לימים ראשון שני ושלישי .

../images/Emo15.gifאמממממממ ... ../images/Emo3.gif

" - כמה - אהבה יש אצלי בלב ... " גיים בויז - כמה אהבה . [ מי לא יודע ?!
] -------------------------------- " - כמה - עוד אפשר לקרוא למה שיש בנינו אהבה , - כמה - עוד אפשר ?! , צריך פה מילה יותר גדולה .... " הראל סקעת - כמה עוד אפשר .
-------------------------------- " - כמו - אוהבים בשקיעה , כך ישבנו בחוף [ ?! ] ... " הראל מויאל - כמו אוהבים . -------------------------------- " כמה כמה כמה ?! , חמישים מיליון ... "
-------------------------------- אם יהיה עוד אני יוסיף .

../images/Emo15.gif" אני רואה אותך -כמו- מרחוק ... "

חעחע העתקתי ת'שיר ממה שספיר כתבה במילה "|אני" .
---------------------- לא להגיב שטויות !! רק שירים !

אנייייייייייייייייייייי.[:../images/Emo26.gif

זה נורא נחמד. P = חהחה , טווב אז ..-
"=כמה= גבוהה תהיה החומה , עד שלא יעבור בה שום שיר.." אבא תרנגול-אביב גפן. -- "אהבה,פתאום היא מתפרצת =כמו= להבה.." אהבה-דניאל סלומון. -- "ואהבנו,אהבנו.. =כמו= שלא נאהב עוד לעולם.." אהבנו-אביב גפן. -- "ואני =כמו= שוטה דוב קורא בשמה.." אהובתי-משינה. -- "אך לחצות אותה זה =כמו= לחרוש בשדה מוקשים.." אחכה לך בשדות-משינה. -- "אהוב יקר לא עצרתי אפילו לראות =כמה= זה עולה לי.." אהוב יקר-רונית שחר. -- "=כמה= ימים כמה לילות שהוא חסר .." אוי לי-טל שגב. -- "התמדה זה =הכל=, שום סיבה להפסיק.." איזה כיף-הדג נחש. -- "=כמה= טעויות עשיתי,בדרך לעשות..." אין זמן תחת השמש-אביב גפן. -- "אינני אוהב אותה.,אינני אוהב כלל,אני אהבתי =כמה=,אהבתי - וחסל!.." אינני אוהב אותה-ברי סחרוף. -- "ו=כמה= את רצית להכאיב לי כשגילית.." אישה כנענית-בית הבובות. -- "=וכמה= את ניסית לשנות את הרקע.." אלה-היהודים. -- "אנ'לא יודע איך לומר לך, =כמה= שאני אוהב.." אני לא יודע איך לומר לך-שלום חנוך ( ? ) -- "עדיין חולמת ועדיין רוצה,כבר =כמה= שנים שהיא לא מרוצה.." אישה לוויתן-עברי לידר. -- "=כמה= חול כמה יוסי, היה טוב היה יוסי.." כמה יוסי-ברי סחרוף. זהו.D: אנ'לא מוצאת עוד ^^ .

יוווווווווווו . > <

איך שכחתי? השיר הכי יפה P; "ועיניים כמו שלך, ואוזניים כמו שלך, ושפתיייים כמו שלך..." ביייייייייייייט
D:

../images/Emo15.gifאמממממממממ ... ../images/Emo9.gif

איפפפ רותע ? כמה ? .
-------------------------------- " משהו ממני יילך איתך לכל מקום אליו תלכי , וכמו ענן כבד הוא יבכה איתך גם שאת כבר תחייכי ... " הראל סקעת - משהו ממני . -------------------------------- "הנני כאן כמו ציפורים חגות , הנני כאן מביט מן הגגות , הנני כאן כמו אבן , בגדר כמו סלע , כמו באר ... " הנני כאן - הראל סקעת .
-------------------------------- "הדגש|כמו סיפור ללא סופ - מתקדם וחוזר למבט של עינייך ... " גיים בויז - כמה אהבה . [[; -------------------------------- " אני רואה אותך כמו מרחוק , ליבי חובה איתך חיוך וצחוק ... " גיים בויז - אשמור את ליבי . P=

למעלה