לימים ראשון שני ושלישי .

../images/Emo15.gifלא נפסיק לשיר - משחק . [:

אני אומרת מילה , וכל אחת מוצאת שיר \ שירים , כמה שאתן רוצות . תשרשרו ת'שירים רקק לפה !! כל תגובה וההקשר שלה להודעה ! דוגמא : למשל המילה " אני " : ------------------------------ " אני הולך אלייך כל ימי , אני הולך אלייך מסונוור ... " ------------------------------ " אני יכול אני יכול , יכול מה , פותח את הפה במקום מילים יוצא לי חום ... " ------------------------------ יאללה המילה אני . חעחע . D= * קרדיט לפורום הרישמי של
הראל סקעת
* וגם לבדיחה קרדיט . P=

../images/Emo15.gifלא הבנת ... כנסי . ../images/Emo3.gif

חיחי כולן משתמשות באותה המילה >>> אני . אח"כ אני ישנה מילה , או מישהי אחרת ... אבל למילה אני יש הרבה שירים . [[;

../images/Emo15.gif" - אני - ואת זה אהבה מהשמיים ,

אני ואת זה החיבור הכי נכון , רואים אצלנו את האור שבעיינים , להיות איתך זו הרגשה של ביטחון . " ---------------------------------- " בשבילך נוצרתי , רק איתך אני קיים , מול יופייך חופשי , ובלעדייך לא קיים [ ?! ] " ---------------------------------- :][:

"ואם אני רעב,אז יש לי מה לאכול."

אבא עורך דין-שייגעצ. נאמ .. "אני זוכר את הנשיקה .. בתחנת רכבת ישנה.." אביב גפן-אהבנו. -- "אנשים מצביעים הוא לבד היא נעלמה.. ואני כמו שוטה שוב קורא בשמה, שוב קורא בשמה " משינה-אהובתי. -- "ושוב עונים הכינורווות אך אני כמו מיתר שנועד למנגינה אחת.. למנגינה שלך" אהבה היא שיר לשניים-אין לי מושג של מי. XD -- אבל אניייייי תמיד נשאר אני , תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני . D =

יש לי עוווווווווווווווווווווווווד.../images/Emo3.gif

"בדיוק =שאני= מאבד עניין , נזכרתי איך אמרת .. " גלעד שגב-עכשיו טוב. ---- "תראו אותי,=אני= שמח סתם פתאווווווווום. " מופע הארנבות של ד"ר קספר-תראו אותי. -- "הצל שלי ו=אני= יצאנו לדרך,השמש עמדה כך .. " הצל ואני-מירי מסיקה.

../images/Emo20.gifגמללי

-אני-אוהב אותך מעטט ואת יודעת מעעעט , ניראלי זה הולך ככה תיראאיי זה -אני- .... -אני-ואתתהה נשנה את העולםם .. "שאת האהבה שלי , האחת היחידה שלי ,את הכל אני אתן לך . כי -אני- אוהב אותך ! ". אל תגידי לא לישכוח =אני= כבר לא מוכן לישמוע קחי מונית וסעי מכל חיי .. רוצה =אני =להיות גיבור הכי שבעווולם ליתפווס אותם ולא ליפוולל נהנהנה פוקמןן כןן ידיד אמממת DD: בטח יזכר בעוד :]

עוד,עוד,עוווווווד.P ;;;;;;;;;; ../images/Emo26.gif

"=אני= שוננא את השמש .. את אור הירח , חברת תאורה מסריחה.." אביב גפן-אני שונא. -- "הוא נראהה כ"כ טווב .. נראה כזה COOL חושבת =שאני= רק רוצה .. את מה שיש לה ." רוני-אני רוצה. -- "=אני= רוצה,אבל אני לא יכול.. אין כזה משפט,אבל בשבילי זה הכל,הכל" טל שגב-אני רוצה. -- =אני= רואה דם רק רואה דם בכל מקום דם אני רואה.." אני רואה דם-היהודים. -- "=אני= הוא זורו, זורו זה אני .. " D : הראל מויאל .. ^^ -- "=אני= פורים,אני פורים שמח ומבדח.." -- "=אני= פרפר,אני פרפר שהיה פעם גולם.. אז תפסיקי בכנפיי לאחוז.." אביב גפן-אני פרפר. -- "=אני= לא מאמין בסוף רגוע..אני לא מאמין שיש סוף קל." אני לא מאמין-דניאל סלומון. -- "היא לא תדע,שאננננננננני אוהב אותה."D : יאללה זהו.D;

../images/Emo15.gifגמני . P=

" עשה אותי קשה מדי , שכחתי מעצמי ודי , הייתי , לא הייתי אני ... " הראלי סקעת - ואת . P= " אולי נתחיל מהתחלה , אני מבטיח לך שאיהיה ראוי לאהבה ... " הראל סקעת - קבלי אותי . [[; "אם את מרגישה , אהבה היא לא חולשה , אז למה שתקחי רק משהו ממני ?! , אני בך אשאר ... " הראל סקעת - משהו ממני . D; חיחיחיחי יש עוד , אבל אינלי כח לרשום . :][: יפה לכל אלו שהשתתפו . P;

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחע קיבל כדור לראש D;

אה ובנות הנה המאומץ החדש שלי , תלתנוש D;

למעלה