לימים ראשון שני ושלישי .

MaStuLa76

New member
תפסיק כבר !!!1

מאז שאבירם קיבל אגרוף לפרצוף תות בדיכאון ! לך תאכל .. גרב טורקית !

גרב טורקית ? DDDDDDDD:

חהחה טוב. ואני לא בדיכאון . והוא לא קיבל אגרוף P; רק מעט שריטות.D:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifבפנים , ברגל , וב -

למטה שלו . נו איך קוראים לו - בולבול . O;

אדם החיים שלי היתקשר אליי...

יום שישי שלחתי לאדם הודעה לפלא שסיימתי להכין לו תשלט לת"א לצילמו קליפ וההופעה אז הוא לא החזיר לי תשובה אז היום באמצע המורה פרטית הוא היתקשר ולא יכולתי לענות באמצע המורה וכולי צמרמורת רועדת בבלחץ יא אדם היתקשר והמורה שלי כזה שחף קרה משהו אני כזה לא לא ממ אנחנו לא צריכות לסיים היום טיפה מוקדם חחח מה אני יעשה הייית חייבת ללכת להיתקשר אליו קיצר סיימנו חזרתי הביתה היתקשרתי אליו הוא לא ענה היתקשר שוב והוא ענה הנה השיחה.. אדם: הלוו (בקול מזה חמוד חח ) שחף:אדםםם מה נישמע? זאת שחף אדם: שחףף בסדר מה שלומך? שחף: הכל בסדר יא היתקקשרת אליי מקודם ? אדם: כה רציתי להודות לך השלט ואי ממש תודה איזה חמודה מיצטער שלו עניתי יום שישי לא יכולתי גם לא הרגשתי כל כך טוב שחף: יא איזה חמוד שהיתקשרת בישביל זה בקשה יצא ממש יפה עם מלא לבבות וזה ותמונה... אני כל כך אוהבת אותך אדם: יא אני מת ליראות תודה מתוקה יאלה מאמי נדבר כבר חייב ללכת שחף: חח טובי יאלה ביי :] וגם ליפני כמה זמן שוב דיברתי איתו שיחות מזה חמודות השמעתי לספיר וזה ודילב ונופר סיתוונית ופלורין חח הוא אמר לי גם יא תיתקשרי יותר למה את לא מיתקשרת אמרתי לו כי אני לא רוצה שתחשוב שאני מטרידה מזה אני מיתגעגעת אלייך הוא אמר לי את מה פיתאום מטרדיה חח וכל מיני צחוקים אדם?! אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!! ואף אחד לא יודע כמה

חן XD

New member
../images/Emo41.gifיאא איזה חמוד חחחח כפרעליךךך ../images/Emo99.gif

../images/Emo15.gifיאאא חיחי איזה מתווווק . :][:

שמחה בשבילך יפששששלי . 3> אם הייתי מדברת עם הראלללל .....
חיחי נראללללי הייתי מקבלת שבבבבץ . D:D:D: חיחיח סתם חס וחלילללללה .

../images/Emo204.gif../images/Emo207.gif כנסוווווווו :]]

בדיוק לפני 8 חודשים הצטרתי לפורום
מזל טוב לי
חיחיחי... אני זוכרת שכמה ימים אחריי היה ת'אירוח של הבויז :] והם ענו לי על שאלות..
כפרעליהם

למעלה