ליום שני !

דורה17

New member
מכירה את זה.. זה מאגנוב לאללה!

שיניתי את זה ללשון נקבה חחח דור- מתמידה בדברים ונחושה להשלימם. יש לה סבלנות רבה. היא מהירת מחשבה ומהירת פעולה (עלק מהירה.. אני איטית כמו צב...) בנאדם זוגי מאוד וחשוב לה לחיות בזוגיות. רוצה די מייד בתחילת הקשר שלה עם גבר לגור איתו יחד (המ... באמת? חח). למרות היותה בנאדם מהיר, ואימפולסיבית יש בה גם שיקול דעת ורגעים רבים של כובד ראש ובדיקת דברים לעומק. היא קלילה וזורמת. חחחח נחמד.. כמעט נכון לגמרי =)

שלומיתת

New member
חלק נכון../images/Emo3.gif

שם : שלומית משמעות השם : אינטואיטיבית, בעלת קליטה רגשית גבוהה, משיכה לתחומי הנפש והפסיכולוגיה או המיסטיקה. מעט חסרת ביטחון ועליה לשפר אותו כמובן. אישה מעמיקה וקשה "לעבוד" עליה כי יש לה "חיישנים" מעולים והיא קולטת כל דבר. בעלת עיניים חודרניות והיא יודעת דברים מבלי שמספרים לה. רוצה בן זוג עדין.

EliranMaor

New member
וואו זה מגניב../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

אדם חברותי, נעים, איש הליכות, נוח לבריות, אהוב על כולם, חביב ונחמד. עדין ואציל נפש. מלא רעיונות למכביר, יוצא דופן בחשיבתו הלא קונבנציונאלית. בעל נטיות רוחניות מובהקות. אדם רציונאלי, מבריק, בעל חשיבה רבה, נמשך לתחומי הלימודים העיון והמחשבה. הוא טוב הרעיונות ובדיבורים. אבל טוב שלא הפכו אותי לבנאדם מושלם:X אין פה שום דבר רע:X אני לא אוהב את זה:X

EliranMaor

New member
עלייך!../images/Emo99.gif

לא אבל ברצינות אצל כולם זה כותב גם דברים רעים];

vered151

New member
יאאאבלה זה נכוןןן...ממש נכון!!! ../images/Emo2.gif

אישה (?!) נעימה ומאוזנת. היא ארצית (
) ומעשית. יכולת הצלחה כלכלית טובה. היא תקשורתית ואהובה. היא עצבנית ומתרגזת כמו ילדה קטנה. (
) אוהבת להשיג את שלה ולא תוותר על כך. אמא. נכון! היא עקשנית
ואימפולסיבית (
) אך יכולה להפעיל שליטה אם רוצה בכך. יפה או נאה כמו פרח הורד.

אלוהיםםםםםםםםםםםם תענה לייייייייייייייייייייי

אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםם תענה לי רגע דוגרי עכשיו, בשביל מה בראת עכברים ועכברושים?! אה? בשביל מה?? למה אני צריך בגלל הדבר המטומטם הזה להיות בהיכון עם מארוך ומגב ביד שברגע שאני יראה את העכברוש שמסתובב לי בבית להרוג אותו. אה?! בשביל מה... למה אני צריך להיבהל מקולות מוזרים שאני שומע במטבח ואז כשאני בא לראות מה זה אני רואה מפלצת שאתה בראת? למה אני צריך לרדוף אחריו והוא כמו מניאק, הופ הופ טרללה מקפץ לי מהשיש לפח מהפח למקלחת מהמקלחת לסלון ומהסלון, איבדתי אותו... וואלה אלוהים, אם הוא נימצא לי כאן בחדר נישבע לך אני שוחט אותו. מה הבאת לי את העכברוש הזה עכשיו מהההההההההההההההההההההההההההה??? אלוהים, אני בד"כ לא מתעלל בחיות, אך אם לא תיקח את הדבר המעצבן הזה מהבית שלי אני נישבע לך שברגע שאני תופס אותו [אם אני אצליח בכלל] אני מתעלל בו, ממש התעלל בו, אני אזרוק אותו קיבינימאט לאסלה ויוריד עליו את המים וזה אחרי שאני אגזוז לו ציפורניים. חח נו סתם... אבל אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בחייאת נו אין לי כוח, אני מהבוקר בהיכון לכל רחש קטן שאני שומע לקום וללכוד אותו, אבל הוא כל הזמן חומק. אלוהים תעשה לי ג'אסטה כפרה עליך קח אותו ממני פליזזזזזזזזזזזזזזזז קח אותווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו.. די היתייאשתי מה הבאת לי עכברוש הביתה מההההההההההההההההה?!?!?!?

אין לי כרגע, אבל..

התקשרתי לאמא שלי ואמרתי לה ומסתבר שהעכברוש הזה מסתובב כבר מאתמול בבית ואני אפילו לא ידעתי מזה. מה זהההההההההההההה????????????? בקיצור, אמא שלי קונה שני סוגי מלכודות... 1. את המלכודת עם הדבק הצהוב הזה. 2. מן דבר כזה ורוד כמו שעווה שמפוררים את זה במקומות מסוימים שניראה לנו שהעכבר שם וזה איכשהו מושך אותו והוא אוכל את זה ומתתתתתתתתת כע כע כע הוא מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת נו יאללהההההההההההההההההההההה שימות אמן המניאק הזה נימאס לי כבר להיות בהיכון בגלל אני מהבוקר לא רגוע. מה קרה לכם אתם יודעים איזה גודל הוא?! בחיי הוא ענק, בחיים לא ראיתי עכברוש כזה, מה זה זה?!?!? אין גבול לשטויות האלה???? הכי מעצבן אותי שאני נורא נחוש להרוג אותו ואני עצבני עליו ותכלס אני לא מפחד ממנו ואני כבר מתכנן מה אני יעשה לו ברגע שאני יתפוס אותו, אבל איך שאני רואה אותו אני פתאום מקבל פיק ברכיים כזה.. כאילו, הוא ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקק !!!! אתם יודעים מה זה ענק?? תכלס העכברושים הם אלה שמפחדים מבני אדם ככה שאין לי מה לפחד ממנו, אבל לא יודע, הגודל שלו מרתיע כזה... אבל אל דאגה, רק הקריזה שלי עליו תהרוג אותו עוד, שום רעל ושום כלום. רק הקריזה שלי היא כרגע הרעל הכי טוב בשבילו. אוףףףףףףףףףףףףףףףףף אני זועף וזועם

Ofiraaaa

New member
המלכודת עם הדבק הצהוב לא תופסת עכברושים

היה עכברוש בבית של סבתא שלי ויש לי טראומה, שנה שלמה הייתי ישנה עם אור בחדר X:
הוא פשוט כירסם את המלכודת הזאת עם הדבק הצהוב, ולא מת.. בסוף הביאו מישהו שילכוד אותו.. איכ X: וגם בבית של סבתא שלי פיזרו ת'דבר הזה זה לא עבד :S איף. תזמינו מישהו שילכוד, באמת. עדיף. הם עושים את זה מעולה
איכ X: עלתה לי התמונה של העכברוש עם הדם X: איף נו אני צריכה ללמוד למתמטיקה.

דווקא הדבר האדום כע פועל...

גם לנו בבית יש כל קיץ היסטוריה חוזרת עם העכברושים.. בגלל זה אני שונא את הקיץ !!! בקיצור, הדבר האדום הזה כן עוזר זה כבר קרה בעבר, ועוד משהו שגורם לעכברושם לברוח ולא לבוא יותר וזה אפילו לעיתים הורג אותם, זה פלפל שחור. פשוט לפזר פלפל שחור בכל המקומות הכי פינתיים בבית ומתחת לארונות, פח זבל, מאחורי השיש, מתחת לכיור שבמטבח, ועוד ועוד.. אפילו מאחורי האסלה... כי אלה מקומות שתמיד הם באים לשם העכברושים האלה... ואז הם נעלמים כל העכברושים, רק מפלפל שחור. אוףףף אני שונא אותם... אני אגיד לכם את האמת?? נימאס לי.
די ! אני מהבוקר משתגע וזה כל שנה חוזר על עצמו הזין הזה עם העכברים. נימאס לייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

פעם שעברה שפיזרתי פלפל שחור

היינו צריכים ללבוש מסיכות מלחמה ולהשים סמרטוטים באף !!!!! אני לא יודע להשים ואין לי רגש בידיים בשביל לשפוך כמות מסוימת, ניתן לאמא שלי לעשות את זה או אבא שלי.... או שאלוהים יקח אותו כברררררררררררררררררררררררררררר

גל.. לא תיהיה אלוהים אף פעם. חחחחח

ואם בכל זאת יש לך דרכים ניסתרות, אז תעלים לי בדרך ניסתרת את העכברוש המסתורי הזה לפני שאני נהפך לגוש מסתוריות אחד גדול !!! יאללההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה