ליום שני !

יש חדש בנוגע לעכברוש. חחחחחח../images/Emo13.gif

העכברוש המגעיל הזה ברחחחחחחחחחחחח מהחלון !!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששש רק חבל שאלוהים לא הבריח אותו מהבוקר ולא רק לפני 20 דקות !!! אני רק מקווה שהוא לא יחזור, אני בכל אופן כבר פיזרתי בכל הבית פלפל שחור ורעל וגם מסביב לבית. [אולי בגלל זה הוא ברח? מהריח של הפלפל והרעל?!?!?] בקיצור. ימות אמן המניאק !!!!!

לא קרה לה כלום..

היא סתם דרמטית ופסימית
יאללהההה קחי הכל בקלילות, זו רק בגרות, זה רק בשביל החתימה על הדף.. זה לא שווה כלום וזה לא באמת יפתח לך דלתות בעתיד.. הנה תיראי, אולמרט ראש ממשלה, יש לו תעודת בגרות? - לא. לימור לבנת לשעבר שרת החינוך, יש לה תעודת בגרות?- לא. ליברמן פרץ עמי איילון ומופז, יש להם תעודת בגרות?-לא. האמת? כשאני חושב על זה עכשיו, אין פלא שהמדינה והממשלה ניראת כמו שהיא ניתראת. חחחח
בקיצור, כולה בגרות, תירגעי שלומית'קה....

מירוש 18

New member
יש לה מחר מבחן במתמטיקה

סתם מבחן לא בגרות. אבל לא ניראה לי שהיא ככה בגלל זה

שלומיתת

New member
יום מגעיל

גם המתימטיקה וגם סוג של אבדתי את העבודה שלי וגם כואבת לי הבטן

דורה17

New member
איך איבדת את העבודה?

ולא נורא שלומצ... מתמטיקה זה סתם אוסף של מספרים מפגרים... לא צריך לקחת את זה קשה... עבודה.. את תמצאי אחרת... אבל אני בטוחה שהכל יסתר עם זאת...(את עובדת עם אבא לא? זה בטח יסתדר) וגם הכאב בטן יעבור... הכל עובר... יהיה בסדר! קחי חיבוק שתרגישי יותר טוב!

דורה17

New member
לא נורא...

הכל לטובה.. תחשבי על זה ככה.. בטח מחכה לך עבודה יותר טובה...

דורה17

New member
אהה אנחנו מדברות על הבייביסיטר?

דבר ראשון... נכון בייביסיטר בבית זה טוב דבר שני... תחפשי אולי שכנים אחרים או בבתים הקרובים או משו צריכים בייביסיטר... בטוח מישו צריך... מאיפה את יודעת אולי תמצאי בייביסיטר אחר עם ילד/ה/ים חמודים וישלמו לך יותר ויהיה לך יותר נחמד? תחשבי על זה ככה... תראי שתתעודדי קצת =)

שלומיתת

New member
אממ

יש פה שכונה עם המווווווון בייביסיטריות ככה שזה קצת בעייתי למצוא פה עבודה אבל תודה

מירוש 18

New member
לגבי מתמטיקה

יהיה בסדר זה רק מתמטיקה כמו דורה אומרת. לגבי הבטן תיקחי אדויל, אקמול, תכני תה שירגיע לך את הבטן, ותרגישי טוב. לגבי העבודה לא נורא את תימצאי עבודה חדשה. אבל איך אבדת אותה כאילו פטרו אותך?

למעלה