לכבוד החג

אז אולי

שתתגבש גם באשקלון והסביבה קבוצה כזאת של פנויים פנויות, יהייה נחמד, אני מכירה קבוצה כזאת במרכז הארץ, ולפי מה שהבנתי מה זה הם נהנים, יוצאים ביחד למפגשים בערב שבת, יוצאים לטיולים משותפים, וכו' רעיון מצויין צריך רק יזם ומארגן, שיקחו על עצמם את ההערכות

סתוית5

New member
יש בכל מיני מקומות בארץ קבוצות

חברתיות של פנויים ופנויות. אני מנסה לארגן משהו לבני איזור גדרה והסביבה הקרובה. חושבת שיש חשיבות גדולה להשתייכות איזורית, פשוט מהבחינה הטכנית שקל יותר לארגן מפגשים. וחוץ מזה עם מחירי הדלק היום..... לא כולם מרחיקים לכת מביתם.

סתוית5

New member
תודה לכל המתייחסים אך מבקשת לכתוב

במסר אישי על מנת שאוכל ליצור קשר איתכם. לציין מספר טלפון ומקום מגורים ותודה על כל איחולי ההצלחה.

ריהוט לילדים |שאלה|

כיון שאני משנה מידי פעם מיקום רהיטים כבר שברתי לבנים את הסיפריה וחושבת לקנות בזמן הקרוב משהו חזק וטוב. כנראה שמשהו פשוט מעץ לא יספק את המטרה ומשהו יותר מידי כבד שמתמקם במקום אחד לא הכי טוב לאמא שמזיזה ומשנה חדרים. אז חשבתי משהו טוב שהבסיס שלו מברזל (שלא מתפרק כל כך מהר כשגוררים אותו ממקום למקום). פעם היו רהיטים של ברקן אם אני לא טועה. העמודים והמדפים בבסיסם היו מברזל והשאר עץ?! מישהו יכל להמליץ על חנות לא יקרה מידי עם סחורה טובה למדי?

shick34

New member
לדעתי הכי טוב

תפני למסגר שיכין לך את העמודים ונגר שיכין מדפים.... וכך תקבלי גם כוננית חזקה גם זולה,וגם מותאמת בדיוק למידות החדר... מצד שני אין יותר פשוט מללכת לחנות אז...

maof

New member
בוודאי נגר ../images/Emo70.gif

הם עושים ביקורי בית. מעוף

הכי טוב

לסרטט מה רוצים ואז מזמינים מנגריה שתי פלטות של סנדוויץ מצופה משני הצדדים לפי המידות שרצינו וכל שנשאר זה לשבת לחבר יודע שאמרת לא "מעץ" אבל רוב הרהיטים היום הם מסיבית או MDF פלטת סנדוויץ אדום תחזיק גם יותר ממתכת ועלות של כזה דבר בסביבות ה450 שח

shick34

New member
אם החלטת ללכת על זה

אז את צריכה להתחיל קודם עם מסגר... שיבנה את השלד.את המדפים עצמם אפשר להשיג אצל נגרים בשיטת "עשה זאת בעצמך" או אפילו בהום סנטר.

אני אישית לא אוהבת ברזלים זה קר...

אם תרצה עזרה ברכישת רהיטי עץ אשמח לעזור לך אני מוכרת ספריות גם לא מעץ מלא במחירים עממיים וכמובן תקבלי את ההנחות שלי

למעלה