חחחחחח טוב נו אבל עוד מעט זה נגמר לא? יהיה טוב חחח
S shilgiah New member 28/5/07 #48 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo201.gif שיהיה לך המון בהצלחה!!
S shilgiah New member 28/5/07 #51 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo13.gif יהיה טוב.. יהיה טוב...!
S shilgiah New member 28/5/07 #55 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחח.. אממ אחרי שזה יעבור..?
ד דורה17 New member 28/5/07 #160 "everything that has a beginning has an end" זה אמנם משפט מסרט (מטריקס חח) אבל הוא ממש נכון.. ולפעמים גם מעודד...
"everything that has a beginning has an end" זה אמנם משפט מסרט (מטריקס חח) אבל הוא ממש נכון.. ולפעמים גם מעודד...
ד דורה17 New member 28/5/07 #140 ../images/Emo24.gif מה יש מחר? אה הבגרות? בקטנה.... יהיה בסדר... אם אני הצלחתי לעבור במתכונת בלי ללמוד ולו שעה אחת.... כל אחד יכול להעשות הכל.... זה רק מתמטיקה... זה לא חשוב כל כך.. (טוב על מי אני עובדת.. זה כן... אבל בקטנה...)
../images/Emo24.gif מה יש מחר? אה הבגרות? בקטנה.... יהיה בסדר... אם אני הצלחתי לעבור במתכונת בלי ללמוד ולו שעה אחת.... כל אחד יכול להעשות הכל.... זה רק מתמטיקה... זה לא חשוב כל כך.. (טוב על מי אני עובדת.. זה כן... אבל בקטנה...)