לכבוד החג

סתוית5

New member
גדרה, אחת מהמושבות הותיקות במדינה

נמצאת דרומית לרחובות. סביבה יש גוש מושבים, מושבי עשרת. אנשים אייכותיים ונחמדים. ומהכין את?

אךך הפלאפל של גדרה../images/Emo21.gif

זוכר שהייתי בצבא תל-נוף היינו בורחים לפאלפל של גדרה שנמצא על הכביש הראשי דרומית לבסיס אךך נוסטלגיה תגידי עדין הפלאפל נשאר מאז ?

d a n i e l s 5

New member
מהיכן אני??????

אני מהחדר האדום/הסגול/קומונת המרכז/קומונת הצפון/קומונת פרודים פרודות.....יענו אונברסלית שכזאת...."אשת העולם". ועכשיו אחרי שקראתי את ההיסטוריה של גדרה אין לי בעיה גם להשתייך לקומונה "גדרה". ורגע של רצינות.... שיהיה בהצלחה .

יערית

New member
בהצלחה../images/Emo140.gif

זה לא הכמות את יודעת-איכות שצריך לדוג בפינצטה:) {כל הזכויות שייכות לקוקו בע"מ, בסיגנון אותנטי משלי
}

סתוית5

New member
צודקת יעירית זו לא הכמות אבל...

כדי לדוג בפינצטה את האיכות את צריכה להתחיל מאיזשהו מקום. ברור שארצה להגיע לקבוצה איכותית, אבל נראה לי לא לעניין לכתוב "אקדמאים" או כל הגדרה אחרת. מאמינה שאם יתקשרו אפשר יהיה להתרשם מהאנשים. ולמדתי בחיי כבר לא לפסול אדם בשל השכלתו מבטאו או כל סממן חיצוני אחר. הקריטריון היחדי הוא נכונות האדם להיות משיוך לקבוצה חברתית, שיש בה גם מחוייבות כמו לארח בתורו. ולהיות מעורב.

GOLF46

New member
עכשיו עשית לי את זה

אני עובר דירה לגדרה צריך עזרא מהמקומיים לברור עלויות של דירה 3 חדרים מרוהטת עם גקוזי וחדר כושר שיהייה לכולנו חג שמייח מכל חלקי הארץ

GOLF46

New member
אל תמדאג אני לא משכיר הבית שלי

מקסימום נחליף דירות אני לוקח שלך אתה מקבל שלי קפיש??

folkman1

New member
גולפי ומה עם המפלגה ההיא בצפון

רוצה להיות רשום ביותר ממפלגה אחת ה...ההההה פרימריז להשפיע אם יקבלו אותך אני עותר לבד"ץ ולא לבג"ץ כי שם מכירים כמוך חברי הטוב גולפי

סתוית5

New member
לא הבנתי מעוניינת או לא. מהיכן את

אבקשך לפנות אלי במסר עם כמה פרטים מקום מגורים טלפון גיל ואצור איתך קשר טלפוני עוד הערב.

לבדיתי

New member
אפשר לקבל עוד פרטים? האם איזור

קרית גת אשקלון גם בתחום? מה מטרות המפגשים?

GOLF46

New member
הצעה למטרות מפגשים

בכנוס מחודש אפריל 2005 של חברי הפורום מסוף שבוע באילת סוכם שכל מה שהיה וקרה בחדר 317 היה אמיתי וזה היה נהדר סתם נזכרתי בסוף השבוע הזה

לבדיתי

New member
סליחה גולף אבל למי שלא היה בסופשבוע

באילת, אפשר לקבל קצת פרטים מה קרה בחדר ההוא? ואיך נזכרת פתאום? סתתם שיהיה לך חג שמח וחבל שאתה לא גר באמת באיזור

למעלה