גליה שיהיה לך חג שמח
ס סנוניתת New member 17/10/05 #87 מי יודע איפה הסוכה של גליה?../images/Emo4.gif גמני רוצה לכייף בסוכה של גליה
ב בפריחה מחודשת New member 16/10/05 #26 ../images/Emo177.gifיש עקיצות שיכולות להיות .... קטלניות.... ויש כאלה שהן סתם....חסרות טעם....
ח חי יחידה New member 16/10/05 #27 כ../images/Emo80.gif לא נמאס לך לזרוע ? תתחילי לפרוח באמת אז יעלמו לך גם כל הניקים שמתבלבלים לך מה את אומרת נראה אותך גם? נביא לך נשיקה (מדבקת)?
כ../images/Emo80.gif לא נמאס לך לזרוע ? תתחילי לפרוח באמת אז יעלמו לך גם כל הניקים שמתבלבלים לך מה את אומרת נראה אותך גם? נביא לך נשיקה (מדבקת)?
ח חי יחידה New member 16/10/05 #5 קבבים קבבים קבבים קבבים קבבים קבבים קבבים קבבים קבבים קבבים קבבים קבבים קבבים קבבים סתם הייתי חייבת להגיד עוד פעם אחת מרעב
קבבים קבבים קבבים קבבים קבבים קבבים קבבים קבבים קבבים קבבים קבבים קבבים קבבים קבבים סתם הייתי חייבת להגיד עוד פעם אחת מרעב
ח חי יחידה New member 16/10/05 #7 טקילה אני מקפיצה לפעמים ../images/Emo3.gif אבל אבסולוט זה דוקא רעיון לא רע בירות יהיה מחר! בירות? יין? וודקה? אוי אני כבר אכלתי
טקילה אני מקפיצה לפעמים ../images/Emo3.gif אבל אבסולוט זה דוקא רעיון לא רע בירות יהיה מחר! בירות? יין? וודקה? אוי אני כבר אכלתי
ה העקרב המפנק New member 17/10/05 #53 רעיון לא רע ???? הניתן לחיות בלי כאשר יוצאים לבלות????? חג שמח ויום טוב
ל ל י M ו ר New member 16/10/05 #10 אין חיסון ואין מה להיכנס לפניקות אומרים שהסיכון לחלות הוא בעיקר למי שמסתובב ליד עופות כלומר בלולים או מובילי בשר. החיסון הוא לשפעת הרגילה.
אין חיסון ואין מה להיכנס לפניקות אומרים שהסיכון לחלות הוא בעיקר למי שמסתובב ליד עופות כלומר בלולים או מובילי בשר. החיסון הוא לשפעת הרגילה.