לכבוד החג

maof

New member
לשחרר ביקשת ../images/Emo6.gif

בבקשה
לפעמים תבכו ואף אחד לא יבחין בדמעות לפעמים תצחקו ואף אחד לא יבחין בחיוך לפעמים תפחדו ואף אחד לא יבחין ברעד לפעמים תיפלו ואף אחד לא יבחין במאבק לפעמים תשקרו ואף אחד לא יתפוס אותכם לפעמים תאחרו ואף אחד לא יבחין בכך אבל תפליצו פעם אחת....... וניראה אם אף אחד לא יבחין מעוף

maof

New member
אני לא מרמז על כלום ../images/Emo6.gif

ביקשת עזרה בשיחרור.....ושחררתי
מעוף

maof

New member
ה...5 ק"ג זה עבורי לא עבורה

אני צריך משהו שיאפס אותי. מעוף

יערית

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif

תגיד זה מספק?

אייל 401

New member
אני נמס

רגע מה לפתוח קודם ,את הידיים לחיבוק את הפה לנשיקה או את המתנה הלב כבר פתוח .......

Mastul4u

New member
איזה מזל שיש לך מה לעשות....

אחרת היית מביאה אותה כל הזמן בגרעפסים.....

סתוית5

New member
הזה המקום? מנסה ליצור קבוצה חברתית

הגעתי למסקנה, כמי שפרודה כבר כמה שנים, שמה שמתאים לי הכי זה ליצור קבוצה חברתית, קבוצה שנפגשת בימי שישי בערב בכל פעם בבית אחר, לא קבוצה גדולה והמונית מידי ולא קבוצה קטנה מידי, כזו שתאפשר מפגשים חברתיים עם בסיס משותף נושאי שיחה משותפים. לא ממש יודעת איך להתחיל. חשבתי לפנות אישית לכמה מהפרודים/גרושים שבאיזורי, ולבקש מכל אחד שיביא עוד חבר. וככה ליצור חברה שנפגשת בימי שישי, האם לדעתכם זה ילך? או שאני לא מציאותית וכל מה שאנשים רוצים זה למצוא בן/בת זוג לזוגיות. אשמח לשמוע תגובתכם.

יערית

New member
חג שמח

באמת שיהיה לכולנו חג שמח ,לפרודים,לגרושים,לנשואים,לרווקים, לבודדים,לאנשי המשפחות,לחברים,לזוגות,לבליינים ולאנשי הבית. יש לך פה קבוצה כזו,ממש מתחת לאף:)

סתוית5

New member
תודה אישה יקרה את צודקת אבל....

אני מדברת על קבוצה קטנה יותר, אני מבינה לפי מה שקוראת כאן שאתהם קבוצה גדולה, של אנשים מכל חלקי הארץ מכל הגילאים. אני מנסה ליצור קבוצה קטנה, משהו כמו לא יותר מ20 אנשים. שיהיו בני 45-55. מאיזור גדרה. בני המושבים והישובים שבאיזור. שבמקום לשבת בימי שישי בבית, או בביתם של זוגות חברים מהעבר רוצים לגבש חברה של אנשים במצבם האישי, עם נושאי שיחה משותפים בילויים משותפים. אולי להזמין מידי פעם הרצאה, או הפעלה קולינרית מעניינית. או סתם לארח על פיצוחים ובירה במרפסת. זו הפנטזיה שלי.

סתוית5

New member
תודה אהבתי.....אכן התחלה של כל

יוזמה או רעיון הוא מהחלום או הפנטזיה. אישית בעד לפנטז.... להאמין ולממש

יערית

New member
שיתגשמו עם בוא הגשמים../images/Emo6.gif

אני בעד! מי מאיזור גדרה ,פרוד פנוי, להתכנס לכבוד הפנטזיה של סתווית המחודשת שלנו?

סתוית5

New member
בני 45-55 מאיזור גדרה המעוניינים

להתגבש לקבוצה חברתית של כ-20 חברים, הנפגשים בימי שישי בערב. שמצבם האישי פרודים/פרודות גרושים/גרושות....(לא נשואים) הגרים באיזור גדרה ומושבי הסביבה יכולים ליצור איתי קשר במסר אישי שימו לב. הדגש הוא על "רוצים להשתייך לקבוצה חברתית" חברה(ח עם צירה...ב' עם שוא)

סתוית5

New member
לאור ההענות במסרים אישיים מקפיצה

כדי שהידיעה לא תדחק לתחתית העמוד.

d a n i e l s 5

New member
איפה זה גדרה???????????

נו אני לא יכולה עם כל השמות החדשים האלה....... קצת היסטוריה על גדרה בבקשה ממך.....יעזור לי מאוד להחליט.

למעלה