לכבוד החג

היום בתפוז אנשים../images/Emo39.gif

יש לכם רעיון כיצד יראה יום שגרתי בחיי רננה הרכילאית? פורום היכל התרבות מציע אלבום של "מה קשור" כפרס לרעיון היצירתי ביותר. אתם מוזמנים
עמותת "ספיישל אולימפיקס" - העמותה למשחקים אולימפיים מיוחדים העוסקת בארגון ספורט תחרותי לאנשים עם לקות שכלית מזמינה אתכם לכנס מקצועי בכפר המכביה המיועד למאמנים / מדריכים בענפי הספורט השונים ולמורים לספורט. כל הפרטים בפורום ספיישל אולימפיקס. חג שמח

MsKittin

New member
../images/Emo6.gifהנושא שחוק אבל....

הפעם זה מצחיק! מד זיין, נסו ותהנו....

55 מאנשי הפורום אישרו

את השתתפותם בפרויקט המקלדת 50 זה אני ועוד 5 מי הם ה5 שאישרו חחחחחחחחח

ג ל י ן

New member
שימו ../images/Emo23.gif פעילות לסוכות לילדים והור

מרכז המבקרים של ידיעות אחרונות מציע סיור ,על מנת לראות כיצד עושים עיתון. הסיור בהדרכת עיתונאי ויראו בו את כל תהליך הייצור ,מחומר הגלם ועד השלמת העיתון. משך הפעילות שעה וחצי , כולל צפיה בסרט וכיבוד קל . מומלץ לכל המשפחה ולילדים מכיתה ג' אך אפשר גם פחות. הסיורים מתקיימים בשתי בתי דפוס בראשל"צ , ובכרמיאל. הסיורים ללא תשלום. חובה תיאום מראש בטלפון : 03-9632251 שרית. לא עובדת בעיתון ואין לי פרטים נוספים , שלחו לי הזמנה הביתה היות ומנויה לעיתון. לי אישית נראה כחוויה מרתקת.

maof

New member
שניה רק רגע בבקשה../images/Emo132.gif

זאת הזמנה לדייט
מעוף

maof

New member
מזל אצל אחד ../images/Emo13.gif

יכול להתפרש כחוסר מזל אצל האחר. מעוף

ג ל י ן

New member
מעוף אתה רואה........

המזל שלי יהיה שלא אתקל במורה ללשון כי אז כל מילה שניה שלי תתוקן. שגיאות השפה שלי הן רבות ולא ברמה של מורה ללשון. וחוץ מזה באמת חויתי וכדאי.

maof

New member
../images/Emo13.gif כל אחד והמזל שלו....

שדרך אגב בקבלה כתוב..... שמזלו של אדם יכול להשתנות רק לטובה
מעוף

יש פרט קטן שרציתי לחדד ברשותך...

מדובר ב|שתי| בתי דפוס הממוקמים בראשל"צ ועוד אחת בכרמיאל (כלומר בסה"כ שלוש בתי דפוס?) או שמא |שתי| בתי דפוס בסה"כ (אחת בראשל"צ ואחת בכרמיאל?) לי אישית נראה הרבה יותר מרתק לגור בראשל"צ, נתניה ורמת אביב בעת ובעונה אחת...

ג ל י ן

New member
גם בתור מורה ללשון אתה לא משהו

לא מספיק בתור גבר נכשלת. ולא יורדת לרמה שלך , ומקווה שלא תבוא שחלילה לא יקבעו לך ביום שלי ואראה אותך. ההזמנה בטלה עבורך.

יערית

New member
אז מה היה לנו?

ארוחה קלילה טעימה ונעימה.ועכשיו....זמן לגרפס! למי יש זמן לזה כשבאים הביתה וצריכים : לחפש איפה הכלבה השתינה/או עשתה קקי להרדים את הילדים לשחק א\עם הכלבה כי היא מבקשת זאת לשבת לנשום אויר "צח" אנהלציה לשבת מול המסך ולקרוא .....בלה בלה בלה מי מוכן לשחרר אותו עבורי?

למעלה