גם לכם כל ההורמונים משתוללים דווקא בשבוע שלפני המחזור?

GalGul000

New member
כן ;[

בשבוע לפני ובמחזור עצמו.... אני נהיית עצבנית בוכה מכ-ל שטותתתתתתת רבה עם אנשים וסתם נהיית רגישה כזאת. איכ.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifממש!

אני לא יכולה עם זה, צריכים להיות כדורים נגד זה וא משהו. החודש שכחתי שאני עומדת לקבל עוד מעט והיה לי ממש שבוע נורא, ולא הבנתי מה קורה לי, כל דבר שקרה לי התחלתי לבכות, הייתי צריכה לעשות בוחן בנאגלית, והתחלתי לבכות באמצע המבחן, ואז אמרו לי שאיזה שיעור שהיה אמור להתבטל בסוף לא מתבטל, וכמעט התחלתי לבכות וארר אבל אז כשקיבלתי סוף סוף, זו הייתה ממש הקלה, חשבתי שאני כבר מתחרפנת
. אוף, זה ממש נורא :\

חמצמצה

New member
לחברה שלי גם יש PMS

והיא פשוט נהיית עצבנית כזאת בצורה קיצונית. החבר שלה בתקופות האלה פשוט לא מבין מה היא רוצה מחייו והוא נהיה קצת אומלל בימים האלה

Stinki Winki

New member
תסמונת קדם ווסתית

לא? גמני קצת מיטרללת לפני מחזור. גיליתי שלהתנזר מקפה בתקופה הזאת זה מרגיע, לעבור לשוקו או לתה.

Shusho

New member
גם לי יש PMS

אבל החבר שלי יודע בדיוק מתי אני במחזור (נכון, נשמע מגעיל אבל בחיי שמשעשע לחלוק איתו חוויות כמו "סעמומעמעעמעווווווועמוווווווווווו כואב ליייייייייייי איככככ דםםםםםםםםםםםם בוווווווווהווווווווווווו") ולפעמים אפילו זוכר מתי אני הולכת לקבל כשאני לא (טוב זה סתם פריקי) וזה אומר שהוא יודע בדיוק מתי לא להתייחס לקפריזות שלי - שבוע מראש כל התחרפנות שלי נגמרת ב"טוב את לפני מחזור" (ואז אינ מתעצבנת "בואנההההההה אני לפני מחזור אני לא פיל!!!!!!!") אבל זה חוסך הרבה ריבים.

GalGul000

New member
../images/Emo6.gif

גם לי יש נטייה לחלוק את זה עם יותר מידי אנשים. בטיול חנוכה הייתי אמורה לקבל... פתאום באיזה לילה התחילו לי כאבי מחזור מטורפיייייייייים אשכרה עברתי אחד אחד [ואני לא מגזימה!!! אשכרה כולם] וביקשתי שיתפללו בשבילי שאני לא אקבל. חחחח כולם התפללו. האמתי ש95% מהאנשים שביקשתי מהם היו בנים... חצי מהם אפילו לא הכרתי. [לא שזה עזר, כן? חצי שעה אחרי כבר קיבלתי..]

InvisibleTouch

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את כל כך כמוני!

וואו איזה קטע חזק. אשכרה צחקתי בקול רם מול המחשב כמו איזה דפוקה.

חחח גמאני זה ככהה

אצלנו זה רק בנות אז זה ככה מדברים בחופשיותת אבל הבנים שאני מכירה יודעים מתי אני במחזור(גילו לבד :p) ככה שהם יודעים מתי להזהר,למה שתקופה הזאתי אני נוראית!!! איזה מזל שיש לי מחזור יומים/ארבעה :) וזה כל חודשים או חודש וחצי ולפני זה,3 ימים בדיוק כואב לי הבטן וזהו!!!

למעלה