ליום שני !

XxXSynergitXxX

New member
חמודה , למה לחזור עשרים אלף פעם על אותה האות?

נתקעה לך במקלדת או משהו ? את יודעת ש' אההה ?' , זה מספיק . זה די והותר.

../images/Emo32.gif ליום שני !

יומטוב לכולם ובוקר טוב !!! הבוקר נעים, ואני מקווה שיישאר ככה כי החום הזה הורג אותי... שיהיה אחלה בוקר. ובקשר למחר.. בהצלחה לכל ניבחני מתמטיקה !!!!

XxXSynergitXxX

New member
בוקר אור ! ../images/Emo42.gif

הבוקר הולך עד עתה מצויין , מקווה שגם לכם ...
בהצלחה לנבחני המתמטיקה, ויוני , תגיד , למה אתה קם כ"כ מוקדם ?!
שרק יהיה יום טוב ! D: איימן . P: אורפזי

אורפזי היקרה...

אני בד"כ ער כבר מ 5 בבוקר, למה?! אין לי מושג.. ככה אני. אני לא ישן הרבה. אני רוב הזמן ישן מ 12 בלילה עד 5. לפעמים יוצא שאני ממש עייף אז אני כבר ב 11 בלילה הולך לישון, ושוב, קם ב 5 או 6 חחחח.. ככה אני, זה עניין של אופי וכמובן התרגלות לשעות האלה חח.
הכי מאוחר שלי, זה 8 בבוקר חחח. יומטוב לכולם.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifזה לא עניין של אופי..

זה נקרא שעון ביולוגי.. הגוף שלך רגיל לקום בשעות האלו..
בטח שמעת של המושג הזה פעם.. כיף לך!! לי ממש קשה לקום בבוקר...

כע שמעתי על זה..

"שעון ביולוגי" חחחח מושג מצחיק... בכל אופן... זה באמת ככה. אני הולך לישון בד"כ כלל בשעות קבועות וגם אם לא.... איכשהו אני קם תמיד בין 5 ל 6 בבוקר כל הזמן.

הרבה מקנאים בי מה זה?!??!?

חח בדרך כלל בני נוער של היום אוהבים לישון, מעניין שכל העולם ואישתו אומרים לי איזה כיף לי חחחחחח... טו נו... אז כיף לי חחחחח...
אני גם אוהב את הקטע של לישון מאוחר כמו חמור ולקום מוקדם כמו היפופטם ואחרי זה אני בכלל לא עייף כמו סוס
חחחחח אין לכם מושג כמה כיף להתעורר לבד על הבוקר מוקדם ויש לי כ"כ הרבה זמן לעשות מה שאני רותה באיזי איזי בזמן שלי אין לי לחץ ואף אחד לא יוש לי על הראש. טוב חפרתי. העיקר כיף לי

סינטטית

New member
אני אוהבת לישון.. זה לא סותר.

אני אוהבת לישון אבל מעדיפה שלא הייתי צריכה לישון כלכך הרבה כי לפעמים אני ישנה יותר מידי וזה סתם מבזבז את הזמן.

סינטטית

New member
אם אין לך מה לעשות, זה לא

אם יש לך ימים עמוסים ואת ממש צריכה זמן, זה כן.

GiLi73

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo24.gifאני עייפה../images/Emo199.gif

אתמול מרוב העייפות נרמדתי עם האיפור עלי
... וקמתי בבוקר וכל הפרצוף שלי מרוח בשחור
[מהעיפרון
] קיצר אחרי המקלחת על הבוקר.. זה ירד
יש לי היום מתכונת במתמטיקה לשיפור המגן
.. מקווה שילך לי טוב

למעלה