ליום שני !

McFreaKy

New member
כמה רעים אתם? ../images/Emo190.gif

You Are 56% Evil You are evil, but you haven't yet mastered the dark side. Fear not though - you are on your way to world domination. רק?
לשאלון.

דורה17

New member
לי יצא 24% וזה מה שאמרו עליי חחחח

A bit of evil lurks in your heart, but you hide it well. In some ways, you are the most dangerous kind of evil.
חחחחח

דורה17

New member
מה? חח מה לא קראתי?? חחחחח עזוב... הייתי

בשוק מההופעה המוזרה..של סינרגיה חחחח

שלומיתת

New member
../images/Emo190.gif

You Are 52% Evil You are evil, but you haven't yet mastered the dark side. Fear not though - you are on your way to world domination.

N o y 1 6

New member
../images/Emo207.gifפירוש שמות...

תראו: נוי-כעיקרון זהו שם טוב המצביע על אישה נשית חושנית ומינית. אישה נאה או יפה. היא קיצונית ועקשנית מאוד. היא תהיה או בעלת תכונות טובות או נטיות קשות ותכונות לא טובות. החיים אצלה הם או ורוד או שחור אין לה אמצע. לכן היא תהיה אדם צדיק או חיובי או שלילית ורעה. נמשכת לדברים אפלים ונסתרים.
אם הם אומרים... כנסו ושימו פה אם בא לכם

Ofiraaaa

New member
מאגניב! חחחחחח יש פה כמה דברים לא נכונים ../images/Emo6.gif

אופיר- בעל יכולת כלכלית טובה. מצליח במעשיו ומגיע לעמדה בכירה בגיל צעיר. כישרון מולד לכסף. יוצא דופן, נעים שיחה, חכם, אמיץ ולא פוחד מאף אחד. תקשורתי ואוהב אנשים חכמים. יש לו קושי בשחרור והבעת רגשות. נוטה להסתיר דברים בבטן.

McFreaKy

New member
באמאשלי שזה מדויק לגבי. ../images/Emo12.gif

גל: נטייה למצבי רוח משתנים [וואלה
]. אדם פתוח ותקשורתי [אף פעם לא היו לי בעיות לדבר X: ]. חושב בגדול[
הוליווד, בייבי
], מלא רעיונות ויש לו יכולת להצליח בדיבור[
] ובתקשורת עם אנשים למרות שיש לו גם נטייה להיות סגור במידת מה [בהחלט]. יוכל למשוך אליו שפע הצלחה ואופטימיות בתנאי שהוא יהיה אופטימי ומאמין בעצמו ובחיים [אולי באמת כדאי שאתחיל לעשות את זה
]. מחפש איזון ושלווה[
] והרמוניה ביחסיו עם בת הזוג. נחמד.

../images/Emo12.gif

רון- במהותו הוא אדם ביישן וצנוע. פועל בעיקר דרך השכל והאינטלקט. אמנם הוא אדם בעל עומק רגשי עצום וכשהוא אוהב הוא אוהב מכל הלב ומכל הנשמה אבל הוא אדם שדברים צריכים להסתדר לו בהיגיון לפני הכל וכך קל לו יותר לפעול. אוהב לקרוא, ללמוד, להרחיב את תחומי ההשכלה וההתעניינות שלו. קולט מהר. (חחחחחחחחח כמה שהסוף לא נכון
ואמאשלהםזונה אני נקבה!) והשם האמיתי (נו בת"ז וכאלו, ולא אני לא אכתוב אותו פה) שם הקשור למוזיקה, נעימה ולצלילים רכים. לכן התקשורת המומלצת (צריך לדבר איתה) עם אישה (או ילדה או נערה) זו היא, בקול רך עדין ונעים. כך התקשורת מתקבלת ישירות לנשמתה בצליל חמים ונעים. אמנם יש בה גם תקיפות ואומץ לב ומעט קשיחות אך בתוכה ישנה אישה עדינה מינית ונשית מאוד. (פחחחחח. מחר! והמבינה תבינה.)

למעלה