ש שלומיתת New member 28/5/07 #31 בוקר טוב!../images/Emo42.gif רוצה לישון יש שיעור מתימטיקה ב11 ואני לא יודעת אם ללכת או לא..
S shilgiah New member 28/5/07 #37 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבוקר טוב..../images/Emo13.gif תלכי, ככה לא תלמדי לבד.. אלא אם כן את מעדיפה ללמוד לבד בבית את הכל..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבוקר טוב..../images/Emo13.gif תלכי, ככה לא תלמדי לבד.. אלא אם כן את מעדיפה ללמוד לבד בבית את הכל..
ש שלומיתת New member 28/5/07 #164 חח כל הכבוד!../images/Emo12.gif אבל אני התבלבלתי ובסוף השיעור היה בכלל בעשרה ל12
S shilgiah New member 28/5/07 #35 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבוקר טוב!!../images/Emo42.gif אוף, קמתי היום יחסית מאוחר.. נגמר הכוח.. שיהיה המון בהצלחה לכל מי שניגש במתמטיקה!!! המשך יומטוב!!
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבוקר טוב!!../images/Emo42.gif אוף, קמתי היום יחסית מאוחר.. נגמר הכוח.. שיהיה המון בהצלחה לכל מי שניגש במתמטיקה!!! המשך יומטוב!!
M McFreaKy New member 28/5/07 #38 McFreaKy, רעב? מחפש מה לאכול? ../images/Emo10.gif הם קוראים לי שמן?
S shilgiah New member 28/5/07 #39 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחח רק שמנים אוכלים!? ולמה יש רק לך דברים מגניבים שם למעלה? חח לי יש סתם מעפנים..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחח רק שמנים אוכלים!? ולמה יש רק לך דברים מגניבים שם למעלה? חח לי יש סתם מעפנים..
ד דורה17 New member 28/5/07 #138 לי כתוב.. דורה 17 בואו ליום הפתוח בבית ברל... בואו? מיזה בואו? אני והפיצולים? *וואי אם תהיה לי להקה (פחחח כן בחלום..) אז אני אקרא לה דורה והפיצולים! חחחחחח* עזבו נו אני עייפה.. ואין לי כוח ללמוד מתמטיקה..
לי כתוב.. דורה 17 בואו ליום הפתוח בבית ברל... בואו? מיזה בואו? אני והפיצולים? *וואי אם תהיה לי להקה (פחחח כן בחלום..) אז אני אקרא לה דורה והפיצולים! חחחחחח* עזבו נו אני עייפה.. ואין לי כוח ללמוד מתמטיקה..
מ ממשיך לרוץ New member 28/5/07 #110 לאלא! הם חשבו שאני זה אתה... אני תמיד רעב, ותמיד מחפש מה לאכול !! i food
E EliranMaor New member 28/5/07 #40 בוקר טוב../images/Emo13.gif איכ מתמטיקה ואיכ ביוטופ;[ המורה כלכך קוטלת אותנו עם ההערות שלה על הביוטופם שלנו;[[
בוקר טוב../images/Emo13.gif איכ מתמטיקה ואיכ ביוטופ;[ המורה כלכך קוטלת אותנו עם ההערות שלה על הביוטופם שלנו;[[