אצלנו התיכון זה מט'
אז אצלי תחילת ט' הייתה טיפה קשה, למרות שבמתמטיקה למשל פשוט הייתי מלכה

המורה ישר אהב אותי^^ לי דווקא יש אחלה תירוץ, הפסדתי בסימסטר הזה חודש לימודים בגלל המשלחת לארה"ב
היום קיבלנו תעודות, יש לי ממוצע 74. יותר טוב ממה שציפיתי
תבדקי קודם כל אם כל הציונים באמת מגיעים לךP: ככה מתחילים לחפש תירוצים^^ כי למשל בספורט הכלבה נתנה לי 65, כשאני בין היחידות שמשתתפות ולא מבריזות ובאות עם תלבושות וכלכך נכנסות למשחק שאני תמיד חוטפת את הכדור או את אחת הבנות באחד מאיברי הגוף
בתעבורה הכלבה2 הורידה לי כי לא הבאתי לה אישור רפואי, אבל זה כלכך בעיה שלה כי היא מגיעה בדיוק יומיים לבצפר קשה למצוא אותה. ובפיסיקה, נו הוא חרא מורה, הי"בים עשו עצומה נגדו ונפטרו ממנו
הלוואי עליי. בקיצור, ביום ראשון אני אמורה לגשת לשתי המורות ולנבוח עליהן, וכל מי שלא מסכימה לתקן לי ציון אני אמורה להגיד לה "אז אמא רוצה להפגש איתך, מתי את פנויה?" *עם חיוך זדוני* ואל תדאגי, פשוט צריך לדעת איך לכתוב לכל מיני מורים ובכל מיני מקצועות כי קצת יותר נוקשים בתיכון, וקצת יותר רוצים דיוק בגלל הבגרויות
למשל ספרות, צריך לדעת הכל פרפקט כדי למרוח בערך עמוד לשאלה. היסטוריה כנ"ל, חשוב לזכור שנים ושמות ודוגמאות, כי זה מרשים
אזרחות, יש כלל זה"ב (זיהוי, הסבר, ביאור?) צריך קודם כל לזהות נכון את החוק המסתתר, אחרת כל הנקודות יורדות. ואז למרוח איזה 5 שורות לשאלה לפחות
ואז לתת דוגמא מהקטע או ממך, תלוי בשאלה. מתמטיקה- פשוט צריך לדעת לפתור
בגיאומטריה חשוב לדעת שצריך להסביר את הפתרון כאילו את מסבירה למישו שאין לו מושג בגיאומטריה. באמת! שנים לקח לי לקלוט את זה, הייתי מדלגת על שלבים כי זה מובן לי מאליו
למשל להסביר שאם יש זווית שהיא 45 ועוד זווית שהיא 45 במשולש, מכאן שהזווית הבאה היא 90 מעלות. כי סכום הזוויות במשולש 180 מעלות! כןכן צריך לציין את זה
לשון- מממ האמת, תרגול זה לא משו, פשוט צריך לשנן את החוקים וליישם במבחן, הלך לי ממש ממש טוב בלשון בגלל זה. איזה עוד מקצועות חובה חשובים יש?
בעקרון, אלה כל הדברים שלמדתי בשלוש שנים האחרונות
בהצלחה בכיתה י', אל תילחצי, בסוף השנה את תראי שהיא ממש ממש קלה, ואני עשיתי 6 בגרויות ב5 מקצועות באותה שנה
וסיימתי לשון עם 88 היסטוריה (יחידה אחת, השניה בי"ב) 86 מתמטיקה (005) 94 מחשבים (יח' 1) 98 מחשבים (2 יח') 100
ערבית (1 יח') 98 חוי, איזה חפירה על ציונים
אבל אני מנסה לפרגן לעצמי.. גמאני אוהבת אותך 3>